Testimonials

 

Ontek hoe onze klanten  de Jasmine Travel & Events service hebben ervaren.

Ja, ik ben weer terug in België. Zondagavond in Zaventem geland. Eindelijk thuis! Maar ik heb geen spijt. Het was een topreis. Veel gezien en gehoord. De goede en slechte kanten gezien van India. Maar ik neem het allemaal op in mijn hart en gedachten. Gewoonweg prachtig!!! Toffe vrienden erbij en veel ambiance. We hebben elkaar de ruimte gegeven om zelf onze emoties te verwerken. Met of zonder groep. Er werd geluisterd, gelachen en gehuild. Het was een prachtige groep en er is een hechte vriendengroep ontstaan. En nogmaals eens bedankt aan Subhadra Van Loo omdat jij het allemaal hebt mogelijk gemaakt. Je hebt echt je best gedaan om ons zoveel mogelijk te laten zien van India. Ook omdat je met iedereen hebt rekening gehouden.

Phulkumari uit Grazen, rootsreis India november 2018

Dag Subadra,

We hebben echt genoten van de reis,alles was top geregeld. 

Bedankt,voor mij is mijn droom realiteit geworden.

Celine uit Malle India reis november 2019

In oktober ben ik samen met nog 5 andere dames naar India gereisd, onder begeleiding van Subadra. Het was geen gewone reis, maar een rootsreis. Echt een heel unieke ervaring. Zo hebben we allen een geschiedenis in Shishu Bhavan (weeshuis van Calcutta), dat we samen bezochten en zo meer info over onze afkomst te weten zijn gekomen. Alles was goed georganiseerd en veilig, we moesten ons nergens zorgen over maken. De hotels waren zeker ook de moeite. Ons programma was zeer gevarieerd . We hebben India echt beleefd (Diwali gevierd, yoga, olifantenrit, ..) We hebben het contrast tussen arm en rijk gezien, tussen grote steden en de rust in Ranthambore (safaripark) en Jaisalmer (woestijnstad) Ik raad het iedereen aan.

Joann uit Bilzen, rootsreis oktober 2017

Beste Subhadra
India mijn thuisland, met die mooie pracht en de speciale Lotus plant.
We verbleven vooral in het noorden en een tijdje in het zuiden, maar er waren ook daar de toetergeluiden.
Vele geuren en verschillende schitterende kleuren.
Je kon er niet naast, je moest er doorheen, de straten, de steegjes, de auto’s en tochvoelde ik vredevol met al die Indiërs om me heen.
Zo kwamen we ook bij de weeshuizen in Pune en Mumbai, Ik verbleef er tot mijn 2 jaar, het is een detail.
Voor mij voelde het een beetje vreemd aan en toch ook gewoonweg supercool, de kinderen, de volwassenen en de zusters die zo vriendelijk waren en ons omarmden, het gaf een warm gevoel.
Wat weemoedig, erg blij en nog zoveel gevoelens die je niet kan omschrijven. En soms dacht ik dan, graag zou ik hen helpen en dus blijven.
Met dankbaarheid dacht ik ook terug aan al die jaren samen met mijn Belgische adoptie ouders die 24 jaar geleden ook hier stonden.
Het was toen fijn ontroerend samen met hen maar deze keer was het mijn dossier dat we terug vonden.
Nu was mijn eigen gezin, mijn Belgische broer en zijn vrouw, mijn Belgische zus en haar dochter erbij en iedereen was tevreden en blij.
Het kleurrijke en warme India, we hebben er samen eens van mogen proeven, alsook de hele mooie hotels waar we mochten vertoeven.
De eindejaarsfeesten, dit alles kunnen meemaken in mijn geboorteland,
het was anders maar ze hadden er ook lekkere hapjes en leuke muziek, het was echt plezant!
De tijd was gekomen, we moesten gaan,
het was een ongelooflijke fantastische India reis, de organisatie was super gedaan.
Met dank aan Subhadra Van Loo

