Hoe mijn concept van rootsreizen naar India is ontstaan

Toen ik er klaar voor was, heb ik mijn eigen rootsreis ondernomen

Voor mijzelf, was dit pas in 2005. Voordien had ik er nog geen behoefte aan. Uiteindelijk komt dit moment voor iedereen op een ander tijdstip. Ik vond het heel bijzonder dat bezoek, aan het weeshuis in Kolkata, waar ik zelf ooit gewoond heb. En alhoewel niet al mijn vragen werden beantwoord, heb ik er toch een klein stukje van een grote puzzel kunnen oplossen.Voor mijzelf heeft het bezoek toch een zekere vorm van rust gebracht. Zo kunnen zien waar ik het begin van mijn leven heb doorgebracht. Het zien wat leven in de sloppenwijken is, is niet iets waar je gelukkig van wordt, het is zelfs zeer confronterend maar ik vind het toch belangrijk dat ik deze reis kon maken. En nét doordat het voor mijzelf zo’n bijzondere ervaring is geweest. Willen wij jou ook begeleiden bij het maken van zo’n bijzondere én unieke reis. Want een rootsreis valt met geen enkele andere reis te vergelijken. 

Combineer je rootsreis én ontdek de bijzondere Indische cultuur

Meestal ontwerpen wij een combinatiereis waarbij jij jouw geboortestad en/of streek gaat gaan bezoeken en geven wij jou de kans om India écht te gaan beleven. Aangezien wij voor elk voorstel een gepersonaliseerd voorstel op maat uitwerken, kan jouw rondreis volledig aan jouw wensen aangepast worden. Rootsreizen zijn het soort van belevenisreizen waarbij wij jou het authentieke India laten zien, maar ook hoe wij India zien, vanuit onze eigen ervaringen. 

Een rootsreis naar India vraagt 100% maatwerk

Wij hebben onze eigen kijk op het organiseren van reizen. Maar voor rootsreizen is de nodige zorg, begeleiding én ondersteuning absoluut nodig. Niet alleen is het dikwijls een uitdaging om de afgelegen streken of regio’s te bereiken. Maar uiteraard zijn wij er ons van bewust dat je deze unieke én bijzondere reis maar 1 keer in je leven kan maken. Daarom vinden we ons concept van 100% maatwerk zo belangrijk. Het geeft ons de kans om een boeiende, bijzondere, unieke én aangrijpende India reis voor jou samen te stellen. Maar ook jij krijgt de mogelijkheid om te kiezen voor een reis die volledig aansluit bij jouw wensen. Graag leg ik je mijn uniek en bijzonder concept uit tijdens een persoonlijk gesprek.

Waarom ik pas in 2019 het laatste deel van mijn eigen rootsreis heb gemaakt

Ik heb zelf in diverse weeshuizen, verspreid over India, gewoond. Het was dan ook voor mezelf niet evident om al deze plaatsen in één reis te combineren. India is nu eenmaal een groot land en ook al zijn er heel wat mogelijkheden om het land te doorkruisen, de grote afstanden vragen toch de nodige tijd om zo’n uitgebreide rootsreis te kunnen maken. We zijn dan ook heel blij dat we dankzij de nodige voorbereidingen een vlekkeloze reis hebben gehad. Want zoals we zelf hebben ervaren vind je in de afgelegen streken, in tegenstelling tot de populaire toeristische streken in India, minder gemakkelijk mensen die vlot Engels spreken. Ook het hotelaanbod is dikwijls zeer beperkt net als de transportmogelijkheden. En nét daarom is een goede voorbereiding én een ondersteuning van onze lokale teams zo belangrijk. Zo zorgen wij voor een onvergetelijke reiservaring voor jou.

Waarom kiezen voor 

Bestemingsspecialist voor India, Sri Lanka, Malediven en de Emiraten

We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

Wij ontwerpen jouw droomreis

We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

Investeren in onze bestemmingen

We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

We delen onze passie voor reizen

De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

Persoonlijke aanpak én reizen op maat

We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

Erkende reisorganisatie

Verzekerd via MS Amlin en lid van VVR & VVRO

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIA | DE EMIRATEN | OMAN | INDISCHE OCEAAN