Sri Lanka, de parel in de Indische Oceaan

Dit kleine maar bijzondere eiland zal je zeker weten te overtuigen dankzij haar vele charmes. Bewonder één van de talrijke Unesco werelderfgoed sites, laat je onderdompelen in de rituelen van weleer, aanschouw een bijzondere dansvoorstelling, spot een walvis tijdens een boottochtje of laat je verbazen door de steltvissers, wandel langs de theeplantages, ervaar de kracht van ayurveda of geniet gewoon met volle teugen van het niets doen aan één van de prachtige stranden.

Een ding staat vast, een reis naar Sri Lanka staat garant voor een bijzondere reisbeleving.

Authentiek Sri Lanka

Je hebt beslist én je wil een reis maken door het prachtige Sri Lanka. Maar misschien wil je graag een inspirerende belevenis reis maken. En wil je naast de top bezienswaardigheden ook een stukje authentiek Sri Lanka ontdekken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Bij elke aanvraag, ontwerp ik steeds een gepersonaliseerde rondreis aangepast aan jouw wensen.

Heb je bijvoorbeeld zin om te gaan duiken, golfen of snorkelen? Of heb je eerder interesse in een workshop koken waarbij je de échte Sri Lankaanse keuken leert kennen. Misschien wil je je graag laten onderdompelen in de wereld van de wellness en je laten verwennen door een deugddoende ayurvedische massage of een yoga initiatie aan het zwembad.

Rondreis op maat 

Ook al lijkt Sri Lanka een klein eiland, toch zijn er heel wat reisroutes mogelijk. Daarom heb ik een aantal inspiratie rondreizen ontworpen, die je kan terug vinden op mijn website. Maar zoals bij al mijn bestemmingen kan je deze inspiratie rondreis aanpassen aan jouw wensen.

Beste reisperiode voor Sri Lanka

Sri Lanka mag dan misschien wel een klein eiland zijn. Maar de moesson verdeelt het land in twee. Zo is er het droge seizoen in het noorden van het eiland van juni tot september. En is er het droge seizoen in het zuiden van het eiland van oktober tot maart en geniet je tijdens jouw reis van aangename temperaturen.

Combineer je rondreis Sri Lanka met

Dubai of Abu Dhabi

Misschien ben je niet zo’n fan van lang vliegen? Omdat ik vooral met luchtvaartmaatschappijen uit de Emiraten werk, kan je steeds een tussenstop maken in Dubai of Abu Dhabi. Zo vermijd je een lange reisdag. Combineer je verblijf in Dubai of Abu Dhabi met een bezoek aan deze boeiende steden.

De Malediven

De perfecte afsluiter van jouw rondreis door Sri Lanka is uiteraard je rondreis combineren met een verblijf in één van de vele talrijke resorts op de Malediven.

Zo bereik je na een korte vlucht vanuit Sri Lanka de luchthaven van Malé op de Malediven. Vervolgens bereik je het hotel van jouw keuze per watervliegtuig of per catamaran.

Ik heb een uitgebreid aanbod aan hotels in de Malediven. Vraag gerust jouw inspirerende reisofferte aan.

Kies voor een bijzondere standaardreis of voor een bijzondere rondreis op maat en vraag je offerte aan info@jasminetravel-events.be of vul onderstaand formulier in

CONTACT

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!