Priya uit Mol, rootsreis India december 2018

de andere leden van ons reisgezelschap hebben kunnen doen. Het gaf toch een meerwaarde om dit samen met andere geadopteerden te kunnen doen. Zowel voor Lima als voor ons. Ook het feit dat Subhadra onze reisleidster en zelf geadopteerd, deze reis samen met ons heeft voorbereid en het grootste stuk ook met ons is meegereisd gaf ons een gerust gevoel. We voelden ons meer op ons gemak nu. 17 jaar geleden toen we Lima gingen halen, was dat niet echt het geval… Zelfs tijdens de 3 dagen dat we in Guwahatti waren en er alleen voor stonden voelde ik niet echt stress. Subhadra had op een professionele wijze gezorgd dat we uitstekend werden begeleid door een lokale gids en taxi chauffeur. Overal stonden mensen ons op te wachten. We voelden ons niet alleen en konden ten alle tijden beroep doen op onze Gardian Angel Subhadra, waarvoor dank. De groep waarmee we samen reisden was fantastisch. We hebben gelachen, geweend, elkaar gesteund, we hebben plezier gemaakt hebben verwonderd staan kijken. Echt ik had nooit gedacht dat het zo een top reis zou worden. Vooral de paden die we konden betreden, waar je normaal als toerist niet echt alleen kan aan beginnen gaf een meerwaarde aan deze reis. Bedankt Subhadra dat je zo hard je best gedaan hebt om alle aspecten van dit toch wel prachtige land aan bod te laten komen, ge doet dat goed hoor! Het was vermoeiend, maar zo boeiend. Allemaal dankzij jou,. Dit verdiend een applaus. Ook dank aan onze reisgenoten, want ook jullie hebben mee gezorgd dat Lima echt van haar geboorteland is gaan houden en tevens ook van jullie. Top dat we deze reis met jullie konden maken. Een dikke merci, hier gaan we nog lang van nagenieten. Samen met India zitten jullie in ons hart, we love you all.

Mieke uit Mechelen, rootsreis India november 2018

Ik heb Subadra leren kennen via een vriendin, vanaf de eerste ontmoeting was zij al heel vriendelijke, beleefde en toffe madam . Ze is zelf heel enthousiast en gemotiveerd waardoor je er zelf 100% voor wilt gaan. Als je vragen had of met iets zit dan is zij voor , tijdens en zelfs na de reis er voor je. Ze heeft mij heel goed verder geholpen en ze is een persoon waar je veel plezier met kan maken, ze doet haar uiterste best om met iedereen rekening te houden . De reis zelf was super goed gelopen , alles verliep volgens plan en ze zorgde er ook voor dat we alles goed begrepen. Ik kan haar alleen maar aanraden !! Ze heeft een droom laten uitkomen voor mij.

Samira uit Aarschot, rootsreis oktober 2017

Door Subadra heb ik mijn droom kunnen waarmaken. Ik droomde al jaren om eens naar mijn geboortestreek te gaan en naar mijn weeshuis waar ik als kind verbleef. Dankzij haar heb ik dit kunnen verwezenlijken. Dit zou ik zonder haar nooit alleen gekund hebben. Zij heeft mijn reis uitgestippeld en doordat ik alleen vertrok naar India heeft ze er voor gezorgd dat er mensen ter plaatse waren om mij op te vangen en mij naar de juiste plaatsen brachten. Ik ben super content dat ik voor haar heb gekozen, een ander reisbureau had dit nooit kunnen realiseren. Het was goed georganiseerd. Het was met andere woorden top! Waarvoor dank Subadra.

Gincy uit Genk, rootsreis India oktober 2017

Mijn reis naar mijn geboorteland India zit er alweer op. Het was een gevoel van thuiskomen, een goed gevoel waarbij ik de gastvrijheid van de zeer vriendelijke Indiërs heb leren kennen. Maar helaas ben ik ook vaak tegen een muur gebotst, mezelf tegengekomen, het gevoel van een emotionele rollercoaster. Echt zwaar! Ik heb dan ook niet iedere dag mijn blog kunnen aanvullen, maar beloof je om meer foto’s er op te zetten of verhalen. Ik zou ook graag alle deelnemers aan de reis willen bedanken die dit met mij gedeeld hebben. Dat ik deze ervaring heb mogen delen met jullie, zal ik nooit vergeten! Dit kunnen ze nooit nog van ons afnemen! Met andere woorden het was een reis om nooit te vergeten! Dus iedereen die een rootsreis of gewoon een reis naar India wilt maken, een persoon contacteren : Subhadra Van Loo van Jasmine Travel Events! Ze begeleid jullie met een reis op maat!

Rajini uit Deurne, rootsreis India november 2018

Beste Subadra, Bedankt voor je fantastische reis. Alles was tip top in orde. Prachtige hotels, super lekker eten en een zeer goede gids. We hebben heel veel mooie dingen gezien. Ik ben dan ook zeer tevreden over mijn reis naar Sri Lanka en de service ter plaatse.

Nelly uit Edegem, Sri Lanka februari 2018

Omdat we met Emirates vliegen beslissen we om een stop-over te maken in Dubai. Wat een stad met zijn prachtige gebouwen, de hoogste gebouw ter wereld de “Burj Khalifa wat een uitzicht van op de 125ste verdiep die je bereikt met de lift na een ritje van 60sec. We hebben ook de nieuwe Dubai frame bezocht ook de moeite om eens te bezoeken bij de start zie hoe het oude Dubai eruit zag en dan met de lift naar boven waar je op 150M hoogte ook een mooi uitzicht hebt over de stad, en wat het speciaal maakt is dat in het midden de bodem uit glas bestaat en je recht naar beneden kan kijken. Vervolgens ga je met een andere lift naar beneden en zie hoe Dubai er in de toekomst zal uitzien. Ook Legoland Dubai en Bollywood theme parc hebben we ook bezocht en zijn de moeite waard om eens te bezoeken. Om onze zoon te plezieren hebben we onze transfer van het eene hotel naar het andere per limousine gedaan. om dan te genieten van de faciliteiten van het Madinat Jumeirah, alsook van het naastgelegen waterpretpark Wild Whadi. En dan na 7 dagen Dubai de eindbestemming de Malediven.

Kurt Van Veirdeghem, Eeklo de Emiraten augustus 2018

Dag Subhadra,
Voor mijzelf en mijn man wil ik je toch nog eens zeggen hoe blij wij zijn dat onze kinderen, met hun aanhang, samen met u die reis konden maken!
Wij vonden het heel fijn dat we voor de afreis mekaar konden ontmoeten , zodat we wisten met wie ze zouden reizen.
En voor we goed en wel aan tafel zaten in “Namaste” voelden wij al : dat gaat klikken! Dat was voor Leo en mij een aangename ervaring.
En ook het feit dat je iedere dag wel foto’s doorzond , was fijn! Al waren kerst- en nieuwjaarsdag hier veel rustiger dan normaal,
toch voelden we ons niet alleen! Wel: heel gelukkig!
Bedankt voor uw bijdrage daaraan!

Maria en Leo, Mol rootsreis India december2018

India, mijn geliefde land. Het land van de tempels en paleizen, in alle kleuren weliswaar. Wat ben je prachtig! Je liet me lachen en wenen. Ik heb gedroomd, gezweefd. Maar je hebt me ook keihard geconfronteerd. Op alle vlakken ben ik geïmpressioneerd. Darjeeling, mijn geboortestad. Een plek waar ik zo trots op ben en die ik sinds de eerste dag al in mijn hartje sloot. Stad van de theeplantages en de prachtige zonsopgang achter de bergen die mij verwelkomden. Wat mis ik je. Ik heb zojuist de reis van mijn leven gehad die ik voor altijd zal koesteren. Ik heb zoveel kunnen zien, horen, voelen, ruiken, proeven,… . De groep waarmee ik reisde maakte me mentaal sterker om daarna alleen mijn geboortestreek te verkennen. Bedankt lieverds! So much love for you guys. Het is een unieke ervaring die ik iedereen aanraad die het ooit overweegt om een rootsreis te doen. 1 adres: Subhadra Van Loo van Jasmine Travel & Events. Bedankt! Gewoonweg fantastisch hoe je te werk gaat met je klanten. Jouw kennis over het land, je eigen ervaring als rootsreiziger en je sympathieke en enthousiaste vibe zijn echter perfecte combinatie voor een supergoeie reisagente. Je begeleidde me in dit avontuur van begin tot eind… en zelfs daarna ook. Een dikke pluim en vooral nogmaals een dikke merci voor alles

Sweety uit Roeselare, rootsreis India november 2018

Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid en vriendelijkheid van Subadra . Met de reis naar noord-india ben ik als last-minute erbij gekomen . Ze stond klaar om al mijn vragen te beantwoorden en zoveel verder te helpen met de papieren in orde te maken. Deze rootsreis is een unieke ervaring waar je bij geen andere reisbureau kan vinden .

