Ladakh & Kashmir

15-daagse begeleide groepsreis India

Tijdens deze bijzondere reis ontdek jij India op een totaal andere manier. De drukke steden met miljoenen inwoners maken plaats voor pittoreske plaatsjes, prachtige boeddhistische kloosters, adembenemende landschappen en lokale authentieke ervaringen. Verder maak je er prachtige wandelingen, ideaal om tot rust te komen. Zo kan je ook flaneren langs de lokale marktjes en logeert er op een woonboot. Je reist met een kleine groep van maximum 8 deelnemers onder begeleiding van een Nederlandstalige begeleider

Hoogtepunten tijdens jouw India reis

√ Bewonder het adembenemende uitzicht tijdens de vlucht naar Leh

√ Dompel je onder in de cultuur van het boeddhisme tijdens een bezoek aan één van de kloosters

√ Vergaap je aan de prachtige panorama’s met zicht op de bergen

√ Flaneer langs één van de Tibetaanse marktjes

√ Geniet van de rust aan boord van de woonboot Sukoon

√ Ontspan je tijdens de wandeling en bewonder de prachtige vergezichten

Reisroute

Dag 01                 11/06/2019                         Brussel – Delhi
Je vertrekt met een Nederlandstalige begeleider vanuit Brussel naar Delhi met een tussenstop .

Dag 02                 12/06/2019                         Delhi
Bij jouw aankomst in Delhi voorzie ik een transfer naar je hotel. Eerst krijg je de tijd om in te checken in je hotel. Vervolgens kan je even op adem komen na de reis.
Diner & overnachting in hotel Trident Gurgaon.

Dag 03                  13/06/2019                         Delhi – Leh – Nimmu
Vandaag vroeg uit de veren. Daarna brengt de taxi je naar de luchthaven. Op de luchthaven van Delhi ga je aan boord van de binnenlandse vlucht van Delhi naar Leh. Tijdens de vlucht geniet je van het adembenemende uitzicht. Bij aankomst reis je verder naar het dorpje Nimmu. Vervolgens geniet je van wat vrije tijd. Lunch, diner & overnachting in Nimmu House.

Dag 04                  14/06/2019                         Nimmu
Na het ontbijt vertrek je voor een wandeling door het dorpje. In Nimmu breng je een bezoek aan het klooster en de tuinen. Na het bezoek keer je terug naar Nimmu House voor de lunch. Vervolgens breng je in de namiddag een bezoek aan het Alchi klooster.
Lunch, diner & overnachting in Nimmu House.

Dag 05                  15/06/2019                         Nimmu
Nadat je genoten hebt van het ontbijt reis je verder naar het dorpje Yangthang. Tijdens de rit geniet je van het zicht op de bergen en dorpen. Bij aankomst maak je een stevige wandeling in de omgeving. Tijdens de wandeling bezoek je het klooster van Rizong.
Lunch, diner & overnachting in Nimmu House.

Dag 06                  16/06/2019                         Nimmu – Lamayuru – Basgo – Nimmu
’s ochtends vroeg rit naar Lamayuru, gelegen op zo’n 3440 meter met één van de belangrijkste kloosters van Ladakh. Tijdens de lunch geniet je van het prachtige zicht op de omgeving. Na de lunch terugkeer naar Nimmu bezoek je onderweg het klooster in Basgo.
Diner & overnachting in hotel Nimmu House

Optioneel: wie wil kan hier ook een rafting excursie maken (niet inbegrepen in de prijs. De prijs kan aangevraagd worden en hangt af van het aantal deelnemers. 

Dag 07                  17/06/2019         Nimmu – Leh – Saboo
Ook vandaag gaat de dag vroeg van start. Na het ontbijt reis je verder naar Leh. Bij aankomst in Leh breng je een bezoek aan het paleis. Daarna wandel je verder via de smalle straatjes. Vervolgens geniet je na de wandeling van een authentieke lunch in een lokaal restaurant.  Na de lunch geniet je van het flaneren op de lokale Ladakh & Tibetaanse markt. Tot slot reis je terug naar het hotel.
Diner & overnachting in Saboo Resort.

Dag 08                  18/06/2019         Saboo
Na het ontbijt verken je de omgeving tijdens de wandeling met een lokale gids. Zo krijg jij inzicht in het leven van de lokale bevolking. Daarna reis je verder naar de Indus vallei voor een bezoek aan het Shey paleis, het zomerpaleis van de voormalige heerser van Leh. Vervolgens bezoek je Thiksey waar je ook zal genieten van je lunch. Na de lunch bezoek je het imposante klooster van Hemis. Tot slot keer je terug naar je hotel.
Diner & overnachting in Saboo Resort.

