Individuele belevenisreizen

Jasmine Travel & Events is gespecialiseerd in het organiseren van belevenisreizen op maat. Zo kan je bij mij terecht voor reizen naar  India, OmanSri  Lanka, de Emiraten en de Indische Oceaan.

Inspiratie progamma’s

Voor de reizen naar India, Sri Lanka en Oman kan je alvast gaan grasduinen in de inspiratie programma’s . Deze basis programma’s kunnen steeds aangepast worden aan jouw specifieke wensen.  

Uiteraard kan je ook een volledig programma op maat laten uitwerken.

Voor mij gaat het organiseren van een belevenisreis over meer dan alleen het reserveren van je vliegtuigticket en je hotelovernachtingen 

Het is ook essentieel dat jij als reiziger de bestemming waar jij naartoe reist ook echt gaat beleven. Daarom vind ik het leuk om met de nodige creativiteit voor jou aan de slag te gaan. Om bijzondere excursies te voorzien of activiteiten te organiseren die de nodige couleur locale toevoegen aan jouw reisbeleving.

Ik inspireer jou

Ik vind het oprecht leuk om mijn eigen reiservaringen met jou te kunnen delen. Om jou te kunnen adviseren bij het ontwerpen van jouw droomreis. En dit vanuit mijn eigen ervaringen en expertise.

Regelmatig reis ik naar de verschillende bestemmingen uit mijn aanbod. Zo kan ik blijvend mijn kennis en expertise verbeteren. 

Thema reizen

De thema’s die je in mijn reisaanbod kan terugvinden zijn wellness en cultuur reizen. Daarnaast bied ik ook rootsreizen naar India aan.

wellness en cultuurreizen en daarnaast bied ik ook rootsreizen naar India aan

Wellness reizen

Zo kan je bij mij onder andere terecht voor reizen naar luxueuze wellness resorts. Ook voor wie zich wil laten onderdompelen in de wereld van de ayurveda kan je bij mij terecht voor een uitgebreid aanbod. Tot slot bied ik ook unieke formules voor de yoga liefhebbers aan.

Rootsreizen naar India

Deze reizen organiseer ik in het bijzonder voor geadopteerden uit India. Ik begeleid je bij het uitwerken van jouw rondreis om jouw geboortestreek te bezoeken. Vervolgens zorg ik ook voor de nodige contacten ter plaatse. Uiteraard kan je deze reis ook combineren buiten de toeristische paden. 

〈 Inschrijven voor de nieuwsbrief 〉

 

contact

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!