Reizen op maat
Mijn doel is om jou gelukkig te maken

met de adembenemende reizen die ik

voor exclusief voor jou ontwerp

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA

 

Reis op maat – begeleidingstraject

Ondertussen ontwerp ik reeds meer dan 10 jaar bijzondere reizen op maat én dat met een enorme passie voor de bestemmingen uit mijn aanbod.

Mijn werkwijze

* Kennismakingsgesprek om een duidelijk idee te krijgen van jouw wensen én reisplannen (vrijblijvend, 30 – 45 minuten)

* Ik ontwerp een uniek én gepersonaliseerd voorstel op maat van A tot Z voor een bijzondere reiservaring

* Bespreking om het reisvoorstel bij te sturen indien nodig

* Reservatie van je dossier én opvolging

* Begeleiding bij de praktische voorbereiding van je reis, vb. begeleiding bij vragen over de visum aanvraag e.d. (indien van toepassing).

Bij verre reizen komt er heel wat vragen bij te pas en daar begeleid ik jou graag bij. Het doel is dat jij zorgeloos  van je reis kan genieten en dat ik jou begeleid bij het maken van de reis alsook bij de nodige administratie die hierbij komt kijken.

Ter plaatse

* Ikzelf en onze teams ter plaatse zijn 24/7 beschikbaar tijdens je reis in geval van vragen of nood aan ondersteuning

* Doordat ik nauw samenwerk met onze lokale partners volg ik jouw reis op zodat alles naar wens verloopt

* Ik ontvang regelmatig updates van het verloop van je reis

Bij terugkeer na jouw reis op maat

Over het algemeen hou ik met al onze reizigers contact tijdens hun reis. Tegenwoordig kan dat eenvoudig via WhatsApp. Dat maakt het eenvoudig om jouw dossier op te volgen en bij vragen kan je mij vrij snel bereiken. Bellen kan uiteraard ook altijd.

Daarnaast hoor ik graag jouw feedback over jouw unieke reiservaring na terugkeer na je reis.

Reis op maat vraagt een unieke aanpak 

Jasmine Travel & Events is een unieke reisorganisatie met een bijzondere aanpak. Als bestemmingsspecialist richten wij ons op het organiseren van bijzondere, unieke en luxe reizen naar India, de Malediven, Sri Lanka en de Emiraten die door mij persoonlijk ontworpen worden.

Het is een bewuste keuze om slechts een 4-tal bestemmingen aan te bieden. Met mijn concept “reis op maat” vind ik het zelf heel belangrijk om de bestemming goed te kennen. Dit wil zeggen dat ik regelmatig naar deze bestemming reis, er vaak hotels ga bezoeken en nieuwe excursies uittest. Wanneer je dit moet doen voor 10-tallen bestemming is dat uiteraard moeilijk praktisch te organiseren. 

Ondertussen heb ik zelf al heel wat hotels uit mijn aanbod bezocht of er gelogeerd.  Maar aangezien ik veel hoteliers ook persoonlijk ken. Is het zeer eenvoudig om die mensen eens te contacteren én hen te informeren dat één van onze klanten in hun hotel logeren. Ik vind het belangrijk om daar de nodige aandacht aan te besteden. Aangezien dit bijdraagt tot het personaliseren van unieke reiservaringen voor onze reizigers. Daarom ook een bewuste keuze voor deze werkwijze.

Alvorens ik een voorstel voor een reis op maat voor jou kan uitwerken stel ik steeds een kennismakingsgesprek voor zodat ik een duidelijk beeld krijg van wat jouw wensen zijn. En of mijn concept, werkwijze én aanpak een match is voor jouw reisplannen. Dit kan via een video call of telefonisch. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

Gepersonaliseerd voorstel reis op maat – begeleidingstraject

Vervolgens ontwerp ik voor jou een verzorgd voorstel voor een reis op maat. Voor elke reiziger ontwerp ik een uniek reisprogramma. Uiteraard kan jij je feedback delen zodat ik het programma, indien nodig kan bijsturen. Het reisprogramma reis op maat wordt steeds met de nodige zorg ontworpen.

De kostprijs voor het begeleidingstraject “reis op maat” met persoonlijk advies voor jouw unieke luxe reis op maat van A tot Z start vanaf € 365,00.

Ik hou van transparante prijzen, vandaar dat ik 1 prijs hanteer voor het ontwerpen van jouw reis op maat & het bijhorende advies & ondersteuning van begin tot einde van jouw reis.

Interesse om met mij samen te werken? Stuur mij dan zeker een mail om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te reserveren.

Wij hebben geen fysiek kantoor maar indien gewenst kom ik bij jou aan huis, in een straal van 50 km rond Eeklo of we spreken af op locatie.

 

ReizenReizen

Reizen

 

 

Subhadra at Ozen Life Maadhoo

Subhadra
Luxury Travel Designer

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our privacy.
Ik Accepteer

  Join Meeting

  Waarom kiezen voor 

  Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
  Bestemmingsspecialist

   bestemmingsspecialist

  Als bestemmingsspecialist kozen wij er bewust voor om slechts 5 bestemmingen op te nemen in ons aanbod

  IndiaSri LankaMaledivenEmiratenOman

  Bestemmingsspecialist

   Luxe reizen op maat

  Na een kennismakingsgesprek ontwerpen wij een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met onze ideeën. Voor elke aanvraag

  ontwerpen wij een uniek reisvoorstel op maat.

  Bestemmingsspecialist

   Passie voor reizen

  Wij reizen regelmatig naar onze favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én de bijzondere te gaan uittesten.

  Ons doel is om jou te inspireren

  Bestemmingsspecialist

   Hospitality met een smile

  Mijn belangrijkste doel is om er voor te zorgen dat jij zorgeloos kan genieten van je reis. Van bij de planning van je luxe reis tot bij je terugkeer. 

  Contacteer mij

  Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

  EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA