Ondertussen ben ik al even terug van alweer een fantastische reis naar Dubai. Voor mijzelf is het reeds mijn 3de bezoek aan deze leuke en boeiende metropool.

Als stopover 

Wie vliegt met Emirates  kan zijn of haar reis gemakkelijk combineren met een stopover voor 1 of meerdere dagen om dan verder te vliegen naar zijn bestemmingen zoals een rondreis in India of Sri Lanka. Zelf combineerde ik mijn reis naar de Malediven met een weekje sightseeing om dan naar onze droombestemming te vliegen. Leuk om te weten is dat je verschillende bestemmingen mag combineren in 1 vliegtuigticket (onder voorwaarden).

Citytrip bestemming

Heb je wat meer tijd en wil de stad écht gaan ontdekken? Reken dan al snel op een 5-tal dagen ter plaatse. Langer kan uiteraard ook.

Dubai leent zich ideaal als citytrip bestemming, met Emirates vlieg je rechtstreeks vanuit Brussel naar Dubai in amper 6h30 en dit maar liefst 2x per dag.

En of je er nu voor kiest om je laten onderdompelen in het leven van de locals, je wil vergapen aan de talrijke wolkenkrabbers of gewoon wil ontspannen aan het strand en je laten verwennen in één van de vele luxe hotels die de stad rijk is, je zal je ongetwijfeld geen moment vervelen.

Waarom jij voor Dubai zou kiezen?

Dubai is nu éénmaal een bestemming waar een uitmuntende service de norm is en waar je als klant altijd in de watten gelegd wordt. Je hebt maar liefst keuze uit meer dan 600 hotels.

Wanneer ik zelf op reis ga, werk ik steeds op voorhand een reisprogramma uit zodat ik me kan voorbereiden. Maar er is in Dubai zoveel keuze aan activiteiten en bezienswaardigheden dat ik deze keer toch wel selectief geweest ben bij het maken van de planning.

Kindvriendelijk Dubai

Ook de kinderen zullen aan hun reis naar Dubai onvergetelijke herinneringen overhouden. Ongetwijfeld zijn ze onder de indruk van de gigantische bouwprojecten en beleven ze een fantastische tijd in één van de waterpretparken zoals Aquaventure, Wild Wadi of Legoland Water Park of één van de andere pretparken.

Is Dubai nu een dure bestemming?

Zelf heb ik dit niet ervaren als een duurdere bestemming wanneer je die vergelijkt met andere wereldsteden. Zowel op vlak van activiteiten, hotels, restaurants, winkelcentra is er een aanbod voor ieders budget.

Uiteraard heb je er de gigantische luxe shopping malls, luxe boetieks, waanzinnig mooie hotels met  restaurants waar sterrenchefs hun stempel drukken maar Dubai is zeker veel meer dan alleen dat.

Wie kiest voor het openbaar vervoer (metro, tram of bus) zal zich vlot en betaalbaar kunnen verplaatsen. Met het oog op de Expo 2020 in Dubai wordt het huidige netwerk fors uitgebreid.

Ik ben ondertussen al meerdere malen naar Dubai gereisd en ben zeker van plan om in de toekomst nog terug te gaan.

Geïnspireerd?

Vraag nu je offerte aan: info@jasminetravel-events.be

Subadra Van Loo bij Bulgari Resort Dubai

〈 Inschrijven voor de nieuwsbrief 〉

Categories: Travel

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!