Luxe Reizen op maat

Mijn doel is om het verschil te maken

met de adembenemende reizen die ik

exclusief voor jou ontwerp

 INDIA | MALEDIVEN | EMIRATEN 

Luxe Reizen op maat – Begeleidingstraject – Mijn werkwijze

Luxe reizen ontwerpen op maat, daar ligt onze focus. Intussen ontwerp ik reeds meer dan 10 jaar bijzondere reizen op maat én dat met een enorme passie voor de bestemmingen uit mijn aanbod.

Mijn begeleidingstraject luxe reis op maat kost € 385,00
Ben je een trouwe klant, dan betaal je € 285,00 vanaf de 2de reis.

Ook interesse om met mij samen te werken voor het ontwerpen van luxe reizen?
Stuur dan gerust een mail of een bericht via het contactformulier en ik ga voor jou aan de slag.

Kennismakingsgesprek

We starten steeds met een kennismakingsgesprek voor. Dit is vrijblijvend en duurt meestal een 30-tal à 45 minuten. Net omdat ik het belangrijk vind om te luisteren naar jouw verhaal en om te weten te komen of mijn aanbod is waar jullie op zoek naar zijn. Vervolgens is de keuze aan jou of we het gesprek op locatie laten doorgaan (afhankelijk van de afstand) maar evengoed kan het ook digitaal of telefonisch. 

Uniek voorstel op maat voor luxe reizen

Zo ontwerp ik voor elke reiziger een uniek & gepersonaliseerd voorstel op maat. Want ik besteed daar steeds de nodige zorg en tijd aan. Omdat ik geloof dat elke reiziger uniek is en ik op deze manier een reis kan ontwerpen die voldoet aan jouw wensen én interesses.

Bespreking van jouw voorstel

Uiteraard krijg je de tijd om het voorstel door te nemen. Nadien mag je mij je feedback bezorgen. Zo kunnen we bekijken waar het programma nog moet aangepast en eventueel bijgestuurd worden. 

Reservatie van jouw droomreis

Dus eenmaal het programma vaststaat starten we met de reservatie van je reis.  Wanneer de reis gereserveerd is begint de begeleiding pas. Omdat jij bij verre reizen vast wat vragen hebt, geef ik jou daarbij de nodige ondersteuning. Uiteraard kan je dan steeds met je vragen bij mij terug omtrent je reis. Het doel is dat jij zorgeloos  van je reis kan genieten en dat ik jou begeleid bij het maken van de reis alsook bij de nodige administratie die hierbij komt kijken tot aan het vertrek van de reis, zodat jij goed voorbereid vertrekt. 

Ondersteuning ter plaatse voor al jouw luxe reizen

Uiteraard volg ik het verloop van jouw reis op wanneer jij ter plaatse bent. Ikzelf en onze teams ter plaatse zijn 24/7 beschikbaar tijdens je reis in geval van vragen of nood aan ondersteuning. Natuurlijk ontvang ik regelmatig updates van het verloop  van je reis.

Hospitality van A tot Z bij luxe reizen

Bijvoorbeeld in Azië en het Midden-Oosten en al helemaal bij de luxe reizen is hospitality niet gewoon een duur woord. Want uit ervaring weet ik dat deze bestemmingen daar veel aandacht aan besteden. En laat nu dat ook de werkwijze zijn die ik in mijn eigen bedrijf geïntegreerd heb.

Ook is het mijn bedoeling dat je niet gewoon “gastvrijheid” ervaart tijdens je reis. In de eerste plaats van zodra je beslist om met mij samen te werken om je droomreis op maat te ontwerpen. Want bij Jasmine Travel & Events maken we graag het verschil.

Reis op maat met een unieke aanpak 

Daarnaast is Jasmine Travel & Events een unieke reisorganisatie met een bijzondere aanpak. Als bestemmingsspecialist richten wij ons op het organiseren van bijzondere, unieke en luxe reizen naar India, de Malediven en de Emiraten die door mij persoonlijk ontworpen worden.

Ten eerste is het een bewuste keuze om slechts een 3-tal bestemmingen aan te bieden net omdat wij onszelf als een specialist profileren. Ten tweede vind ik het belangrijk om zelf regelmatig naar de bestemming te reizen. Daarnaast ken ik ondertussen heel wat hoteliers ook persoonlijk. Dit draagt absoluut bij aan de gepersonaliseerde service ter plaatse.

Feedback gesprek na jouw droomreis

Ook al houden we contact tijdens jouw reis en begeleid ik jou indien je vragen hebt. Toch vind ik het bijzonder waardevol om na de reis nog even jouw reiservaring te horen. Dus geen gestandaardiseerd evaluatie formulier bij mij maar een persoonlijk gesprek met jouw feedback. Uiteraard bepaal jij zelf hoe dit verloopt, dit kan via een videocall of via een persoonlijk maar een mail mag natuurlijk ook altijd. Wat voor jou het beste past vind ik prima. Dankzij jouw feedback kan ik de kwaliteit van onze reizen blijvend opvolgen. 

Subhadra at Ozen Life Maadhoo

Subhadra
Luxury Travel Ambassador

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our privacy beleid.
Ik Accepteer

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.

 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN