Rootsreizen zijn het soort van belevenis reizen waarvan ik jou vanuit mijn eigen ervaring in kan begeleiden.

Want een rootsreis blijft nu eenmaal een buitengewone belevenis reis en is in niets te vergelijken met het maken van om het even welke andere traditionele vakantie.

Het is het soort van reis die ontzettend veel emoties en gevoelens zal losmaken, ongeacht naar wat je  precies op zoek bent. Want ook dat is voor elke roots reiziger anders. Misschien ben je gewoon benieuwd naar dat gigantisch grote land, wil je te weten komen of je lijkt op die mensen die wonen in die stad die werd aangeduid als jouw geboorteplaats of wil je cht wel meer te weten komen over jouw roots.

Voor mijzelf heeft mijn eigen roots reis naar India vooral inzicht gebracht in mijn afkomst, de plaats waar ik ooit gewoond heb. En ook al heb ik geen blad gekregen met namen of het adres van mijn biologische ouders toch heeft het bezoek aan Calcutta, de stad waar ik zelf ooit een tijdje gewoond heb, vooral een soort van rust gebracht. En dat is het gevoel dat ik jou ook wil meegeven wanneer jij vertrek voor jouw eigen persoonlijke roots reis.

Dus wil je graag eens het weeshuis waar je ooit woonde gaan bezoeken, je geboortestreek gaan verkennen of wil je meteen een combinatie reis maken waarbij je jouw roots combineert met het culturele erfgoed van India dan help ik jou daar graag bij.

Heb je nog andere bijzondere wensen die je graag verwerkt ziet in jouw reis doorheen India maar weet je absoluut niet hoe je hier moet aan beginnen?

Dan help ik jou graag verder met het uitstippelen van jouw rondreis. Na een eerste kennismakings-gesprek, hou er rekening mee dat dit meestal 1h30 à 2h00 duurt, ga ik voor jou aan de slag en werk ik een gedetailleerde reisroute voor jouw belevenis reis naar India uit.

India is nu eenmaal een zeer groot land. Het succes van jouw reisprogramma hangt af van het evenwicht dat je kan vinden tussen de tijdsduur van je reis en de inhoud van je reisprogramma.

Ik stel speciaal voor jou een inspirerende belevenis reis op maat samen waarbij ik rekening hou dat jij vlot op je bestemming geraakt, waar je in leuke hotels kan logeren, waarbij ik een aantal bijzondere excursies toevoeg aan jouw reis of activiteiten die jouw reis de nodige couleur locale geven.

Ook mag je van mij de nodige begeleiding en ondersteuning verwachten bij het voorbereiden van jouw belevenis reis naar India maar ook ter plaatse kan je dankzij mijn gerenommeerde partner waar ik mee samenwerk 24/24 rekenen op bijstand.

Want wanneer je niet vertrouwd bent met deze bestemming dan is het uiteraard niet eenvoudig om al deze informatie vlot en snel te verzamelen.

Voor India werk ik samen met een gerenommeerde partner die reeds meer dan 20 jaar actief is in de toeristische sector en over jarenlange kennis en ervaring beschikt.

Bij mij kan je terecht voor een kwalitatief reisaabod van comfortabele logies tot super de luxe resorts, van charmante logies die veel karakter uitstralen tot state of the art boetiek resorts. 

En dit alles zorgt er voor dat jij het meeste uit jouw belevenis reis naar India zal halen.

In de standaardprogramma’s vind je alvast heel wat inspiratie voor jouw reisprogramma.

In 2018 heb ik 2 begeleide roots reizen naar India in mijn aanbod. De groepsreis naar India in november is reeds volzet. Voor de groepsreis naar India in de kerstvakantie heb ik nog 1 kamer beschikbaar. Bekijk alvast de route voor de groepsreis naar India tijdens de kerstvakantie 2018 via onderstaande link.

 

Wil je graag nog wat wijzigingen doorvoeren? Omdat ik ook maatwerk verzorg kan elk programma steeds aangepast worden aan jouw wensen en jouw budget. Zo kan je ervoor kiezen om na een drukke rondreis, je reis te eindigen met een strandvakantie.

〈 Inschrijven voor de nieuwsbrief 〉

Ik help je graag verder bij het uitstippelen van het ideale traject.

Contact

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!