Subadra Van Loo

Reizen is mijn passie.
Voor jou stel ik een bijzondere belevenisreis samen

 

Het reizen heeft me al van jongs af aan geïnspireerd.

Vroeger gingen mijn reizen meestal richting Frankrijk maar na mijn studies toerisme is daar natuurlijk veel verandering in gekomen. Met als resultaat dat je mij regelmatig kan aantreffen op het vliegtuig onderweg naar Azië en het Midden-Oosten, niet toevallig 2 van mijn favoriete regio’s.

Bij elke reis die ik maak, ontdek ik natuurlijk ook nieuwe plaatsen. Ik vind het dan ook heel bijzonder om vanuit mijn eigen ervaring mijn passie voor reizen aan jou te kunnne doorgeven én jou te kunnen inspireren en begeleiden bij het uitwerken van jouw droomreis.

Ik ben heel trots op mijn Indische roots en vind het altijd heel bijzonder om een reis naar India voor jou uit te werken, maar uiteraard is dit niet de enige bestemming die ik aanbied. Zo help ik jou uiteraard ook graag verder met het uitwerken van pareltjes van reizen naar Sri Lanka, De Emiraten, De Malediven of Oman.

Ik geloof dat elke reiziger uniek is. Het is dan ook leuk om met mijn creativiteit dagelijks aan de slag te  gaan en voor de reizigers die zich door mij willen laten inspireren een bijzonder reisprogramma te kunnen schrijven.

Als hobbyfotograaf heb ik tijdens de reizen die ik maak heel wat mogelijkheden om mooie momenten vast te leggen op beeld.

Onderwerpen zijn er genoeg zoals mooie mensen, lokale fauna en flora, prachtige landschappen of adembenemende monumenten.

Mijn vrije tijd vul ik het liefste in met eenvoudige dingen zoals quality time doorbrengen met mijn gezin of met het lezen van een goed ontspannend boek.

Naast gepassioneerd onderneemster, ben ik ook mama van 2 fantastische kinderen, die samen met mijn man, ook door de reismicrobe gebeten zijn. (Lees verder onder de foto)

familie foto

Samen reizen we regelmatig naar het buitenland, we houden dan ook allemaal van een gezonde mix tussen cultuur ontdekken en genieten van wat ontspanning tijdens onze reis. Een selectie van mijn foto’s van de voorbije reizen kan je bekijken in het fotoboek.

Zelf vind ik het altijd leuk om wat bij te lezen over de bestemmingen die ik ga bezoeken:

 

CONTACT

 

 

error: Content is protected !!