Subadra Van Loo

Reizen is mijn passie

Terug naar mijn roots

Toen ik 1998 voor de eerste maal terugkeerde naar mijn geboorteland India. Wist ik al meteen hier kom ik nog terug. Bij mijn eerste reis naar India, voelde ik al meteen I love it!. Het werd een fantastische belevenisreis.

Het verbaasde mij dan ook om reizigers te horen die negatief waren over hun India reiservaring.

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om jou het echte India te tonen, zoals ik het zie

Uiteindelijk begon het met een gevoel. Dat ik iets moest ondernemen met mijn jarenlange kennis en ervaring uit de reissector én mijn Indische roots.

Vervolgens besloot ik om mijn eigen reisbureau te starten. Een kantoor met een innovatieve aanpak, met slechts 1 bestemming namelijk India. Dé ideale manier om mijn kennis en mijn expertise in de verf te zetten.

Ik koos bewust voor de naam Jasmine Travel. Het verwijst naar de jasmijnbloemen, wat refereert naar mijn eigen roots uit Kerala 

Ik vind het  fantastisch om bijzonder inspirerende reizen naar India te organiseren. De reizen die ik ontwerp bieden dan ook steeds een eerlijke kijk op de prachtige bestemming die India is.

Ondertussen besloot ik om naast India, mijn reisaanbod uit te breiden met een aantal bewust gekozen bestemmingen. Op deze manier kan jij je laten begeleiden door een specialist.

Je kan bij mij terecht voor bijzondere reizen naar India, Sri Lanka, de Emiraten, Oman en de Indische Oceaan. 

Inspireren is mijn doel

Reizen is nu eenmaal beleven. Je ontdekt een nieuwe bestemming, bezoekt nieuwe plaatsen. Je maakt kennis met een nieuwe cultuur en beleeft een écht avontuur. Ik vind het dan ook bijzonder leuk om jou te kunnen inspireren én begeleiden bij het uitwerken van jouw droomreis. En dit gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

In mijn blog lees je mijn persoonlijke reisverhalen over de avonturen die ik beleef, aangevuld met mijn eigen fotomateriaal. 

Ik geloof dat elke reiziger uniek is. Het is dan ook leuk om met mijn creativiteit dagelijks aan de slag te gaan. Ik ga dan ook graag met passie voor jou aan de slag. Om een uniek en gepersonaliseerd reisprogramma te ontwerpen.

Interesse in yoga, ayurveda én wellness

Doordat ik reeds geadopteerd ben toen ik amper 2 jaar was. Is het voor mij moeilijk te weten van waar mijn interesses komen.  Maar in India heeft alles een betekenis. Zo wordt de naam voor een kind zorgvuldig gekozen.

De oorsprong van mijn naam is te vinden in het hindoeïsme.
De betekenis van Subhadra is “Bron van het welzijn”
 

In de betekenis van mijn naam zit vast en zeker de verklaring waarom ik al jaren gefascineerd ben door onder ander yoga & ayurveda. Maar ook een échte liefhebster ben van bijzondere wellness resorts.

Reizen met mijn gezin

Mijn vrije tijd vul ik het liefste in met eenvoudige dingen zoals quality time doorbrengen met mijn gezin of met het lezen van een goed ontspannend boek.

Naast gepassioneerd onderneemster, ben ik ook mama van 2 fantastische kinderen, die samen met mijn man, ook door de reismicrobe gebeten zijn. (Lees verder onder de foto)

familie foto

We reizen dan ook regelmatig samen naar het buitenland. Voor ons allemaal is dé ideale reis een gezonde mix tussen cultuur ontdekken en genieten van wat ontspanning tijdens onze reis.

Een selectie van mijn foto’s van de voorbije reizen kan je bekijken in het fotoboek.

 

Subhadra,
Jouw inspirerend reisagent voor reizen naar
India I Oman I Sri Lanka I De Emiraten I Indische Oceaan

〈 Inschrijven voor de nieuwsbrief 〉

Zelf vind ik het altijd leuk om wat bij te lezen over de bestemmingen die ik ga bezoeken:

 

CONTACT

 

 

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!