Eva uit Limburg,rootsreis oktober 2017

Het was een fantastische reis met een rollercoaster aan emoties! Een heel toffe groep, we waren er voor elkaar, begrepen en steunden elkaar intens. Subhadra Van Loo is een fantastische reisbegeleidster van Jasmine Travel. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Je had het niet gemakkelijk met ons om ook nog eens emotionele en sociale steun te bieden. Maar je deed het! Bedankt om van onze rootsreis een onvergetelijk avontuur te maken. Bedankt aan de groep om jullie te leren kennen… een band dat we altijd zullen hebben en mooie herinneringen aan over houden… Love you all! ??

Els uit Brugge, rootsreis India november 2018

Subhadra Van Loo, ik wil jou ook bedanken om deze reis voor mij zo speciaal te maken. Om ons een veilig gevoel te geven, een zorgeloos gevoel zelfs. Want ik heb van het hele programma genoten van het begin tot het einde en dit mede door jouw persoonlijkheid die ook met ons praatte over al onze ervaringen, plezier, als eveneens de pijn die we soms doormaakte. Dit is niet “gewoon” en ik apprecieer het heel erg. Bedankt Subhadra, zal nog veel terugdenken aan onze gezamenlijke schaterlach!

Indira uit Hasselt, rootsreis India november 2018

Een reis om nooit meer te vergeten met héél veel mooie herinneringen. Ook was ik zeer tevreden over de reis begeleiding.

Tamara uit Beernem, Mumbai- Goa april 2018

Subhadra, je hebt een prachtige reis in elkaar gestoken en die ook nog eens heel goed begeleid. Je mag fier zijn op jouw Jasmine Travel

Jef uit Mechelen, rootsreis India november 2018

“Voor mij was India vooral veel eerste keren. Mijn eerste keer buiten Europa. Mijn eerste keer een totaal andere cultuur.
Mijn eerste keer in een vliegtuig…en nog veel meer eerste keren. Maar als ik op mijn reis terug kijk waren al deze eerste keren het meer dan waard.
Het plaatje dat ik had van India is helemaal overhoop gegooid. Soms had ik het gevoel dat ik van de ene wereld in de andere wandelde.
Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Naar India gaan was voor mij een bijzondere ervaring.
En als ik ooit de kans heb om terug te gaan, dan ga ik zeker!
Ik vind dat iedereen ooit zo een reis moet maken. Want volgens mij ben ik echt veranderd ginder.
Nog nooit heb ik zo hard beseft hoe goed wij het wel niet hebben. Hoe gelukkig wij wel niet zijn.
Maar ik heb evengoed gezien dat er mensen zijn die dat alles nog eens maal honderd of misschien wel duizend hebben.
En dat allemaal samen in één land. Eerlijk dacht ik altijd dat India een land was met veel vuil en arme mensen. Maar door deze reis heb ik ook gezien dat India echt niet alleen dat is maar veel meer.
Eén van de dingen waar ik schrik voor had was Indisch eten omdat ik hier al gewoon niet veel lust.
Maar ik kan met zekerheid zeggen dat ik in India veel meer heb geproefd dan ik ooit al in België deed. En dat het eten ginder echt heel lekker was.
Ik ben heel blij dat ik dit heb mogen meemaken en ik raad echt aan iedereen aan.
Als je deze kans kan grijpen dat zeker te doen want dit is echt meer dan de moeite waard!”

Floor 14jr uit Mol, rootsreis India december 2018

Na lang wachten is het dan eindelijk zover,onze droombestemming de Malediven.Wat een prachtige bestemming is dit parelwitte stranden azuurblauwe zee palmbomen en dan onze strandvilla met prive zwembad zalig het hotel personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam je wordt er per buggy rondgereden van je villa naar de verschillende restaurants, het eten is er van topkwaliteit. Kan het Jumeira Vittaveli hotel ten zeerste aanbevelen.dank u wel Subadra voor deze mooie reis dit heb je weer goed geörganniseerd.Kijk al uit naar de volgende reis.

Kurt Van Veirdeghem uit Eeklo, Malediven augustus 2018

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

Bestemingsspecialist voor India, Sri Lanka, Malediven en de Emiraten

We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

Wij ontwerpen jouw droomreis

We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

Investeren in onze bestemmingen

We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

We delen onze passie voor reizen

De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

Persoonlijke aanpak én reizen op maat

We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

Erkende reisorganisatie

Verzekerd via MS Amlin en lid van VVR & VVRO