Luxe culinaire reizen

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA

Proef de typische lokale keuken

Natuurlijk staat het ontdekken van nieuwe culturen gelijk aan het proeven van de lokale keuken. Uiteraard is er niets op tegen om in je hotel aan te schuiven aan het internationale buffet. Vanzelfsprekend maak je kennis met de bestemming door te proeven van de lokale keuken. Op al onze bestemmingen kan je bijzondere culinaire reizen maken. Ideaal om je smaakpapillen te verwennen.

Een explosie aan smaken

De Indische keuken staat zeker bekend als “gekruid”. Maar als je je persoonlijke voorkeur doorgeeft, wordt daar echt wel rekening mee gehouden. Maar laat dit je niet tegenhouden om op ontdekking te gaan. Je zal verbaasd zijn door de verbluffende aroma’s. Je zal inspiratie vinden in de bijzondere kruiden. Zonder meer zal je er proeven van de overheerlijke smaakvolle gerechten.

Ontdek onze bestemmingen met smaak

De Sri Lankaanse keuken vinden wij persoonlijk iets minder pikant maar minstens even lekker als de Indische keuken. Op de Malediven vind je dan weer een mix van diverse invloeden in hun keuken terug waaronder de Indische keuken. In de à la carte restaurants van de tophotels vind je heel wat verfijnde gerechten terug. Natuurlijk mogen we ook de Emiraten niet vergeten. Als je ergens ter wereld een excellente mix aan wereldkeukens kan vinden, is het hier wel. Heel wat sterrenchefs hebben trouwens hun naam verbonden aan de talrijke toprestaurants die de Emiraten rijk zijn.

Culinaire reizen op maat

Dankzij onze culinaire reizen, maak je als food liefhebber, op een unieke manier kennis met de authentieke lokale keuken. Zo nemen we je graag mee op ontdekkingstocht langs de lokale specerijen markten. Organiseren wij speciaal voor jou een kookworkshop onder leiding van een lokale chef. Maak je onder begeleiding van een gids een streetfood wandeling terwijl je op een veilige manier proeft van de lokale specialiteiten.  Breng je een bijzonder boeiend bezoek aan een kruidentuin waar je alles leert over de lokale kruiden. Maar evengoed schuif je je voeten onder tafel in een sterrenrestaurant voor een bijzondere culinaire beleving.

Bijzondere unieke restaurants

In ons aanbod vind je uiteraard heel wat toprestaurants terug op adembenemende locaties. Want ook chefs in het Oosten creëren bijzondere smaak ervaringen. Zo kan jij genieten van buitengewone creaties uit de authentieke lokale keuken. Evengoed nemen we je mee naar een typisch lokaal en kleinschalig restaurant want ook dat is een unieke beleving.

Smaakervaringen op top niveau

Het is duidelijk dat er ook in de Oosterse keuken een nieuw bewustzijn ontstaan is rond food experiences. Ondertussen zijn de lokale chefs zich écht wel bewust van de troeven die hun lokale keuken te bieden heeft. Dikwijls doen ze inspiratie op in toprestaurants over de ganse wereld. Eenmaal terug thuis brengen ze hun kennis samen met hun eigen smaakvolle keuken.

Ontdek de organische keuken

Op heel wat van onze bestemming wordt er aandacht besteed aan organisch geteelde groenten. Zo vind je in India heel wat resorts terug die beschikken over hun eigen organische tuin. Groenten en kruiden worden er dagelijks geplukt én meteen verwerkt in de overheerlijke gerechten. Dikwijls kan je er een bezoek aan de tuin maken. Je krijgt er meteen ook uitleg én een inzicht soorten groenten en kruiden die ze gebruiken. Heel veel Indiërs eten trouwens strikt vegetarisch. Geen nood want deze gerechten zijn even smaakvol zoals de niet-vegetarische gerechten.

 

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist

 bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist kozen wij er bewust voor om slechts 5 bestemmingen op te nemen in ons aanbod

IndiaSri LankaMaledivenEmiratenOman

Bestemmingsspecialist

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerpen wij een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met onze ideeën. Voor elke aanvraag

ontwerpen wij een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist

 Passie voor reizen

Wij reizen regelmatig naar onze favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én de bijzondere te gaan uittesten.

Ons doel is om jou te inspireren

Bestemmingsspecialist

 Service met een smile

Bij ons krijg je de nodige zorg en ondersteuning van bij het plannen van je luxe reis op maat tot bij je terugkeer. 

Uiteraard kan je ter plaatse ook rekenen op de ondersteuning van onze teams en dit 24/7

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA