Bijzondere groepsreizen naar India met begeleiding door Subhadra

Regelmatig organiseer ik belevenis reizen in groep die door mijzelf begeleid worden.

Zo kan je op deze pagina alvast mijn aanbod begeleide groepsreizen naar India voor 2019 terug vinden.

Voor de groepsreizen kies ik telkens voor kleine groepen van maximum 8 deelnemers. Daarnaast bied ik jou ook de mogelijkheid om ook tijdens de groepsreizen naar India toch een afwijkend programma toe te voegen aan jouw rondreis naar India.

Zo kan jij er voor kiezen om vroeger dan de groep te vertrekken of later terug te komen. Ook krijg je de kans om tijdens de groepsreis te kiezen voor een afwijkend programma.

Er zijn 2 groepsreizen per jaar naar India die ik zelf begeleid. Je reist telkens in een kleine groep van maximum 8 deelnemers. Andere groepsreizen worden begeleid door één van mijn ongelofelijk toffe reisbegeleiders.

Stel je eigen privé groep op maat samen met begeleiding door Subhadra naar India

Reis je samen met een aantal families of met je vrienden en wil je graag je eigen privé groep samenstellen, zelf de reisroute én vertrekdatum bepalen? Dit kan reeds vanaf 6 personen.

Wil je jouw privé reis naar India door mijzelf laten begeleiden? Reserveer dan zeker tijdig je groepsreis.

Heb je interesse in dit concept en wil je graag wat meer informatie ? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek duurt meestal zo’n 1h30 à 2h00.

Privé groep met lokale begeleiding ter plaatse

Wil je graag met een groepreis maken maar heb je geen nood aan begeleiding vanuit Brussel, dan help ikje ook graag verder met het uitwerken van jouw rondreis op maat.

Uiteraard kan je bij mij een groepsreis zonder begeleiding vanuit Brussel aanvragen voor elk van de bestemming die ik aanbied.

Hoe Subhadra je kan verder helpen bij het samenstellen van jouw groepsreis op maat?

Ik ben gespecialiseerd in het organiseren van belevenisreizen en dit voor de diverse bestemmingen die ik in mijn aanbod heb opgenomen.

Voor mij gaat het organiseren van een belevenis reizen over meer dan alleen het reserveren van een vliegtuigticket en je hotelovernachtingen.

Het is ook essentieel dat jij als reiziger de bestemming waar jij naartoe gaat ook echt gaat beleven. Daarom vind ik het leuk om met de nodige creativiteit aan de slag te gaan en bijzondere excursies te voorzien of activiteiten die de nodige couleur locale toevoegen aan jouw reisbeleving.

Ik vind het dan ook oprecht leuk om mijn eigen reiservaringen met jou te kunnen delen en jou te kunnen adviseren bij het uitwerken van jouw droomvakantie vanuit mijn eigen expertise.

 

Voor de begeleide belevenis reis in november 2019 zal er
binnenkort meer informatie beschikbaar zijn.

Indien je interesse hebt in één van deze reizen kan je steeds vrijblijvend en gratis een optie nemen. Van zodra de prijzen en programma gekend ontvang je een voorstel en beslis je definitief of je meereist. Zo ben je wel zeker van je plaats want de reizen geraken snel vol gezien ik steeds met kleine groepen reis.

Contact

 

error: Content is protected !!