Luxe reizen naar India

India, dé bestemming voor luxe reizen

India is een ongelofelijk boeiende en interessante bestemming. Als je mij vraagt om India in 5 minuten te omschrijven, dan ga ik je meteen al zeggen dat dit onmogelijk is. Want dit land is zo divers en uniek. En ook uitermate geschikt voor wie op zoek is naar een luxe bestemming waar je in de watten gelegd wordt. Of je nu op zoek bent naar een exclusief boetiek hotel of een 5* deluxe resort hotel. Het aanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd. Een reis naar India is sowieso altijd een belevenis, ongeacht in wat voor soort van accommodatie je zal overnachten. Zelf logeerde ik de voorbije jaren zowel in India als op andere bestemmingen, in  verschillende luxueuze hotels. Daarom kan ik met een gerust hart zeggen dat je ook in India zonder meer een waaier aan verbluffende luxe hotels zal vinden. 

Laat je begeleiden bij het uitwerken van jouw reis

Ik mag dan al wat bevooroordeeld zijn over India, omdat mijn roots daar nu eenmaal liggen. Maar ik ben er écht wel van overtuigd dat wanneer jij uitstekend begeleid wordt bij het maken van jouw unieke luxe reis naar India, dat jij dan minstens even enthousiast zal terugkeren als ik.  Want ondertussen is het mijn persoonlijke missie geworden, om mensen te inspireren die naar India willen reizen, én ervoor te zorgen dat je ter plaatse geniet van een fantastische en onevenaarbare reiservaring.

Waarom kiezen voor een luxe reis naar India?

De eerste vraag die ik jou zal stellen, wat is luxe voor jou? Alles begint met wat jij zelf verwacht van een reis én voor welke vorm van comfort jij kiest. En het is ook zo dat in vergelijking met andere bestemmingen, je in India zeker waar krijgt voor je geld. Zo zal je er kunnen logeren in échte 5* deluxe hotels waar je zorgeloos kan genieten van je verblijf.

En dat terwijl je logeert in een hippe metropool, vergelijk dat met een metropool in het westen en je zal daar meteen een andere prijs voor betalen. En uiteraard telt ook hier, hoe meer reiservaring je hebt, hoe eenvoudiger het voor jou zal zijn om te vergelijken. Eenmaal je dergelijk service ervaren hebt, wil je dit uiteraard ook bij je volgend reis ervaren. 

Mijn persoonlijke aanpak staat voorop

Daarom vind ik het uiterst belangrijk om af te toetsen wat jouw persoonlijke wensen zijn, en waar jouw voorkeur naar uit gaat. Want een 5* hotel in India zal je uiteraard niet altijd kunnen vergelijken met een 5* hotel op een andere bestemming. Net daarom vind ik het persoonlijk zeer belangrijk om zelf regelmatig de hotels uit mijn aanbod te bezoeken, en uit te testen zodat ik jou kan adviseren vanuit mijn persoonlijke ervaring. Je hebt vast en zeker mijn enthousiasme voor India al opgemerkt.Daarom werk ik ook voor elke aanvraag, een gepersonaliseerd voorstel op maat uit. Je hebt een visum nodig, dit kan je hier zelf elektronisch aanvragen: Visum 

Meer informatie vind je hier:  Incredible India 

Wij delen graag onze inspiratie voor deze fascinerende hotels

 Leela Palace Chennai

 Leela Palace Bengaluru

 Leela Palace Delhi

 Leela Udaipur

 Taj Mahal Palace Mumbai

 Taj Bekal Resort & Spa (wellness)

Taj Umaid Bhawan Palace Jodhpur

Taj Madikeri Coorg

 Oberoi Rajvilas Jaipur

 Oberoi Amarvilas Agra

 Oberoi Vanyvilas Ranthambore

 Oberoi Udaivilas Udaipur

ITC Grand Chola Chennai

ITC Mugal Agra

ITC Maratha Mumbai

ITC Grand Bharat Gurgaon

 SwaSwara Gokarna (wellness)

 Marari Beach Resort (wellness)

 Carnoustie Ayurveda & Wellness Resort Mararikulam

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor 

Bestemingsspecialist voor India, Emiraten, Indische Oceaan en Oman

We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

Wij ontwerpen jouw droomreis

We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

Investeren in onze bestemmingen

We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

We delen onze passie voor reizen

De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

Persoonlijke aanpak én reizen op maat

We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

Erkend reiskantoor

Verzekerd via MS Amlin and member en lid van VVR & VVRO

onze Partners

Offerte aanvragen