Je wil een reis naar India maken, wat nu?

Wie er voor kiest om een reis naar India te maken en zich graag wil laten begeleiden bij de keuze van de reis en de reisplanning is bij mij aan het juiste adres.

India is nu eenmaal een gigantisch groot en zeer divers land, dus ik kan me best voorstellen dat jij op een bepaald moment door het bos de bomen niet meer ziet en niet goed weet hoe je nu kiest voor een bepaald reisprogramma.

Ga je voor een klassieke rondreis of kies je eerder voor een out-of-the box route, of misschien combineer je wel graag een deel van de ene rondreis met een andere rondreis.

Hoe begin je aan een reis naar India?

Misschien heb je zelf al wat research gedaan en een reisplan opgesteld en wil je eens polsen wat haalbaar of heb je totaal geen idee waar je moet beginnen.

Maar het belangrijkste is, is vooral om te weten wat jij verwacht van deze reis naar India en naar wat voor soort reis jij zelf op zoek bent?

Ik bekijk graag samen met jou of mijn concept van reizen een match is voor jouw wensen voor jouw India reis.

Wat ik nu precies aanbied?

Je wil uiteraard graag weten wat je mag verwachten van een reis georganiseerd door Subadra.

Ik ontwerp pakket reizen. Zowel voor individuele reizigers als in groep. Mijn reizen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd, zodat jij ter plaatse niets meer moet regelen, je overnacht in verzorgde 4* à 5* hotels, je reist met een privéchauffeur, je doet de bezoeken onder begeleiding van een gids en ik reserveer voor jou de nodige vluchten en hotels. Maar wil je ook extra’s bij reserveren dan is dat ook mogelijk.

Af en toe ga ik mee als begeleidster van de groepsreis. Het is ook mogelijk om je eigen privé groep samen te stellen en dit vanaf 8 personen.

Buiten de platgetreden paden?

Ook voor wie buiten de toeristische paden wil reizen heb ik een aangepast aanbod beschikbaar. Aangezien de accommodaties in sommige gebieden nogal basic kunnen zijn, kies ik daar steeds voor de best mogelijke optie.

Benieuwd naar wat anderen over Jasmine Travel & Events zeggen?

Op mijn website kan je de reiservaringen nalezen van de deelnemers aan mijn reizen:
https://jasminetravel-events.be/

Ondertussen ben ik bijna 3 jaar bezig met het organiseren van reizen naar India en vind ik het een hele eer wanneer mensen mij zien als dé specialist voor reizen op maat naar India.

Mijn Indische roots zijn een overduidelijke extra troef bij het organiseren van reizen naar India en mijn basis kennis Hindi is ook mooi meegenomen.

Interesse in een reis of heb je nog vragen over jouw reis naar India? contacteer mij dan via

contact

 

Subadra

〈 Inschrijven voor de nieuwsbrief 〉

Categories: Travel

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!