Jasmine Travel & Events is gespecialiseerd in het organiseren van belevenisreizen op maat.

Naar India, Sri Lanka, Nepal, de Emiraten en de Indische Oceaan.

INDIVIDUELE BELEVENISREIZEN

Voor de reizen naar India, Sri Lanka en Nepal  kan je alvast gaan grasduinen in de inspiratie programma’s . Deze basis programma’s kunnen aangepast worden aan jouw specifieke wensen.  Uiteraard kan je ook een volledig programma op maat laten uitwerken.

Voor mij gaat het organiseren van een belevenisreis over meer dan alleen het reserveren van je vliegtuigticket en je hotelovernachtingen.

Het is ook essentieel dat jij als reiziger de bestemming waar jij naartoe reist ook echt gaat beleven. Daarom vind ik het leuk om met de nodige creativiteit aan de slag te gaan en bijzondere excursies te voorzien of activiteiten die de nodige couleur locale toevoegen aan jouw reisbeleving.

Ik vind het dan ook oprecht leuk om mijn eigen reiservaringen met jou te kunnen delen en jou te kunnen adviseren bij het uitstippelen  van jouw droomvakantie vanuit mijn eigen expertise.

Voortdurend blijf ik investeren om mijn eigen kennis en expertise te verbeteren door onder meer de reistrends te volgen en regelmatig de bestemmingen te gaan bezoeken

 

contact

error: Content is protected !!