Luxe hotels in Sri Lanka

Luxe Hotels Sri Lanka

Sri Lanka, dat kleine prachtige maar oh zo diverse eiland in de Indische Oceaan. Met een fantastische ligging ten zuiden van India én op een steenworp van de idyllische Malediven. De troeven van deze prachtige parel in de Indische Oceaan zijn talrijk.

Populaire en diverse bestemming

Sri Lanka is al decennialang een bijzonder populaire bestemming en sinds ook het noorden van het land toegankelijk geworden, is er daar ook een sterke ontwikkeling ontstaan van adembenemende hotels. Sri Lanka is zo’n bestemming waar je voor elk wat wils zal vinden. Het land beschikt dan ook over diverse UNESCO Werelderfgoed sites. Daarnaast zal elke natuurliefhebber er zijn hart kunnen ophalen in de prachtige natuurparken én tot rust komen kan je uiteraard doen in één van de charmante strandresorts.

Luxe hotels

Hospitality is een belangrijke waarde in de toerisme industrie. Overal waar je komt van het Midden tot het Verre Oosten. Ook dat zal je ervaren tijdens je verblijf in Sri Lanka. Je wordt er in de watten gelegd door de vriendelijke Sri Lankanen. Je proeft er van de culinaire verwennerijen én je komt er helemaal tot rust in de luxueuze wellness van je hotel.

Boetiek hotels

Zoals voor al onze bestemmingen bieden we steeds een waaier van hotels aan. Dit gaat van de bekende ketenhotels, naar resorthotels tot charmante boetiekhotels. Uiteraard stellen we steeds een prachtige mix van hotels voor in functie van jouw gekozen reisprogramma. Maar wij vinden het sowieso bijzonder fijn om je te inspireren bij het ontwerp van jouw droomvakantie. Ook in Sri Lanka vind je talrijke pareltjes van boetiekhotels.

Een bestemming voor het hele jaar

Door haar ligging kan je Sri Lanka het ganse jaar door bezoeken. Afhankelijk van de reisperiode kies je beter om het noorden of het zuiden van het eiland te bezoeken. Zo laten we het grootste deel van het regenseizoen achter ons. Doordat de afstanden van de ene stad naar de andere er relatief kort zijn, reis je met gemak door het ganse eiland. Net daarom is Sri Lanka ook een bijzonder kindvriendelijke bestemming.

Combineer je luxe reis met de Malediven

Wie Malediven zegt, denkt meteen aan het paradijs. Net doordat de afstand tussen Sri Lanka en de Malediven zo kort is. Kan je de Malediven perfect koppelen na je rondreis doorheen Sri Lanka. Voor de Malediven ontvang je je visum ter plaatse (voor wie de Belgische nationaliteit heeft). In geen tijd sta je in het paradijs.

Je vraagt je misschien af wat je daar kan gaan doen op de Malediven. Wel het antwoord is veel. Je hoeft je er absoluut geen seconde te vervelen. Zo kan je er snorkelen en het onderwater leven bewonderen. Of je kiest voor een van de andere talrijke watersporten. Je laten verwennen in de spa van je hotel. Maar ook genieten van het zaligen nietsdoen. Daarnaast bieden heel wat activiteiten aan waarbij je inzicht krijgt in de lokale gebruiken. Ook aan de kinderen wordt er gedacht. Met activiteiten in de kidsclub én planten van koraal.

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA