Ben jij nog op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantie? Heb je al eens aan Oman gedacht? Deze gevarieerde bestemming in het Midden-Oosten combineert het cultureel erfgoed van weleer, met diverse sites die voorkomen op de Unesco Werelderfgoed lijst, met haar bijzondere voorliefde voor de natuur.

Zo geniet je in de bergen van prachtige vergezichten, laat je je verbazen door de prachtige wadi’s of ga je op jeepsafari in de woestijn of bezoek je een authentiek dorpje.

Zoals altijd stel ik tijdens jouw rondreis altijd een mix van verschillende hotels voor. Van bijzondere boetiek hotel tot échte luxe hotels die baden in de sfeer van 1001-nachten.

Wie wil kan zijn reis eindigen in één van de mooie strand resorts aan de kust. Maar uiteraard kan je ook je rondreis in Oman combineren met een korte citytrip in Dubai.

Beste reisperiode

Doordat Oman beschikt een zeer gevarieerde landschap heeft, zijn de weersomstandigheden er ook zeer verschillend.

Kustgebied in het noorden

Tijdens de zomer is het er zeer warm en vochtig.
De beste reistijd is tussen november en april. De temperaturen variëren tussende 25° en 30° overdag. Maar ’s avonds kan het in de woestijn serieus afkoelen. In de zomer is het zeer droog in het binnenland van Oman. De temperaturen kunnen er oplopen tot 40° en meer.

Zuiden van het land
Hier geniet je het ganse jaar door van een vrij mild klimaat.In de zuidelijke provincie trekt tijdens de zomer maanden de zuidwest moesson of Khareef genoemd door deze regio. Hierdoor kan het er licht regenen en verandert het landschap in een groene omgeving. De gemiddelde temperatuur ligt er rond de 35°.* Deze informatie is louter informatief

Hier vind je een 8 daagse inspiratie rondreis

en mijn Fly & Drive programma

Deze programma’s zijn slechts inspiratie programma’s en kunnen steeds aangepast worden aan jouw wensen. Vraag gerust jouw offerte aan.

Neem contact op

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!