“India, you’ll love it”

Jasmine Travel & Events is dé reisorganisatie bij uitstek voor het organiseren van belevenis reizen naar India, waar mijn eigen roots liggen.

Ik heb een bijzondere kijk op deze prachtige bestemming en ik bied jou de mogelijkheid om India te ontdekken, ook buiten de toeristische gebieden.

India is een groot land, dat symbool staat voor diversiteit maar ook contrasten. Het is een bestemming die je moet beleven, amper te omschrijven in een paar woorden, zinnen,…

Wil je graag het noorden  ontdekken vanaf het indrukwekkende Varanasi via de Gouden Driehoek tot het schitterende Rajasthan met zijn impressionante forten en paleizen. Absolute niet te missen topper is de “Taj Mahal” in Agra, één van de zeven wereldwonderen.

Of kies je voor het zuiden  om er de mooie backwaters van Kerala te gaan ontdekken, de wijngaarden in Nashik thuisbasis van de heerlijke Sula wijn te gaan verkennen, of de prachtige tempels in Tamil Nadu te gaan bezoeken om je rondreis te eindigen met een ontspannende vakantie aan de mooie stranden van Goa.

Natuurlijk is er ook nog  het hoge noorden waar je de prachtige natuur en de de Himalaya kan ontdekken.

Bij mij kan je terecht voor:

Individuele belevenis reizen

Op de website van je een aantal inspiratie programma’s van individuele belevenis rondreizen die steeds kunnen aangepast worden naar jouw wensen.

 

Geïnspireerd? Vraag nu je offerte aan:

CONTACT

Vergeet niet dat je voor India een visum nodig hebt.

Meer informatie vind je op deze site; Indiatourismeamsterdam.com

 

error: Content is protected !!