Luxe Reizen op maat

Mijn doel is om het verschil te maken

met de adembenemende reizen die ik

exclusief voor jou ontwerp

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN 


Begeleidingstraject – Luxe Reis op maat – Mijn werkwijze

Ondertussen ontwerp ik reeds meer dan 10 jaar bijzondere reizen op maat én dat met een enorme passie voor de bestemmingen uit mijn aanbod én af en toe ook eens bestemmingen daarbuiten op verzoek. Waarom? Omdat ik zelf bijzonder boeiend vind.

Kennismakingsgesprek

Ik stel steeds een kennismakingsgesprek voor. Dit is vrijblijvend en duurt meestal een 30-tal à 45 minuten. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar jouw verhaal en om te weten te komen of mijn aanbod is waar jullie op zoek naar zijn. Het gesprek kan op locatie plaatsvinden (afhankelijk van de afstand) maar ook digitaal of telefonisch. 

Uniek voorstel op maat

Ik ontwerp voor elke reiziger een uniek & gepersonaliseerd voorstel op maat. Ik besteed daar steeds de nodige zorg en tijd aan. Net omdat ik geloof dat elke reiziger uniek is en ik op deze manier een reis kan ontwerpen die voldoet aan jouw wensen én interesses.

Bespreking van jouw voorstel

Vervolgens bespreken we samen het voorstel. Op deze manier kunnen we bekijken waar het programma nog moet aangepast en eventueel bijgestuurd worden. 

Reservatie van jouw droomreis

Eenmaal het programma vaststaat starten we met de reservatie van je reis.  Wanneer de reis gereserveerd is begint de begeleiding pas. Zeker bij verre reizen heb je vast wat vragen en daar geef ik jou de nodige ondersteuning bij. Uiteraard kan je dan steeds met je vragen bij mij terug omtrent je reis. Het doel is dat jij zorgeloos  van je reis kan genieten en dat ik jou begeleid bij het maken van de reis alsook bij de nodige administratie die hierbij komt kijken tot aan het vertrek van de reis, zodat jij goed voorbereid vertrekt.

Ondersteuning ter plaatse

Uiteraard volg ik het verloop van jouw reis op wanneer jij ter plaatse bent. Ikzelf en onze teams ter plaatse zijn 24/7 beschikbaar tijdens je reis in geval van vragen of nood aan ondersteuning. Zelf ontvang ik regelmatig updates van het verloop  van je reis.

Hospitality van A tot Z

Zeker in Azië en het Midden-Oosten en al helemaal bij de luxe reizen is hospitality niet gewoon een duur woord. Uit ervaring weet ik dat deze bestemmingen daar veel aandacht aan besteden. En laat nu dat ook de werkwijze zijn die ik in mijn eigen bedrijf geïntegreerd heb.

Mijn bedoeling is dat je niet gewoon “gastvrijheid” ervaart tijdens je reis maar wel van zodra je beslist om met mij samen te werken om je droomreis op maat te ontwerpen. Mijn doel is altijd al geweest om het verschil te maken.

Reis op maat met een unieke aanpak 

Jasmine Travel & Events is een unieke reisorganisatie met een bijzondere aanpak. Als bestemmingsspecialist richten wij ons op het organiseren van bijzondere, unieke en luxe reizen naar India, de Malediven, Oman en de Emiraten die door mij persoonlijk ontworpen worden.

Het is een bewuste keuze om slechts een 4-tal bestemmingen aan te bieden net omdat wij onszelf als een specialist profileren. Vandaar dat ik zelf regelmatig naar de bestemming reis en ondertussen heel wat hoteliers ook persoonlijk ken. Dit draagt absoluut bij aan de gepersonaliseerde service ter plaatse.

Begeleidingstraject luxe reis op maat 

De kostprijs voor het “begeleidingstraject luxe reis op maat “ start vanaf € 365,00.

Interesse om met mij samen te werken? Stuur dan gerust een mail of een bericht via het contactformulier en ik ga voor jou aan de slag.

Subhadra at Ozen Life Maadhoo

Subhadra
Luxury Travel Designer

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our privacy.
Ik Accepteer

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist

 bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist kozen wij er bewust voor om slechts 5 bestemmingen op te nemen in ons aanbod

IndiaSri LankaMaledivenEmiratenOman

Bestemmingsspecialist

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerpen wij een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met onze ideeën. Voor elke aanvraag

ontwerpen wij een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist

 Passie voor reizen

Wij reizen regelmatig naar onze favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én de bijzondere te gaan uittesten.

Ons doel is om jou te inspireren

Bestemmingsspecialist

 Hospitality met een smile

Mijn belangrijkste doel is om er voor te zorgen dat jij zorgeloos kan genieten van je reis. Van bij de planning van je luxe reis tot bij je terugkeer. 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATENINDIAMALEDIVEN | OMAN