Luxe hotels in India

India, dé bestemming voor luxe reizen

Op zoek naar Luxe hotels in India? Azië is sowieso al een bijzonder geschikte regio voor wie van luxe houdt. Het is het soort van bestemming waar je écht waar voor je geld krijgt. Natuurlijk doordat de economie er fors groeit reizen ook de locals steeds meer. En ook zij zijn op zoek naar kwaliteit en service.

Hierdoor merk je ook dat het aanbod aan luxe hotels in India fors toeneemt. Zelfs in gebieden die voor toeristen uit het Westen minder aantrekkelijk of toegankelijk lijken. Voorheen trokken buitenlandse reizigers voornamelijk naar India om er de forten of paleizen in het koninklijke Rajasthan te gaan bezoeken, of ging men naar Goa om er te gaan feesten of bezocht met het culturele verleden in de zuidelijke deelstaat Tamil Nadu

Authentieke ervaringen

Maar India, een land met maar liefst meer dan 1,4 miljard inwoners. Ja die zijn ook bijzonder fier op hun “erfgoed” en willen dit ook maar al te graag ontdekken. Want ook ook zij zijn op zoek naar authentieke ervaringen. Want laat ons eerlijk zijn Azië is écht wel een grote regio. Zo is India alleen al bijzonder divers op vlak van landschap vind je er bergen, woestijn en idyllische stranden. Maar daarnaast is India ook divers op vlak van cultuur & culinaire ervaringen. Voer genoeg eigenlijk voor menig Indiër om gewoon het thuisland te gaan ontdekken.

Hospitality in India

Zoals ik het steeds ervaar is hospitality in India écht wel een deel van de levenswijze. Het is niet iets wat je enkel in de top luxe hotels zal vinden. Maar in de luxe hotels gaat het natuurlijk nog een stapje verder. 

En dat maakt uiteraard ook wel een verschil. De medewerkers van het hotel waar je logeert staan in dienst van hun gasten. En doen er dan ook alles aan om het je naar je wens te maken. Dat is bijzonder fijn want daar draait een deel van de beleving van reizen toch ook om, een zorgeloze tijd te beleven. 

Workation in India

De toekomst van luxe reizen zal zeker verder evolueren. We gaan sowieso anders reizen. De wereld is constant in verandering én het reizen is dan ook vaak de trendsetter.

Nu van thuis uit werken eenvoudiger is dan ooit én meer toegankelijk dan ooit, zal de interesse voor workations alleen maar toenemen. 

Zo bieden al heel wat hotels opties aan om er voor langere tijd te verblijven. En het leuke is dat jij gewoon van op je reisbestemming kan verder werken én betaald wordt. En ondertussen geniet van je verblijf in luxe hotels in India

Vergeet niet dat je een visum nodig hebt wanneer je naar India reist. 

Meer informatie vind je hier:  Incredible India 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN | INDONESIË | SRI LANKA