Onze missie is eenvoudig
Jou gelukkig maken met de adembenemende reizen die wij voor jou organiseren

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA

Voorstel op maat 

Ik werk voor elke aanvraag een gepersonaliseerd voorstel op maat uit. Je bent steeds welkom voor de bespreking van jouw droomreis bij mij op kantoor, na afspraak.

Uiteraard is een videocall ook steeds mogelijk voor het bespreken van jouw droomvakantie.

Lukt het je niet om naar mijn kantoor te komen? Stuur me dan een gedetailleerde mail met jouw wensen. Jouw gegevens die je doorstuurt worden enkel gebruikt voor de verwerking van jouw aanvraag.

Reizen in tijden van corona (Covid-19)

Het zijn nog steeds vreemde tijden voor wie wil reizen in deze corona tijden. Maar we zien de toekomst hoopvol in. De reissector heeft de voorbije maanden trouwens niet stilgezeten. 

Zo hebben zowel luchthavens als luchtvaartmaatschappijen grote inspanningen geleverd zodat reizigers nog veiliger kunnen reizen vanaf nu. Maar ook onze bestemmingen deden de nodige inspanningen om onze reizigers in veilige omstandigheden te ontvangen, wij werken vooral samen met kleinschalige hotels. 

Op dit moment heeft het toerisme zich reeds hernomen op 3 van onze favoriete bestemmingen. En dit met de nodige maatregelen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen voor elke reiziger. 

Uiteraard volgen wij het reisadvies en de informatie over de bestemmingen op de voet. Bovendien houden we ook contact met onze partners die ons voortduren op de hoogte houden. Maar ik geef jullie alvast graag mee wat we momenteel weten. Uiteraard wijzigt de situatie regelmatig en zal ik dan ook een update delen.

Update vereisten om te mogen reizen per land, zoals bekend op 16/04/2021

Emiraten: vragen een negatieve pcr test bij vertrek in België. De faciliteiten om je te laten testen ter plaatse zijn bijzonder uitgebreid. 

Malediven: vragen een negatieve pcr-test bij vertrek in België. Tenzij je gevaccineerd bent (volledige dosis) dan is een test niet meer nodig.

Sri Lanka: vragen een negatieve pcr-test bij vertrek in België. Afhankelijk van de duur van je verblijf dien je ter plaatse ook nog een negatieve pcr test te ondergaan. Tenzij je gevaccineerd bent.

India: op dit moment is nog niet bekend wanneer de grenzen met India zullen opengaan voor alle reizigers. Hierdoor is ook nog niet bekend welke maatregelen/beperkingen van toepassing zullen zijn van zodra er terug gereisd mag worden.

België: Bij terugkeer naar België moet er een test uitgevoerd bij aankomst. Indien je toch een test laat uitvoeren op de bestemming van vertrek dan moet je alsnog een test ondergaan in België bij aankomst. 

Up-to-date reisadvies

We beseffen dat het reisadvies tegenwoordig bijzonder snel wijzigt. wie graag meer informatie wil, verwijzen we naar de website van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken. Hier kan je trouwens de meest recente informatie vinden aangaande de reisadviezen.

Wist je dat je tot 11 maanden voor vertrek reeds je reis kan reserveren? Op dit moment kan dit ook met flexibele reservatie- en wijzigingsvoorwaarden. Vertel ons gerust jouw reisplannen én we begeleiden jou graag hierbij.

 

Subhadra

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxe Reizen Ambassadrice

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Join Meeting

  Waarom kiezen voor 

  Bestemingsspecialist voor India, Sri Lanka, Malediven en de Emiraten

  We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

  Wij ontwerpen jouw droomreis

  We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

  Investeren in onze bestemmingen

  We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

  We delen onze passie voor reizen

  De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

  Persoonlijke aanpak én reizen op maat

  We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

  Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

  Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

  Erkende reisorganisatie

  Verzekerd via MS Amlin en lid van VVR & VVRO

  Contacteer mij

  Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

  EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA