India

Welkom bij Jasmine Travel & Events, ons motto is “je investeert niet alleen in reizen, maar in een reiservaring”. Contacteer ons en we gaan samen met jou aan de slag om een gepersonaliseerde reiservaring te ontwerpen voor jou. India is veel meer dan de majestueuze forten, de hoge bergtoppen, de adembenemende valleien, de historische tempels en de eeuwenoude rituelen. Maar hoe onderscheiden we ons dan bij Jasmine Travel & Events, wat maakt ons zo uniek? Niet alleen onze passie voor India, zorgt er voor dat we ontzettende gedreven zijn om een boeiend, adembenemende én beklijvend reisprogramma te ontwerpen. Bij het ontwerpen van onze reizen, durven we ook kijken ver buiten de platgetreden paden. We hebben een niet alledaagse aanpak en ontwerpen luxueuze reisprogramma’s die jou de beste reiservaring bezorgen, we ontwerpen de meest exclusieve rondreizen, sturen je naar ongerepte plaatsen, en je logeert in luxueuze accommodaties in combinatie met bijzondere reiservaringen. Onze luxe reispakketten worden steeds op maat met de nodige zorg samengesteld én zijn zelfs geschikt voor kleinschalige groepen tot 12 personen. Je krijgt toegang tot ons bijzonder exclusief én luxueus reisaanbod, door ons én onze klanten persoonlijk uitgetest én goedgekeurd.

Een bijzondere connectie door mijn roots

Ongeacht waar je ben opgegroeid, jouw roots zullen voor altijd een plaats in jouw hart hebben

India, waar onze roots liggen én waar wij ons hart verloren hebben. We kunnen er uren over vertellen. Over het prachtige innemende land dat het is. Tijdens een persoonlijk gesprek, vertellen we graag over onze persoonlijke reiservaringen. Tijdens de rootsreis nemen wij jou mee, terug naar je geboorteland. Dit is een uniek soort van reizen die wij voor jou organiseren waarbij we je begeleiden in je zoektocht naar je identiteit. We hopen dat je rootsreis je een gevoel van rust zal brengen maar ook een connectie met je geboorteland, die reeds lang geleden werd verbroken. We beseffen maar al te goed dat dit soort van reis met geen enkele andere vakantie te vergelijken is én dus ook met de nodige zorg georganiseerd moet worden. Wij zijn er zeker van dat, wanneer jij jezelf er voor openstelt, dat je net zo enthousiast zal terugkeren van jouw reis als wij. 

Kleurrijk India steelt zeker ook jouw hart

Met haar gigantische oppervlakte lijkt het eerder een sub continent. Met haar gevarieerd landschap van bergen, woestijn en stranden, zo divers, zo uniek. Wijzelf worden altijd instant blij, van de vrouwen te zien rondwandelen in hun prachtige kleurrijke sari’s die ze zo perfect én elegant draperen. Van het contact met de vriendelijke bevolking, van de glimlach op het gezicht van de spelende kinderen. Hetgeen wat India zo onderscheidt van de andere landen in de wereld is de rijke cultuur en hun eeuwenoude erfgoed. Onze reiservaringen zullen je helpen om kennis te maken met het authentieke. Van het vieren van de belangrijkste festivals zoals Holi, Diwali, Kumbh Mela, Rath Yatra, Ganesh Puja tot het proeven van de heerlijke lokale gerechten, gaan flaneren langs de typische markten tot kennis maken met de lokale cultuur en inzicht krijgen in het leven van de lokale bevolking. Een reis naar India, zal je zeker en vast verbazen. Tijdens je ontdekkingstocht zorgen wij voor een mix van bezoeken langs de imposante monumenten, beleef je een festival, woon je bijzondere rituelen bij en geniet je van adembenemende landschappen en laat je je smaakpapillen verwennen door de overheerlijke gerechten maar laat je ook je zintuigen tot rust komen terwijl je geniet van de omgeving.

Komt tot rust in India

Het lijkt je misschien niet evident, zelfs onmogelijk om tot rust te komen in India wanneer je de beelden ziet van de drukke hectische zelfs chaotische drukke wereldsteden. Maar voor wie oh zo snakt naar een complete digitale detox, de batterijen wil opladen, inspiratie wil opdoen of gewoon even weg wil van ons hectische en drukke leven is India wel degelijk het overwegen waard. In ons reisaanbod van wellness reizen vind je bijzondere ervaringen terug zoals mediteren aan de oevers van de Ganges in Rishikesh, genieten van ayurvedische verjongingsprogramma’s in Kerala of je gewoon laten onderdompelen in een luxueus wellness resort waar je geniet van de rust en de stilte. 

 Een land in evolutie

Ondertussen staat de tijd ook niet stil  en zie je dat het land zich aan een mix is van oude tradities en moderne Westerse eigenschappen. Zo is de wi-fi er uitstekend en was het nooit eenvoudiger om contact te houden met het thuisfront. Ondertussen is het zo een beetje mijn persoonlijke missie geworden om jou mijn geboorteland te tonen, hoe ik het zie. In al haar pro’s en contra’s. Wanneer je je openstelt voor de prachtige bestemming, zal ook jij genieten van een adembenemende en onvergetelijke reiservaring. Niet vergeten, wanneer je naar India reist heb je een visum nodig. Je kan dit hier zelf elektronisch aanvragen: Visum

 

onze Partners

Offerte aanvragen

Ik focus mij op volgende bestemmingen

INDIA | DE EMIRATEN | OMAN | INDISCHE OCEAAN