Waarom ik specialist voor reizen naar India geworden ben

Specialist voor reizen naar India worden, nee zo had ik het niet gepland. Toen ik van start ging met mijn bedrijf was mijn visie én dat is het vandaag de dag nog altijd. Mijn doel om vooral mooie én inspirerende reizen naar India te ontwerpen.

En ervoor te zorgen dat reizigers een blijvende positieve herinnering aan deze reizen zouden overhouden. Dat ze net als ik India konden ervaren én beleven. Op een unieke manier. Waarbij ik meer kan tonen van India dan alleen maar de platgetreden paden. Waarbij al je zintuigen geprikkeld worden.

Hoe ik evolueerde tot dé specialist voor reizen op maat naar India

Ik ben daar altijd super eerlijk in. Ik heb mijn passie én mijn liefde voor India nooit onder stoelen of banken gestoken. En ja ik kreeg in het verleden wel eens te horen dat ik India veel te rooskleurig zag. Wat helemaal niet waar is, want ik kom ook in India op plaatsen waar je het andere India te zien krijgt.

Maar mijn visie rond reizen. Als je een bestemming op een negatieve manier wil bekijken. Dan zal je dat altijd lukken. Zelfs zonder al te véél moeite. Ik vind het net veel belangrijker om een eerlijke kijk te geven op een bestemming. Met pro’s en contra’s, maar gewoon authentiek.

Begeleiding voor jouw reis naar India

Als bestemmingsspecialist heb ik er bewust voor gekozen om mij écht te gaan verdiepen. Dat wil ook zeggen dat ik de voorbije jaren vaak naar India ben gereisd én dat ook de komende jaren ga blijven doen. Mensen vragen mij wel eens: vind je dat niet vervelend om zo altijd naar dezelfde bestemming te reizen, en dan is het antwoord uiteraard: nee, natuurlijk niet.

Of hoeveel keer ga je per jaar naar India én dan is het antwoord uiteraard altijd: niet vaak genoeg. Ik denk dat India zo’n land is waar je kan blijven van bij leren. Ook is een land voortdurend in evolutie. Dus blijven reizen als specialist voor reizen naar India is gewoon belangrijk.

Ondersteuning voor jouw reis naar India

Kijk, ik besef dat mijn aanpak anders is. Maar ook dat is een bewuste keuze. Voor de India reizen vind ik dat je daar goed voorbereid moet aan beginnen. Daarom start ik steevast met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Ik trek daar ook altijd heel wat tijd voor uit maar reizigers weten dat ook te waarderen.

Dat wil ook zeggen dat ik natuurlijk geen “massa” klanten gaan begeleiden bij hun reis naar India. Maar dat is ook mijn doel niet. Ik vind het veel belangrijker om een aantal reizigers intensief & goed te kunnen begeleiden.

Net mijn ongelofelijke passie voor India, als mijn geboorteland, zorgt er voor dat ik écht het verschil maak bij jouw reisplannen. Een reis naar India is trouwens niet zomaar een reiservaring maar een échte levenservaring.

Tot snel!

Subhadra India specialist

Subhadra
Specialist Reizen India

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/