Privé Groepsreis naar India

 

Privé groepsreis naar India

Heb je plannen om met je bedrijf of met een groep vrienden of familie naar India te reizen maar wil je dat graag onder begeleiding doen? Dan is de privé groepsreis naar India de ideale optie. Reeds in het verleden heb ik met veel plezier diverse reizen naar India begeleid. Ik vind het bijzonder leuk om reizigers te inspireren én geef graag mijn passie voor reizen naar India door. Dus heb je plannen? Contacteer mij dan gerust en ik bespreek graag de mogelijkheden.

Rootsreizen naar India

De rootsreizen naar India raken mij nog steeds persoonlijk. Je kan een rootsreis niet vergelijken met de gemiddelde vakantie. Een rootsreis is een unieke reis die je maar 1 maal in je leven kan maken. En net daarom is de juiste begeleiding hier zo belangrijk. Al onze concepten bestaan uit reizen op maat maar de rootsreizen vragen net wat meer aandacht. Net omdat de bezochte regio’s dikwijls afgelegen liggen én omdat de focus tijdens de reis anders ligt. Het gaat niet alleen over de beleving maar ook over contact maken met je roots. Voor een maximale beleving tijdens je reis reken alvast op een 3-tal weken.

De voorbije jaren heb ik reeds meermaals groepen begeleid naar India én dat beviel mij prima. Ik merk dat vele reizigers toch graag India onder begeleiding bezoeken. 

En aangezien ik mijzelf een échte ambassadrice voel voor India, doe ik dat steeds met veel plezier. Wil je graag India in groep ontdekken maar met het comfort en de mogelijkheid om je eigen privé groepsreis op maat samen te stellen volgens jouw wensen? Dan is dit de ideale optie voor jullie luxe groepsreis naar India.

Een uniek concept voor een privé  groepsreis naar India op maat

Net zoals voor mijn andere reisconcepten vind ik het ok belangrijk, ook als je in groep reist dat ik een beleving volgens jullie wensen kan ontwerpen. Wanneer jullie kiezen voor een privé groepsreis naar India. Kunnen jullie zelf de duur én de route bepalen. En ontwerp ik een programma op maat volgens jullie wensen. 

En uiteraard voegen we daar graag exclusieve ervaringen aan toe geheel in het thema van jullie reisplan. Voor een ideale beleving tijdens jouw India reis stellen we toch een periode van minimum 13 dagen voor. 

Plan je privé groepsreis naar India

Aangezien ik zelf slechts een beperkt aantal groepsreizen naar India kan begeleiden stel ik voor om jullie reis op tijd te plannen. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om het project te plannen én te realiseren.

We kunnen reizen een 11-tal maanden voor vertrek reeds plannen. De privé groepsreis naar India wordt niet aangeboden tijdens de Kerstvakantie en de Paasvakantie. Meestal organiseren we groepsreizen voor een 8 à 10-tal personen.

Kies voor de privé groepsreis naar India voor je volgende zakenreis of rondreis

Heb je plannen om met je bedrijf naar India te reizen én wil je graag je medewerkers onderdompelen in de Indische cultuur dan is de privé groepsreis naar India zeker een optie. Daarom stel ik uiteraard graag een programma op maat samen. En optimaliseren we de beschikbare tijd efficiënt zodat de ervaring tijdens jullie reis maximala is. 

Heb je interesse in een culturele of well-being rondreis het prachtige India als een privé groepsreis kan je uiteraard ook beroep doen op mijn diensten. Ik sta alvast te popelen om zoals steeds een bijzonder én uniek programma op maat samen te stellen voor jullie.

Ik werk samen met ultra luxe hotels samen maar evengoed bieden we ook Heritage hotels als luxe boetiekhotels aan. Er zijn mogelijkheden genoeg om een bijzonder uniek en programma te ontwerpen. 

Ik inspireer je graag met mijn passie voor India en ontwerp unieke reizen op maat die voor fantastische ervaringen én herinneringen zorgen voor het leven. 

Niet vergeten, wanneer je naar India reist heb je een visum nodig. Je kan dit hier zelf elektronisch aanvragen: Visum

Maar heb je vragen of plannen? Neem gerust contact op én dan bespreken we de mogelijkheden

Waarom kiezen voor 

Bestemingsspecialist voor India, Sri Lanka, Malediven en de Emiraten

We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

Wij ontwerpen jouw droomreis

We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

Investeren in onze bestemmingen

We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

We delen onze passie voor reizen

De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

Persoonlijke aanpak én reizen op maat

We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

Erkende reisorganisatie

Verzekerd via MS Amlin en lid van VVR & VVRO

Contacteer mij

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA