Waarom een reis naar Sri Lanka op je bucket list mag staan voor 2019

Horen, zien, beleven, proeven, je zintuigen worden intens geprikkeld

 

 

Reizen is mijn passie, net als jou inspireren

Misschien weet je ondertussen al dat ik niet alleen hou van reizen maar dat ik het ook bijzonder leuk vind om jou als reiziger te inspireren en te begeleiden bij het uitwerken van je volgende droomvakantie en dit op basis van mijn eigen reiservaringen.

Maar ’t kan evengoed zijn dat je mijn blog voor de eerste maal leest en dus (nog) niet weet wie ik ben en hoe ik te werk ga of wat je van mij zoal mag verwachten als inspirerend reisagent.

Een bewuste keuze van bestemmingen

Ik heb een bewuste keuze gemaakt om mij te specialiseren in een aantal bestemmingen die ik zelf bijzonder inspirerend vind, waar ik zelf op verkenning ben geweest of die ik binnenkort zal gaan verkennen. Op deze manier kan ik mijn expertise verbeteren om jou nog beter te begeleiden bij het uitwerken van jouw reisplannen.

Sowieso worden alle reizigers die met mij op reis vertrekken als een échte vip behandeld net omdat ik het verlenen van een uitmuntende service ontzettend belangrijk vind. Daarnaast hou ik zelf ook van een persoonlijke aanpak.

Een druk jaar voor Jasmine Travel

2018 stond, voor mij volledig in het teken van reizen, niet abnormaal wanneer je de zaakvoerster bent van een reiskantoor. Zo heb ik dit jaar al 2 groepsreizen begeleid naar India én heb ik er nog eentje op mijn planning staan. Naast de groepsreizen stonden er ook nog een paar nieuwe te ontdekken bestemmingen op mijn reisplanning dit jaar waaronder De Malediven en Sri Lanka.

Maar in het adviseren bij reizen maakt dit toch hét verschil, wanneer je zelf een bestemming hebt bezocht, je er op ontdekking bent gegaan, wanneer je er kennis hebt gemaakt met de bevolking en hun gewoonten én er van de couleur locale hebt geproefd. Door mijn eigen reiservaring kan ik jou als reiziger nog beter begeleiden en adviseren bij het samenstellen van een reisplan én het uitwerken van een zeer verzorgd reisvoorstel.

Zo werd ik ongelofelijk geïnspireerd door dit prachtige eiland en zal mijn aanbod in de toekomst nog verder uitgebreid worden met een aantal pareltjes van rondreizen. Als je eens een uurtje beschikbaar bent, vertel ik je graag meer over mijn persoonlijke ervaringen in Sri Lanka, wat je ter plaatse kan gaan doen en hoe je nu het beste te werk gaat om je reis te plannen.

Dé bestemming voor 2019

Recent nog werd Sri Lanka verkozen als de té ontdekken bestemming voor 2019 door Lonely Planet, ik kan ze geen ongelijk geven. Zelf kan ik alleen maar mijn positieve ervaring met deze prachtige bestemming beamen. Ik maakte er een korte rondreis waarbij ik zowel kennis maakte met de lokale fauna en flora als met het uitgebreide culturele erfgoed.

Cultureel erfgoed combineren met natuur

Sri Lanka mag dan wel een eiland zijn, het is een bestemming die uitblinkt op vlak van diversiteit. Een ideale bestemming voor wie kennis wil maken met het rijke culturele verleden. Uiteraard kan je je bezoeken aan de (voormalige) hoofdsteden combineren met een jeepsafari in één van de nationale parken die Sri Lanka rijk is, met een wandeling door de theeplantages maar evengoed kan je tijdens een boottocht walvissen spotten (tijdens het seizoen).

Laat je verrassen door de metropool die Colombo is of geniet van een traditionele dansvoorstelling. Proef van de overheerlijke curries of vergaap je aan de adembenemende uitzichten tijdens één van de mooiste wandelingen die je kan maken in de Horton Plains en aanschouw de prachtige talrijke watervallen.

Sri Lanka heeft 2 regen seizoenen, hierdoor kan je zowel tijdens de zomer als tijdens de winter naar Sri Lanka reizen. Je reisprogramma wordt steeds aangepast volgens het seizoen.

Het is duidelijk dat Sri Lanka je geen moment zal vervelen.

Een strand om van te dromen na je rondreis?  

Natuurlijk is zo’n rondreis best vermoeiend. Ook al kan ik jouw rondreis zo ontwerpen dat je niet dagelijks uren aan een stuk in de wagen hoeft te zitten maar een andere omgeving ontdekken, rondreizen in een onbekend land. Horen, zien, beleven, proeven, je zintuigen worden intens geprikkeld en dat vraagt uiteraard energie.

Wie zou er dan geen zin hebben in een ontspannend verblijf, dé ideale manier als afsluiter van een boeiende en interessante rondreis. Zo zijn er heel wat prachtige badsteden in Sri Lanka waar je kan uitrusten in bijzondere strandresorts.

Combineer je rondreis Sri Lanka met de Malediven

Maar lijkt het je wel iets om je rondreis door Sri Lanka te eindigen met een ontspannend strandverblijf op de Malediven dan is dit uiteraard ook mogelijk. Colombo ligt op amper een uurtje vliegen van Malé de hoofdstad van de Malediven.

Belevenisreis naar Sri Lanka

Wat ik versta onder het organiseren van belevenisreizen gaat over meer dan alleen maar het reserveren van een hotelovernachting en een vliegtuigticket. Ik vind het bijzonder leuk om jou kennis te laten maken met de bestemming van je keuze, om belevenis elementen toe te voegen zodat jouw reis nog net dat tikkeltje meer krijgt.

Hoe avontuurlijk jouw reis dan dan wel mag zijn, bepaal je natuurlijk volledig zelf. Elk inspiratie programma  kan steeds aan jouw wensen aangepast worden of je kan jouw rondreis volledig op maat laten uitwerken.

Op mijn website ontdek je alvast een aantal inspiratie programma’s voor Sri Lanka. Kom je graag eens langs om jouw reisplannen te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op en maak een afspraak info@jasminetravel-events.be of 09/336.68.40 en dan ga ik voor jou aan de slag.

〈 Inschrijven voor de nieuwsbrief 〉

 

Categories: Travel

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!