Bijzondere groepsreizen naar India met Nederlandstalige begeleiding

Regelmatig organiseer ik belevenis reizen in groep die door mijzelf of door externe professionele reisbegeleiders begeleid worden.

Zo kan je op deze pagina alvast mijn aanbod begeleide groepsreizen naar India voor 2019 terug vinden.

Voor de groepsreizen kies ik telkens voor kleine groepen van maximum 10 deelnemers. Daarnaast bied ik jou ook de mogelijkheid om ook tijdens de groepsreizen naar India toch een afwijkend programma toe te voegen aan jouw rondreis naar India.

Zo kan jij er voor kiezen om vroeger dan de groep te vertrekken of later terug te komen. Ook krijg je de kans om tijdens de groepsreis te kiezen voor een afwijkend programma.

Na een eerste kennismaking ga ik voor jou aan de slag 

Om een beter idee te krijgen van het soort reis waar jij naar op zoek bent, geef ik de voorkeur aan een persoonlijk gesprek. Dit kan bij jou thuis of bij mij op kantoor. Uiteraard kan je mij ook steeds bellen of kunnen we eens skypen. Heb je interesse in mijn concept van reizen organiseren en wil je graag wat meer informatie ? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek duurt meestal zo’n 1h30 à 2h00.

Privé groep met lokale begeleiding ter plaatse

Wil je graag met een groepsreis maken maar heb je geen nood aan begeleiding vanuit Brussel, dan help ik je ook graag verder met het uitwerken van jouw rondreis op maat.

Uiteraard kan je bij mij een groepsreis met enkel begeleiding ter plaatse aanvragen voor elk van de bestemming die ik aanbied.

Hoe Subhadra je kan verder helpen bij het samenstellen van jouw groepsreis op maat?

Ik ben gespecialiseerd in het organiseren van belevenisreizen en dit voor de diverse bestemmingen die ik in mijn aanbod heb opgenomen.

Voor mij gaat het organiseren van een belevenis reizen over meer dan alleen het reserveren van een vliegtuigticket en je hotelovernachtingen.

Het is ook essentieel dat jij als reiziger de bestemming waar jij naartoe gaat ook echt gaat beleven. Daarom vind ik het leuk om met de nodige creativiteit aan de slag te gaan en bijzondere excursies te voorzien of activiteiten die de nodige couleur locale toevoegen aan jouw reisbeleving.

Ik vind het dan ook oprecht leuk om mijn eigen reiservaringen met jou te kunnen delen en jou te kunnen adviseren bij het uitwerken van jouw droomvakantie vanuit mijn eigen expertise.

〈 Inschrijven voor de nieuwsbrief 〉

Contact

 

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!