Business Experience Trip India

India | Malediven | Sri Lanka | Emiraten

Onze business experience trip naar India, een uniek concept

Wie plannen heeft om een business experience trip naar India te ondernemen is vast en zeker benieuwd wat je van India mag verwachten. De dag van vandaag is het dankzij een videocall bijzonder gemakkelijk om nieuwe contacten te leggen. Wil je een kennismakingsgesprek met je toekomstige partner houden? Dan is dit uiteraard een goede manier om de eerste stap te zetten. Maar sommige zaken kan je nu eenmaal gemakkelijker face-to-face bespreken. En we begrijpen dat wanneer je in India bent dat je dan evengoed van de gelegenheid gebruik kan maken om kennis te maken met de Indische cultuur.

Het maken van een business experience trip naar India zal jouw bedrijf een boost geven

Uit onze eigen ervaring weten we dat wanneer we samenwerken met onze (nieuwe) communicatie uitermate belangrijk is. Vooral duidelijke communicatie is bijzonder belangrijk. Hoe ga jij te werk maar ook hoe werkt je partner. Wat zijn de verwachtingen én zijn beide bedrijven compatibel. Persoonlijk vinden we dat er op dat vlak geen onderscheid is tussen zaken doen in Europa of erbuiten. Wanneer je samenwerkt met een lokale partner is het evengoed belangrijk dat de communicatie duidelijk is. Het enige punt is dat je in India nooit een “nee” zal krijgen. Maar de ja is misschien niet altijd de ja die jij in gedachten hebt.

They “go the extra mile” in India

Dat klantentevredenheid voorop staat in India, daar is geen discussie over. Ook in onze toerisme branche merken we dat er ontzettend veel aandacht besteed wordt aan hospitality. “The guest is always right”, is een principe dat met de nodige zorg gevolgd wordt in de luxueuze hotels waar wij mee samenwerken.  Maar ook wanneer je kiest voor een samenwerking met een partner in India, zal je ook wel willen weten wie die partner is. Samenwerken is natuurlijk het vertrouwen opbouwen. En dat werkt aan beide zijden. Maar net daarom zal je uit jouw bezoek ter plaatse, waardevolle informatie kunnen halen. Op die manier krijg je meer inzicht hoe je partner te werkt gaat en of er een bijzondere samenwerking in zit.

We voegen een vleugje cultuur toe aan jouw business experience trip naar India

Zoals dat voor al onze reizen het geval is, kunnen we jouw business experience trip naar India ook personaliseren. Daarom voegen we graag een vleugje cultuur toe aan jouw reis. Voor ons is deze reis de idale combinatie. Terwijl je contacten legt voor bijzondere toekomstige samenwerkingen word je ondergedompeld in de Indische cultuur. Het zal je helpen om inzichten te geven in jouw bedrijf, de mogelijkheden maar ook hoe het er aan toe gaat. De perceptie die mensen dikwijls hebben over India komt veelal niet overeen met de realiteit. Voor ons is het in India veel een “en” verhaal. Maar dat zal je pas zelf te weten komen door het ter plaatse te gaan ervaren tijdens onze business experience trip naar India.

Laten we onze netwerken verbinden

Als onderneemster geloof ik persoonlijk heel sterk in een goed netwerk. Het is natuurlijk aangenaam als je kan samenwerken met leveranciers van wie je al positieve ervaringen te horen kreeg. Maar we begrijpen dat dat niet altijd evident is wanneer je wil gaan ondernemen aan de andere kant van de wereld. Aangezien ik zowel vragen krijg van Indische als Belgische ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe partners, leek het me daarom bijzonder interessant om jullie met elkaar in contact te brengen. De voorbije jaren is mijn zakelijk netwerk sterk gegroeid in beide landen. Persoonlijk zie ik daar heel wat boeiende en interessante opportuniteiten in voor alle betrokkenen. 

Waarom kiezen voor 

Bestemingsspecialist voor India, Sri Lanka, Malediven en de Emiraten

We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

Wij ontwerpen jouw droomreis

We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

Investeren in onze bestemmingen

We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

We delen onze passie voor reizen

De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

Persoonlijke aanpak én reizen op maat

We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

Erkende reisorganisatie

Verzekerd via MS Amlin en lid van VVR & VVRO

Contacteer mij