Privé begeleide groepsreis door Subadra van Jasmine Travel & EventsProfielfoto Subadra 6

 

Privé begeleide groepsreis India

Niet alleen zijn het merendeel van de rondreizen die ik organiseer naar India bijna uitsluitend reizen op maat, want tenslotte is elke reiziger uniek en wil iedereen graag zijn eigen “toets” toevoegen aan zo’n fantastische India reis.

Zelf vind ik het héél leuk om telkens met de nodige creativiteit aan het werk te gaan en pareltjes van rondreizen uit te werken.

Unieke kans

Maar daarin bied ik jou nog een extra mogelijkheid aan. Want misschien vond jij nog niet jouw idéale rondreis tussen het aanbod van begeleide groepsreizen of komt de periode niet overeen met jouw geplande vakantie of wil je écht wel die bijzondere regio of streek gaan bezoeken die je nog niet hebt terug gevonden in het aanbod van de begeleide groepsrondreizen.

Stel jouw eigen groep samen

Daarom kan jij via mij jouw eigen privé begeleide groepsrondreis naar India samen stellen. Het concept is eenvoudig je laat mij weten hoe jouw reisroute er min of meer uitziet en dan gaan we samen aan de slag om een fantastisch en uniek reisprogramma samen te stellen.

Laten we van start gaan

Heb je een concreet idee? Maar je weet niet goed hoe je er moet aan beginnen? Bekijk dan zeker eens de inspiratie rondreizen op de website of contacteer mij met jouw vragen. Dan gaan we samen eens aan tafel zitten en bespreken we de mogelijkheden.

Planning

Aangezien ik reeds meer dan 1 jaar op voorhand de planning opstel kan ik geen extra afreizen meer toevoegen en is de planning voor 2018 reeds volzet, voor 2019 zijn er nog beperkte mogelijkheden, en aanmelden voor 2020 is al mogelijk.  Een privé begeleide groepsrondreis reserveren kan reeds vanaf 8 personen en wordt door mijzelf begeleid.

CONTACT

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!