Luxe hotels in Oman

Oman. Wat een verrassende bestemming. Ook al is deze bestemming nog vrij onbekend bij het grote publiek. Het is duidelijk dat de focus bij de luxe hotels Oman ligt op kwaliteit en service. Dit zal je uiteraard ook merken aan de vele prachtige locaties die Oman rijk is. Daarbij komt nog dat ook de natuur in Oman bijzonder gevarieerd is. Zo heb je er de prachtige witte stranden langs de kustlijn van Muscat. De fjorden in de regio van Musandam. Het Hadjargebergte met prachtige uitzichten. Maar ook de uitgestrekte woestijn met onder meer Wahiba Sands. En natuurlijk de vele prachtige oases. Trek daarom zeker de nodige tijd uit om Oman rustig te gaan verkennen. En geniet van een fantastische vakantie waarbij je in de watten gelegd zal worden.

 

Idyllische strandresorts

In Oman vind je prachtige strandresorts langsheen de kustlijn natuurlijk. Maar zo kan je natuurlijk in Muscat vertoeven aan het strand, kan je in de groene regio Salalah genieten van de prachtige resorts en natuurlijk vind je ook in de prachtige regio van Musandam tot rust komen in tophotels.

Adembenemende hotels in de bergen

Oman heeft met het Hadjargebergte een andere bijzondere regio. Langsheen de bergpassen bereik je unieke plaatsen. In diverse van de hotels kan je je dag starten met een meditatie sessie of een ochtend sessie yoga. De adembenemende uitzichten krijg je er gratis bij. Zonder twijfel dat je hier zal kunnen herbronnen. Hou er wel rekening mee dat het even kan duren alvorens je terug de bewoonde wereld bereikt.

Verbluffende campsites in de woestijn

Daarnaast beschikt Oman ook over uitgestrekte woestijnvlaktes. Wanneer je door Oman reist, krijg je de kans om de mooiste stukjes woestijn te ontdekken. Natuurlijk vind je ook hier prachtige en luxueuze campsites waar je het aan niets ontbreekt. Zeg nu zelf slapen onder de sterrenhemel, klinkt fantastisch toch?

Charmante en karaktervolle boetiekhotels

Niet alleen vind je in Oman heel wat klassieke resortshotels. Je zal er ook fantastische charmante en karaktervolle boetiekhotels vinden. Kleinschalige accommodaties voorzien van alle nodige comfort en faciliteiten.

Top luxe glamping locaties

Oman is een bijzonder uitgestrekt land. Het leent zich uitstekend om per huurwagen te verkennen. Voor wie het wat avontuurlijker mag biedt Oman talrijke glamping locaties aan. Kamperen maar dan met een vleugje luxe. Op die manier verken je het ganse land in alle comfort. Laat het avontuur maar beginnen.

Het is niet eenvoudig om Oman samen te vatten in een paar zinnen. Je moet het gewoon zelf beleven. Laat je onderdompelen in de Arabische cultuur en geniet van een fantastische en unieke reiservaring.

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATENINDIAMALEDIVEN | OMAN