Jouw droom huwelijksreis naar Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Jouw droom huwelijksreis naar Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. Droom je van een huwelijksreis naar de Malediven? Ik begrijp volledig waarom en dat vertel ik je graag in mijn blog. Wie mij al een tijdje volgt zal het ongetwijfeld al gemerkt hebben, ik ben absoluut fan van de Malediven.

Ik heb zelf het plezier gehad om reeds een aantal keren naar de Malediven te reizen en er verschillende hotels te gaan ontdekken. Dus ik mag zeggen dat ik weet waarover ik spreek. Parelwitte zandstranden, een oceaan in schakeringen van blauw en adembenemende vergezichten. Je er kan zonder twijfel de ene na de andere wens van je verlanglijstje afvinken en net daarom ben je voor een droom huwelijksreis naar de Malediven aan het juiste adres.

Plan je huwelijksreis naar de Malediven

Natuurlijk na de mooiste dag van je leven, droom je vast en zeker ook van de mooiste huwelijksreis van je leven. Uiteraard kan je kiezen uit een waaier aan hotels. En misschien krijg je er zelfs een beetje keuzestress van. Wat hoe kies je nu het ideale hotel voor die huwelijksreis naar de Malediven.

Je hebt misschien al wat opzoekwerk gedaan en vond vast wel talrijke foto’s van de prachtige Indische oceaan in ontelbare kleurschakeringen blauw of je ziet jezelf al wegdromen onder een wuiven palmbomen. Maar evengoed wil je wel een lange wandeling bij zonsondergang maken langsheen het strand tot helemaal aan het puntje van het eiland. Want de meeste eilanden omvatten 1 resort, al zijn er wel een aantal uitzonderingen.

Hoe maak je een keuze voor jouw droomhotel tijdens jouw huwelijksreis naar de Malediven

Het verschil in de hotels heeft vooral te maken met wat de hotels ter plaatse aanbieden. Zeker bij de luxe hotels worden jullie extra in de watten gelegd. Zo kan je vaak rekenen op de service van een persoonlijke butler. Het woord butler klinkt misschien wat stijf maar uit ervaring weet ik dat een “persoonlijke butler” jullie altijd vriendelijk te woord staat en jullie altijd helpt met raad en daad.

In mijn aanbod vind je talrijke luxe hotels terug maar in deze blog wil ik eentje in de kijker zetten waarom het resort zo geschikt is voor een luxe huwelijksreis naar de Malediven:

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Dit resort werd recent aan ons porfolio toegevoegd. Uiteraard wijzigt er ook op de Malediven regelmatig iets aan de hotels. En daarnaast ga ik ook steeds op zoek naar nieuwe pareltjes die we aan ons aanbod zouden kunnen toevoegen. Natuurlijk zou ik veel meer over dit prachtige resort kunnen schrijven, maar een mens moet nu eenmaal selectief zijn en dus voilà:

Wat je graag wil weten over dit hotel:

Afstand van de luchthaven van Malé: 45 minuten per yacht

Aantal villa’s: 119 villa’s verdeeld over zo’n 3 privé eilanden met villa’s die gelegen zijn aan het strand, aan het koraalrif of overwater villa’s

Eetgelegenheden: het resorts beschikt over maar liefst 11 locaties waar je smaakpapillen verwend worden. 

Activiteiten: Luxueuze behandelingen in de spa, marine leven bewonderen of het eiland per fiets verkennen en zoveel meer. 

PC: Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Het luxueuze 5* resort Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Voor wie op zoek is naar een unieke locatie voor een onvergetelijke huwelijksreis is het Waldorf Astoria Maldives resort Ithaafushi zonder twijfel een uitstekende keuze. Maar voor wie het nog net iets meer mag zijn heeft het resort ook een privé eiland.

Je komt er terecht in een privé paradijs om u tegen te zeggen. Met onder meer een beach villa met 3 slaapkamers, 2 overwater villa’s en een residentie met 4 slaapkamers met een eigen jacuzzi. Zonder twijfel kan je er genieten van 1 van de 5 zwembaden, de entertainment club, spa of gym. Naast een privé butler heb je er ook een privé chef die er je smaakpapillen zal verwennen.

Misschien denk je er wel aan om te trouwen op de Malediven? En dan is het privé eiland uiteraard de perfecte setting hiervoor.

Je smaakpapillen laten verwennen tijdens je verblijf bij Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Nee, keuzestress hoeft het niet te zijn maar vervelen zal er zeker niet in zitten. Ik krijg dikwijls de vraag of een week verblijven op de Malediven niet te lang is. En uiteraard begrijp ik dat je kan denken dat je je gaat vervelen. Maar doordat het resort over maar liefst 11 eetgelegenheden heb je een waaier aan keuzes.

Zo kan je er tijdens je verblijf er proeven van de Japanse keuken, de lekkere keuken uit het Midden-Oosten ontdekken of kiezen voor een moderne Australische barbecue met een Michelin sterren allure. Maar evengoed wil je kennismaking met de holistische keuken of gewoon genieten van de Maldivische zonsondergang over de Indische Oceaan met een glaasje champagne in de hand. Naar onze bescheiden mening opties zijn er voldoende.

Relaxen met 2 tijdens je verblijf op Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Stel je voor, je bent net getrouwd met de liefde van je leven. Na een bijzondere drukke periode op vlak van voorbereiding van die mooiste dag in jullie leven, ja jullie trouwdag, kozen zullen voor een idyllische vakantie op de Malediven.

Wel dan biedt dit hotel wel een heel uniek concept aan om samen met jullie tweetjes tot rust te komen. Na sluitingsuur is de wellness enkel nog open op afspraak, exclusief voor jullie twee. En dit om jullie samen tot rust te laten komen onder een romantische sterrenhemel tijdens een deugddoende behandeling. Als dat niet een mooi begin is van jullie lang en gelukkig leven samen.

Ik ben zelf al heel wat jaren gelukkig getrouwd. Maar als ik nu nog eens een huwelijksreis zou moeten kiezen, zou ik wel weten naar waar, weliswaar met dezelfde man natuurlijk!

Subhadra
Specialist Reizen Malediven

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/