Dag 09                  19/06/2019         Leh – Srinagar
Vandaag staat er op jouw programma een niet te missen korte vlucht. Maar wel eentje met een adembenemend en fantastisch uitzicht op de omgeving van Zanskar. Srinagar ligt op een hoogte van zo’n 1600 meter en is de zomerhoofdstad van Kashmir. Eens aangekomen reis je verder naar het Dal Lake waar de Sukoon woonboot ligt te wachten. Eerst krijg je de kans om in te checken. Tot slot maak je ’s avonds een tocht per shikara, een typische kano voor deze regio. Ondertussen maak je kennis met de gewoonten van de lokale bevolking. Verder kan je vanop de boot kan je omgeving en het leven op de oevers observeren.
Diner & overnachting aan boord van de Sukoon houseboat

Dag 10                  20/06/2019         Srinagar
Terwijl je geniet van het wakker worden in deze rustgevende setting, start je de dag met ontbijt aan boord van het zonnedek op de Sukoon houseboat. Na het ontbijt maak je een fascinerende wandeling door het oude stadsgedeelte van Srinagar. Daarna bezoek je de lokale markt en om vervolgens te lunchen in een lokaal restaurant. Na de lunch bezoek je de Shankaracharya tempel met een adembenemend uitzicht vanop de top. Tot slot keer je terug per shikara naar de houseboat.
Diner & overnachting aan boord van de Sukoon houseboat

Dag 11                  21/06/2019         Srinagar
’s Ochtends vroeg vertrek je per shikara. Zo vaar je één van de meest kleurrijke drijvende markten van boten volgeladen met fruit, groenten, bloemen en kruiden.Daarna geniet je van je ontbijt aan boord van de boot. In de namiddag maak je een wandeling in de omgeving met een prachtig zicht op het Dal lake. Onderweg geniet je van een bijzondere lunch. Aan het einde van de dag keer je terug naar de boot.
Diner & overnachting aan boord van de Sukoon houseboat

Dag 12                  22/06/2019         Srinagar
Na het ontbijt reis je verder naar Dachigam. Vervolgens ga je onder begeleiding van een natuur gids op verkenning in het Dachigam National Park, voorheen privé jachtterrein van de Maharadja. ’s Middags geniet je van de lunch in het park. Daarna maak je een aangename wandeling in de tuinen, die dateren uit de Mughal periode.
Diner & overnachting aan boord van de Sukoon houseboat

Dag 13                  23/06/2019         Srinagar – Delhi
Ondertussen is het tijd om afscheid te nemen van het prachtige Srinagar. De taxi brengt je naar de luchthaven van Srinagar. Waar je aan boord gaat van de binnenlandse vlucht naar Delhi. Bij aankomst in Delhi voorzie ik een transfer naar je hotel. Eerst krijg je de tijd om je te installeren. Vervolgens breng je een bezoek  aan de hoogtepunten van Old & New Delhi. Na het bezoek keer je terug naar je hotel.
Diner & overnachting in hotel Metropolitan

Dag 14                  24/06/2019         Delhi
Vandaag geniet je van je laatste dag in India. Vandaag bepaal je zelf de indeling van de dag. Zo kan je genieten van wat vrije tijd in het hotel of gaan shoppen voor de laatste souvenirs (optioneel).
Diner & overnachting in hotel Metropolitan

Dag 15                  25/06/2019         Delhi – Brussel
Na het ontbijt vertrek je richting luchthaven van Delhi. Je gaat aan boord van de internationale vlucht naar Brussel met een tussenstop.

Prijs

Minimum aantal deelnemers: 8

De vermelde prijzen zijn prijs per persoon:

2-persoonskamer:          € 3.207,75
1-persoonskamer:          € 4.170,00

* andere kamertypes op aanvraag

Inbegrepen

 • 3 binnenlandse vluchten zoals vermeld in het programma

 • 13 overnachtingen op basis van vol pension

 • Lokale Engelstalige privé-gidsen bij de vermelde bezoeken

 • Alle transfers, excursies en toegangsgelden zoals vermeld in het programma

 • Met Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel

 

Niet inbegrepen

 • Internationale vluchten vanuit Brussel naar India (h/t)

 • Eventuele fuel supplementen (vliegtuigtickets) & dollartoeslagen

 • Dranken, overige maaltijden en alle persoonlijke uitgaven

 • visumkosten

 • verzekeringen

 • eventuele bijkomende taksen ingevoerd door de Indische overheid

 

contact

 

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!