Sri Lanka

Het kleine eiland Sri Lanka zit boordevol ervaringen die zorgen voor een echte droomvakantie. Van een bezoek aan de olifanten in een olifantenweeshuis tot het genieten van de culturele parels zoals de Tempel van de Heilige tand, tot rust komen aan de mooie stranden in Bentota maar ook de koloniale geschiedenis ontdekken in Galle. De charme en natuurlijke schoonheid van dit kleine eiland zijn uniek en een absolute must-see. Bij Jasmine Travel & Events helpen we je ook om het ongerepte deel te ontdekken. Uiteraard ontwerpen we je luxe reis naar Sri Lanka op maat, of je nu op huwelijksreis gaat of een rondreis wil maken met je gezin.

Leef zoals de Sri Lankanen

Onze reizen zijn ontworpen om jou het eiland te laten ontdekken op een authentieke manier, zodat je ook voeling krijgt met het leven van de lokale bevolking. Zij geven je graag tips over boeiende en interessante lokale restaurants, leuke festivals en plaatselijke markten.  Wil je graag eens deelnemen aan een lokaal evenement of festival dan kan je eventueel de Perahera bijwonen in augustus of Diwali vieren in oktober/november. Uiteraard begeleiden we je graag bij jouw planning. Geniet van de lokale culinaire gerechten, ontdek het leven van de lokale bevolking, snuister langsheen de markten én ga wandelen in de natuurparken. Je ontdekt het allemaal tijdens één van onze luxe belevenisreizen.

Een klein eiland met veel troeven voor een onvergetelijke vakantie

Ondanks haar kleine oppervlakte heeft Sri Lanka toch ontzettend veel te bieden. Natuurlijk kunnen wij voor jou een thema vakantie uitwerken. Dit eiland is dé ideale bestemming voor wie een reis wil maken met de nadruk op natuur, cultuur én een ontspannend strandverblijf. Natuurlijk zijn combinaties ook altijd mogelijk.

Laat je zintuigen tot rust komen én voel je als herboren

Ga voor een complete detox én laat je elektronica gewoon even thuis. Laat even de tijd stilstaan én laat je onderdompelen in de wondere wereld van de wellness en ayurveda. Het is algemeen bekend dat de ayurvedische therapieën van Sri Lanka al meer dan 2000 jaar oud zijn. Zonder twijfel zal je genieten van je verblijf in een prachtig resort dichtbij de Indische Oceaan of kan je er mediteren in een ashram. Laat je verwennen met een ontspannende massage in het midden van de natuur in één van onze luxe resorts. Na je terugkeer zal je je als herboren voelen. Klaar om je leven met nieuwe energie terug op te nemen.

Luxe reis naar Sri Lanka

In ons aanbod van accommodaties tref je ook hier talrijke pareltjes van luxe hotels alsook luxueuze boetiekhotels aan. Zodoende kan jij in alle rust genieten van jouw welverdiende luxe vakantie.

Combineer je luxe reis naar Sri Lanka met een paradijselijk verblijf op de Malediven

Wil je graag nog even gaan uitrusten na je boeiende rondreis. Dan stellen wij graag een verblijf voor in het paradijs, namelijk de Malediven. Deze bestemming staat garant voor een luxueus verblijf waar je jezelf in de watten kan laten leggen. De vlucht van Colombo naar Malé duurt in principe zo’n 1h30 alvorens je voet aan wal kan zetten op deze prachtige eilandengroep. Vervolgens bereik je vlot je hotel per catamaran, watervliegtuig of na een binnenlandse vlucht.  Je verblijf op de Malediven is de ideale manier om je luxe reis in Sri Lanka af te sluiten. 

Je hebt een visum nodig en dat kan je hier elektronisch aanvragen: visum

Contacteer mij

Ik focus mij op volgende bestemmingen

INDIA | DE EMIRATEN | OMAN | INDISCHE OCEAAN