Luxe hotels op de Malediven

Bestaat er wel een mooiere en idyllische bestemming dan een van  de luxe hotels op de Malediven? Deze eilandengroep die zich ten zuiden van Sri Lanka bevindt in de Indische Oceaan, bevat maar liefst 1190 koraaleilanden, verdeeld over 26 atollen. De eilanden liggen verspreid over een groot gebeid maar zijn zelf slechts een paar km groot. Maar daarom niet minder mooi. Met op elk eiland een luxe hotel.

Verblijf in het paradijs op de Malediven

Aangezien we zelf ervaren reizigers zijn, hebben we al heel wat bestemmingen bezocht. En als we nu terugkijken naar de intensieve periode aan reizen én bestemmingen die we bezocht hebben de voorbije jaren. Dan staat onze reis naar de Malediven toch op nummer 1.

Leven op het water

Uiteraard zijn de Malediven een geschikte bestemming om er te gaan duiken of om er te gaan snorkelen. Verder kan je er genieten van een boottocht op het water of het onderwater leven vanuit een boot met glazen bodem bekijken. De meeste van de hotels zijn vlot bereikbaar vanuit de hoofdstad Malé per catamaran of boot maar sommige hotels zijn enkel bereikbaar per watervliegtuig of na een binnenlandse vlucht. We geven je graag mee dat het uitzicht vanuit de lucht écht wel adembenemend is.

Luxe of super deluxe bestemming

De Malediven zijn een ideale bestemming voor wie op zoek is naar exclusieve en super deluxe hotels. Je zal er tijdens je verblijf volledig tot rust komen, genieten van de prachtige omgeving, er proeven van het lekkere eten. Je vindt er een waaier aan waanzinnig mooie luxueuze hotels. De hotels bieden diverse kamertypes aan, veelal met privé zwembad. Maar natuurlijk bieden ook de overwater bungalows een unieke ervaring én uitzicht aan. Dikwijls is er een ook een privé butler aanwezig die je assisteert met al je vragen.

Als je de Malediven combineert met andere bestemmingen heb je misschien een visum nodig dit kan je hier aanvragen: Visum

Kindvriendelijke bestemming Malediven

Ook onze kinderen reisden mee naar een luxe hotel op de Malediven. Als gezin hebben we deze bestemming als bijzonder kindvriendelijk ervaren. Terwijl de Malediven toch heel vaak als bestemming voor huwelijksreizen gepromoot wordt. Zo beschikken heel wat hotels over een kidsclub waar er bijzondere activiteiten georganiseerd worden voor jouw kinderen. Met aandacht voor de natuur, zo krijgen de kinderen een inzicht in het unieke onderwaterleven op de Malediven en kunnen ze deelnemen aan activiteiten zoals planten van koraal. Het zal ook voor hen zonder meer een buitengewone ervaring zijn.

Combineer je luxe reis naar de Malediven

Zie je jezelf niet meteen 2 weken spenderen in een luxe hotel op de Malediven? Dan kan je er uiteraard je verblijf op de Malediven combineren met bijvoorbeeld een rondreis doorheen India of Sri Lanka of met een citytrip naar Dubai. In veel gevallen kan je verschillende bestemmingen trouwens combineren in 1 vliegtuigticket. Maar we zijn er vrijwel zeker van, dat wanneer jij eenmaal de Malediven hebt ontdekt, je er zeker wil terugkeren.

Als je de Malediven combineert met andere bestemmingen heb je misschien een visum nodig dit kan je hier aanvragen: Visum

Inspiratie luxe hotels Malediven

Outrigger Konotta Maldives Resort

Cheval Blanc Maldives

Ozen Reserve Vittaveli
Maldives

Four Seasons Landaa Giraavaru
Maldives

Amilla Maldives
Resort & Residences

Shangri-La’s Vilingili
Resort & Spa Maldives

Ayada Maldives

Como Cocoa Island
Maldives

Coco Budo Hithi Resort

LUX* South Ari Atoll

The Residence Maldives

Atmosphere Kanifushi

Anantara Kihavah Maldives

Fairmont Maldives

LUX* North Male Atoll

One & Only Reethi Rah

OZEN By Atmosphere Maldives

Six Senses Laamu

Taj Exotica Resort & Spa

Varu By Atmosphere

Waarom kiezen voor 

Bestemingsspecialist voor India, Sri Lanka, Malediven en de Emiraten

We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

Wij ontwerpen jouw droomreis

We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

Investeren in onze bestemmingen

We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

We delen onze passie voor reizen

De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

Persoonlijke aanpak én reizen op maat

We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

Erkende reisorganisatie

Verzekerd via MS Amlin en lid van VVR & VVRO

Contacteer mij

Wij focussen ons op volgende bestemmingen

India | Malediven | Sri Lanka | Emiraten