Hoe mijn concept van luxe rootsreizen India is ontstaan

Toen ik er klaar voor was, heb ik mijn eigen luxe rootsreis India ondernomen

Voor mijzelf, was dit pas in 2005. Voordien had ik er nog geen behoefte aan. Uiteindelijk komt dit moment voor iedereen op een ander tijdstip. Ik vond het heel bijzonder dat bezoek, aan het weeshuis in Kolkata, waar ik zelf ooit gewoond heb. En alhoewel niet al mijn vragen werden beantwoord, heb ik er toch een klein stukje van een grote puzzel kunnen oplossen.Voor mijzelf heeft het bezoek toch een zekere vorm van rust gebracht. Zo kunnen zien waar ik het begin van mijn leven heb doorgebracht. Het zien wat leven in de sloppenwijken is, is niet iets waar je gelukkig van wordt, het is zelfs zeer confronterend maar ik vind het toch belangrijk dat ik deze reis kon maken. En nét doordat het voor mijzelf zo’n bijzondere ervaring is geweest. Willen wij jou ook begeleiden bij het maken van zo’n bijzondere én unieke reis. Want een rootsreis valt met geen enkele andere reis te vergelijken. 

Combineer je luxe rootsreis India én ontdek de bijzondere Indische cultuur

Meestal ontwerpen wij een combinatiereis waarbij jij jouw geboortestad en/of streek gaat gaan bezoeken en geven wij jou de kans om India écht te gaan beleven. Aangezien wij voor elk voorstel een gepersonaliseerd voorstel op maat uitwerken, kan jouw rondreis volledig aan jouw wensen aangepast worden. Rootsreizen zijn het soort van belevenisreizen waarbij wij jou het authentieke India laten zien, maar ook hoe wij India zien, vanuit onze eigen ervaringen. 

Luxe rootsreizen India vraagt 100% maatwerk

Wij hebben onze eigen kijk op het organiseren van luxe rootsreizen. Maar voor luxe rootsreizen India is de nodige zorg, begeleiding én ondersteuning absoluut nodig. Niet alleen is het dikwijls een uitdaging om de afgelegen streken of regio’s te bereiken. Maar uiteraard zijn wij er ons van bewust dat je deze unieke én bijzondere reis maar 1 keer in je leven kan maken. Daarom vinden we ons concept van 100% maatwerk zo belangrijk. Het geeft ons de kans om een boeiende, bijzondere, unieke én aangrijpende India reis voor jou samen te stellen. Maar ook jij krijgt de mogelijkheid om te kiezen voor een reis die volledig aansluit bij jouw wensen. Graag leg ik je mijn uniek en bijzonder concept uit tijdens een persoonlijk gesprek.

Waarom ik pas in 2019 het laatste deel van mijn eigen rootsreis heb gemaakt

Ik heb zelf in diverse weeshuizen, verspreid over India, gewoond. Het was dan ook voor mezelf niet evident om al deze plaatsen in één reis te combineren. India is nu eenmaal een groot land en ook al zijn er heel wat mogelijkheden om het land te doorkruisen, de grote afstanden vragen toch de nodige tijd om zo’n uitgebreide rootsreis te kunnen maken. We zijn dan ook heel blij dat we dankzij de nodige voorbereidingen een vlekkeloze reis hebben gehad. Want zoals we zelf hebben ervaren vind je in de afgelegen streken, in tegenstelling tot de populaire toeristische streken in India, minder gemakkelijk mensen die vlot Engels spreken. Ook het hotelaanbod is dikwijls zeer beperkt net als de transportmogelijkheden. En nét daarom is een goede voorbereiding én een ondersteuning van onze lokale teams zo belangrijk. Zo zorgen wij voor een onvergetelijke reiservaring voor jou.

India, mijn roots

India en mijn roots zijn al decennia onlosmakelijk verbonden met elkaar en dat zal ook voor altijd zo blijven. De voorbije jaren heb ik al heel wat geadopteerden uit India mogen begeleiden bij het maken van hun eerste rootsreis. Hiervoor heb ik samen met mijn team in India een kwalitatief aanbod uitgewerkt. Zelf stel ik steeds een rondreis voor van 3 à 4 weken voor. Op deze manier krijg jij de kans en de tijd om India op jouw eigen tempo te ontdekken én je te laten onderdompelen in het boeiende land dat India is.

Geloof me dit is een fantastisch geschenk dat jij jezelf kan geven!

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist

 bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist kozen wij er bewust voor om slechts 5 bestemmingen op te nemen in ons aanbod

IndiaSri LankaMaledivenEmiratenOman

Bestemmingsspecialist

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerpen wij een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met onze ideeën. Voor elke aanvraag

ontwerpen wij een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist

 Passie voor reizen

Wij reizen regelmatig naar onze favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én de bijzondere te gaan uittesten.

Ons doel is om jou te inspireren

Bestemmingsspecialist

 Service met een smile

Bij ons krijg je de nodige zorg en ondersteuning van bij het plannen van je luxe reis op maat tot bij je terugkeer. 

Uiteraard kan je ter plaatse ook rekenen op de ondersteuning van onze teams en dit 24/7

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATENINDIAMALEDIVEN | OMAN