Reis naar Dubai

 Een bestemming met stijl

Toegegeven Dubai is toch zo één van die bestemmingen waarvan ik als reisagent weet dat wanneer je daar op reis gaat je altijd kan genieten van de onberispelijke en uitmuntende service en gastvrijheid in de hotels.

Een tijdje geleden kreeg ik de kans om emiraat te leren kennen tijdens een studiereis en om er een Dubai expert te worden. Een unieke kans die ik natuurlijk niet laten liggen heb.

Voordien had ik al een bezoek gebracht aan Abu Dhabi, dat andere emiraat dat behoort tot de Verenigde Arabisch Emiraten. Heel anders dan Dubai in ieder geval.

Wat kan je nu gaan doen in Dubai?

En of je nu naar Dubai gaat om te genieten van een ontspannende strandvakantie in één van de pareltjes van luxe hotels die Dubai rijk is of je gaat voor een actieve doe vakantie, je zal ongetwijfeld niet ontgoocheld terug keren.

En of er luxe hotels zijn in Dubai

In Dubai vind je nu eenmaal een waaier aan top hotels die garant staan voor een onvergetelijke reiservaring. Hoe kies je dan een passend hotel? Veel hangt uiteraard af van waar jij naar op zoek bent. Dwaal je graag rond in een mastodont van een resort, heb je graag net naast je hotel een gigantisch waterpark waar de kinderen hun pret niet op kunnen of flaneer je liever langs de boulevard aan het strand.

Verveling in Dubai

Dan denk ik dat je dat woord mag schrappen uit je woordenboek. Uiteraard kan ik hier nu een ellenlange lijst opsommen van must-see attracties of niet te missen hotspots in Dubai, maar dan zie je zelf door het bos de bomen niet meer. Beter is om gewoon even jouw eigen interesses en die van je reispartners te noteren en van daaruit te bekijken wat je ter plaatse gaat doen.

Bibberen in de indoor ski, je vergapen aan het gigantisch aquarium in de Dubai Mall, genieten van een boottochtje op een abra, snuisteren in de talrijke soeks of genieten van een valken demonstratie in de woestijn. Daarnaast heb je nog de vele waterpretparken, thema pretparken, genieten van een wandeling door het natuurgebied Ras Al Khor maar evengoed kan je Dubai bekijken vanop grootte hoogte, vanuit een helikopter of ballonvaart en wie graag met zijn voeten op de vloer blijft staan, kan gewoon de omgeving bekijken vanop de Burj Khalifa.

Yes, ik wil reizen naar Dubai

Wanneer je vanuit Brussel vertrekt met Emirates bv. kan je rechtstreeks naar Dubai vliegen in zo’n 6 uur en dit 2x per dag. Daarom is Dubai ook de ideale uitvalsbasis voor wie er tussen uit wil voor een korte reis.

Ik reis naar Dubai en daarna reis ik verder naar ….

Het is vrij eenvoudig wanneer je je vliegtuig ticket reserveert om je ticket te combineren met een andere bestemming. Zo kan je er ook voor kiezen om een tussenstop te maken in Dubai van een aantal dagen en daarna verder reizen naar jouw volgende bestemming. Wil je graag India, Sri Lanka, de Malediven of een andere exotische bestemming toevoegen aan jouw reis? Ideaal toch 2 voor de prijs van 1. Laat me weten wat je in gedachten hebt en ik bekijk voor jou de mogelijkheden.

Heb je interesse in een reis naar Dubai? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte:

Contact

 

 

Dubai

〈 Inschrijven voor de nieuwsbrief 〉

Categories: Travel

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!