Dubai

Het is een stad die bij vele mensen tot de verbeelding spreekt en terecht. Op dit moment bereidt de stad zich volop voor op de expo van 2020.

Deze metropool is een smeltkroes geworden van talrijke nationaliteiten door de vele mensen die er wonen en werken en die van buiten de Verenigde Arabische Emiraten afkomstig zijn.

Bewonder één van de megalomane wolkenkrabbers , shopping malls en de vele hotels die lijken op paleizen uit het sprookje van 1001 nacht.

In Dubai is het haast onmogelijk je voor te stellen dat je je er zal vervelen. Dubai zet zich dan ook in de kijker als belevingsbestemming.

 

 

Of je nu houdt van flaneren aan het strand, op zoek bent naar een uitdagende sport, of je houdt van culinair genieten, je wil eens gaan skiën in de woestijn of je bent wel eens benieuwd naar zo’n avontuurlijke jeepsafari. Dit kan allemaal voor jou geregeld worden.

In de luxe hotels wordt je in de watten gelegd zonder twijfel, je smaakpapillen worden verwend door de top chef-koks die er hun eigen restaurant hebben, je kan tot rust komen in één van de adembenemende spa’s of aan je conditie werken in een state-of-the-art uitgeruste gym onder begeleiding van een professional want dit is ook Dubai en zoveel meer.

 

 

Contact

 

error: Content is protected !!