Ontdek Nepal

 

Voor wie op zoek is naar een actieve vakantie en dit ook graag wil combineren met een cultuur zal inIn de machtige Himalaya tussen Tibet en India ligt Nepal. Een groot deel van het land is bergachtig met besneeuwde toppen zoals de Mount Everest, de hoogste berg ter wereld. Vanzelfsprekend het summum voor bergbeklimmers, maar ook als je niet zo sportief bent, heeft het land veel te bieden. Bezoek de culturele pareltjes in en rond de hoofdstad Kathmandu met de wonderlijke koningssteden en de vele hindoeïstische en boeddhistische tempels. Tijdens een lichte, meerdaagse trek in de Kathmandu-vallei krijg je een goede inkijk in het alledaagse leven. Je wandelt langs frisgroene rijstvelden in terrasbouw en kleine dorpjes.

Hoog, hoger, hoogst in de Himalaya

Liever wat actiever? Trek het Nepalese hooggebergte in voor een onvergetelijke ervaring. De klassieke trekkings in de regio’s van Annapurna of Everest brengen je langs adembenemende vergezichten en zijn ideaal als een eerste kennismaking met de Himalaya. Ervaren bergwandelaars wagen zich aan de Mera Peak, de hoogste trekkingpeak in Nepal. Kan je maar niet genoeg krijgen van Nepal en zoek je liever eens een minder bekende regio op? De rijkdom van Nepal zit ‘m in de  variatie aan landschappen. Je vindt er naast vele besneeuwde bergtoppen ook tropische laagvlaktes en jungle in Chitwan, groene valleien met wilde rivieren zoals Arun en desolate woestijnlandschappen in Mustang.

In Nepal heb je ontelbaar veel mogelijkheden: een culturele rondreis, een lichte of uiterst sportieve trekking, al dan niet gecombineerd met een raftingavontuur of een mountainbiketocht. Neem gerust contact op voor een individueel programma op maat.

 

Contact

 

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!