Wellness reizen naar India

Tot rust komen in India

Het lijkt misschien een contradictie om wellness reizen naar India te doen, met de beelden die je dikwijls te zien krijgt van het drukke, hectische en chaotische leven in de drukke miljoenen steden die India rijk is. Als ik zie hoe het land geëvolueerd is sinds de eerste keer dat ik er terug naartoe reisde in 1998. Kan ik er alleen maar ontzettend veel bewondering voor hebben. Hoe ze in India tradities van weleer combineren met de moderne tijd waarin zij de dag van vandaag leven. Maar ik verzeker je dat India écht wel een fantastische bestemming is voor wie op zoek is naar rust en zich wil herbronnen. Het is de bestemming bij uitstek om kennis te maken met de wereld van de Ayurveda die maar liefst 5000 jaar geleden ontstaan is in India.

Ben je geïnteresseerd in yoga, meditatie of Ayurveda

Je wil misschien graag eens een meditatie sessie volgen, je kennis van yoga verbeteren of gewoon jezelf wil trakteren op een deugddoende behandeling in de spa van een uitmuntend hotel. Je zal zonder twijfel kunnen vast stellen dat er een groot én kwalitatief aanbod is in India voor al wie fan is van wellness. Natuurlijk wanneer je in India bent mag je deze bijzondere kans om je te laten onderdompelen in de Indische cultuur écht niet laten liggen. Dus ik raad je zeker aan om je wellness reizen naar India te combineren met een aantal bijzonder leuke belevenis activiteiten.

Leer zorg dragen voor jezelf

Persoonlijk vind ik het wel leuk om een aantal dagen te verblijven in hetzelfde hotel. Zo krijg je de kans om je er écht thuis te voelen. De mensen die voor jou zorgen, ze leren je kennen, je slaat eens een babbeltje met hen én zo kunnen zij nog beter voor jou zorgen. Dankzij het persoonlijk contact voel je je daar instant “welkom”. En het geeft gewoon een upgrade aan je ervaring. In tijden waarin alles dikwijls snel moet gaan is zo’n reis dan ook écht wel een verademing. Zoals steeds werk ik voor elke aanvraag een gepersonaliseerd voorstel uit. Ik selecteerde alvast een aantal bijzondere pareltjes van hotels speciaal voor jou als inspiratie.

Vergget zeker niet dat je voor India een Visum nodig hebt dit kan je hier aanvragen: VISUM

onze Partners

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor 

Bestemingsspecialist voor India, Emiraten, Indische Oceaan en Oman

We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

Wij ontwerpen jouw droomreis

We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

Investeren in onze bestemmingen

We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

We delen onze passie voor reizen

De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

Persoonlijke aanpak én reizen op maat

We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

Erkend reiskantoor

Verzekerd via MS Amlin and member en lid van VVR & VVRO

Ik focus mij op volgende bestemmingen

India | Malediven | Sri Lanka