Waarom ik specialist luxe reizen naar India ben geworden? Heel eenvoudig. Omdat de focus met mijn eigen bedrijf altijd ging over kwaliteit aanbieden. Recent nog sprak ik 1 van mijn klanten, zelf een ervaren India reiziger. Die merkte haarfijn op dat mijn voorstellen een kwalitatief aanbod omvangen.

Wat het verschil is met luxe reizen naar India

Zoals met alle bestemmingen het geval is bestaat er een uitgebreid gamma aan concepten van reizen die georganiseerd worden. Uiteraard is dat naar India niet anders. Toen ik met mijn bedrijf van start ging was mijn doel niet zozeer om luxe reizen naar India aan te bieden.

Mijn eerste doel is vooral om “kwalitatieve reisconcepten” aan te bieden. Voor ik zelf met mijn reisorganisatie van start ging, hoorde ik maar al te vaak negatieve commentaar van reizigers die geen goede reiservaring in India hadden.

Reizigers die vaak teleurgesteld terugkeerden. Met in plaats van een koffer vol leuke reisherinneringen een negatief gevoel er aan overhielden. Dat moest voor mij anders.

Waarom ik zelf van luxe reizen hou

Natuurlijk is er onderscheid tussen luxe en luxe reizen. Zelfs daarin vind ik dat je gradaties kan waarnemen. En net zoals ik een variatie binnen het luxe segment heb voor onze reizen naar de Malediven en de Emiraten, is dat ook zo het geval voor onze luxe reizen naar India.

Hier kan je gaan van eenvoudige comfortabele hotels tot de échte ultra luxe ervaringen. Zelf vind ik het altijd belangrijk om reizen aan te bieden waarin we een mix voorzien. Maar uiteraard bekijken we steeds de wensen van onze reizigers en komen we uiteraard altijd tot een compromis.

Luxe reizen naar India is een niche concept

Van bij de start van mijn reisorganisatie was ik reeds op zoek naar manieren om anders om te gaan met het organiseren van reizen naar India dan wat er reeds beschikbaar is op de markt. Het overgrote deel van reisorganisaties bieden eigenlijk geen luxe reizen naar India aan, maar ik begrijp dat het als reiziger niet altijd door het bos de bomen nog kan zien.

Hoe ik dan duidelijk maak wat je bij mij kan verwachten bij luxe reizen naar India? Uiteraard reis ik vaak zelf naar de bestemming om er hotels te gaan bezoeken en excursies te gaan uittesten. Op die manier weet ik uiteraard zelf heel goed wat “kwalitatief” is én wat niet.

Mijn reis ambassadeurs voor Jasmine Travel & Events

Natuurlijk is er geen enkele marketing strategie die beter werkt dan tevreden reizigers. Maar vooral reizigers horen zeggen: “Subhadra, jij staat met jouw bedrijf voor kwaliteit” of “amai zo’n fantastische service, dat hebben we nog nooit ervaren” of nog “bedankt voor de goede zorgen”.

Eigenlijk is het bijzonder leuk om reizigers dit te horen zeggen. En het benadrukt natuurlijk dat wat ik doe en hoe ik het concept luxe reizen naar India heb ingevuld ook duidelijk is voor de reizigers die met ons samen werken.

Voor mij is alvast mijn doel bereikt!

Subhadra in Kerala

Subhadra
Specialist Reizen India

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/