Huwelijksreizen

India | Malediven | Sri Lanka

Na het trouwfeest volgt er natuurlijk de fantastische adembenemde droom huwelijksreis. Na deze intense periode met voorbereidingen die voorafgaat aan jullie huwelijksdag willen jullie vast en zeker genieten van tijd met elkaar door te brengen. Dat kan je doen door een prachtige rondreis te maken door India of Sri Lanka of door te gaan uitrusten op een exotisch eiland in de Malediven de droom bestemming voor je huwelijksreis. Combinatiereizen zijn uiteraard ook altijd mogelijk. In ons aanbod van luxe reizen vind je échte pareltjes van hotels terug die garant staan voor een unieke reisbeleving én die je instant doen dromen.

Trouwen in het buitenland

Wist je dat je in verschillende landen zelfs officieel kan trouwen? Wanneer dit op jouw verlanglijstje staat, dan begeleiden we jullie graag bij het organiseren van je reis én het regelen van de nodige formaliteiten, zodat jullie huwelijk in het buitenland vlekkeloos kan verlopen zo heb je je trouw en huwelijkseis in een. Onze tip? Start zeker tijdig met de voorbereidingen, dit zorgt ervoor dat de voorbereidingen vlot kunnen verlopen én dat je zorgeloos kan genieten van de mooiste dag uit jullie leven.

Huwelijksgeloften hernieuwen in traditionele stijl

Zijn jullie getrouwd en is die bruiloft in het buitenland er niet van gekomen? Weet dan dat we samen met verschillende van onze partners ervoor kunnen zorgen dat jullie jullie huwelijksgeloften kunnen hernieuwen in traditionele stijl. Wij zorgen voor een bijzondere romantische setting én unieke locatie en zorgen voor een onvergetelijke herinnering.En het is de ideale manier om zo nog eens een huwelijksreis te beleven.

 

 

 

onze Partners

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor 

Bestemingsspecialist voor India, Emiraten, Indische Oceaan en Oman

We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

Wij ontwerpen jouw droomreis

We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

Investeren in onze bestemmingen

We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

We delen onze passie voor reizen

De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

Persoonlijke aanpak én reizen op maat

We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

Erkende reisorganisatie

Verzekerd via MS Amlin en lid van VVR & VVRO