India

India Namasté, welkom in India

India, we beseffen uiteraard dat we een streepje voor hebben in mijn geboorteland. Net omdat mijn roots er liggen én omdat wij een bijzondere band hebben met dit prachtige immense land. We mogen gerust zeggen dat we er ons hart verloren hebben. Ondertussen is het al meer dan 20 jaar geleden dat we de eerste keer naar daar reisden. We voelden meteen een bijzondere connectie vanaf de eerste voet die we op Indische bodem hebben gezet. We vertellen je graag uitgebreid over onze persoonlijke reiservaringen én ondertussen zijn dat er al heel wat. Wie een reis maakt naar India investeert niet alleen in een reiservaring maar in een levenservaring. We zijn er zeker van dat, wanneer jij jezelf ervoor openstelt, je net zo enthousiast zal terugkeren van jouw reis zoals wij. 

Kleurrijk India steelt zeker ook jouw hart

Het land is natuurlijk veel meer dan de majestueuze forten, de hoge bergtoppen, de adembenemende valleien, de historische tempels en de eeuwenoude rituelen. Met haar gigantische oppervlakte lijkt India eerder een subcontinent. Met haar landschap zo divers van bergen tot woestijn en stranden. Wijzelf worden altijd instant blij, van de vrouwen te zien rondwandelen in hun prachtige kleurrijke sari’s die ze zo perfect én elegant draperen. Maar stel je ook open voor het contact met de lokale bevolking. Je zal vast en zeker de glimlach op het gezicht opmerken van de spelende kinderen. Mijn geboorteland is uniek op zoveel manieren, zoals met haar rijke eeuwenoude cultureel erfgoed.

Subhadra’s connectie met India

Okay, dat is wel duidelijk. Aangezien ik Indisch – Belgisch ben, zijn mijn Indische roots uiteraard een bijzonder groot voordeel wanneer ik zaken doe en onderhandel. Maar daar alleen draait het uiteraard niet om. Het is vooral dat de partners waar ik mee samenwerk overtuigd zijn van mijn passie voor India. Voor mij is mijn geboorteland niet de zoveelste bestemming in de rij. 

Mijn lokale partners en ikzelf hebben hetzelfde doel, namelijk er samen voor zorgen dat onze reizigers een onvergetelijke reiservaring beleven. India op haar best tonen en dit in combinatie met unieke routes en lokale belevenissen. Maar vooral de échte ziel van India tonen.  Zodat iedereen die met mij op reis naar India vertrekt kan zeggen, wow dit was één van mijn mooiste reiservaringen, ooit. 

Woon eens een bijzonder festival bij tijdens jouw reis

Onze reiservaringen zullen je helpen om een authentieke reis te maken. Van het vieren van de belangrijkste festivals zoals Holi, Diwali, Kumbh Mela, Rath Yatra, Ganesh Puja. Maar proef er ook van de heerlijke lokale gerechten, ga er flaneren langs de typische markten en maak kennis en krijg er inzicht in het leven van de lokale bevolking. Tijdens jouw ontdekkingstocht zorgen wij voor een mix van bezoeken langs de imposante monumenten, beleef je een festival, woon je authentieke rituelen bij en geniet je van de adembenemende landschappen. Maar laat ook af en toe eens je zintuigen tot rust komen én geniet gewoon van de omgeving. 

Bij ons kan je terecht wanneer je unieke reizen wil maken

Doordat we zelf regelmatig naar India reizen adviseren we je steeds vanuit onze persoonlijke ervaringen. Niet alleen onze passie voor reizen, zorgt ervoor dat we ontzettend gedreven zijn om een boeiend, adembenemende én beklijvend reisprogramma te ontwerpen. Bij het ontwerpen van onze reizen, durven we ook kijken ver buiten de platgetreden paden. We hebben een niet alledaagse aanpak en ontwerpen luxueuze reisprogramma’s die jou de beste reiservaring bezorgen. We ontwerpen de meest exclusieve rondreizen, sturen je naar ongerepte plaatsen waar je logeert in luxueuze accommodaties. Je krijgt toegang tot ons bijzonder exclusief én luxueus reisaanbod. Persoonlijk uitgetest door ons persoonlijk én onze klanten. 

Komt tot rust tijdens jouw wellness reis in India

Het lijkt misschien niet evident, misschien zelfs onmogelijk om je in te beelden dat je tot rust kan komen tijdens jouw reis. Maar eens we de drukke grote steden zoals Delhi, Mumbai, Chennai en Kolkata achter ons laten kom je in een andere omgeving terecht. Ook wanneer je snakt naar een complete digitale detox en even weg wil uit het hectische en drukke leven organiseren wij voor jou een bijzondere reis. In ons reisaanbod van wellness reizen vind je bijzondere ervaringen terug zoals mediteren aan de oevers van de Ganges in Rishikesh en genieten van ayurvedische verjongingsprogramma’s in Kerala. Laat je onder onderdompelen in een luxueus wellness resort en geniet er van de rust en de stilte. 

Een gigantisch land in evolutie

Ondertussen staat ook de tijd hier niet stil en zie je dat het land een mix is van oude tradities en moderne Westerse eigenschappen. Zo is de wi-fi er uitstekend en was het nooit eenvoudiger om contact te houden met het thuisfront. Ondertussen is het onze persoonlijke missie geworden om jou het prachtige India te laten ontdekken op een unieke manier. Wanneer je je openstelt voor deze mooie bestemming, zal ook jij genieten van een adembenemende en onvergetelijke reiservaring.

Reizen langsheen de belangrijkste regio’s

Plan je een luxe reis naar India? Dan begeleid ik je uiteraard graag met het selecteren van de geschikte regio. Of moeten we eerder zeggen continent? Want wat een immens land. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de grote diversiteit in dit immense land er dan ook voor zorgt dat je toch met een aantal zaken moet rekening houden alvorens je reis te plannen.

Door de uitgestrektheid moet je er ook rekening mee houden dat de beste reisperiode varieert per regio en uiteraard is India een gigantisch land dus indien je over voldoende tijd beschikt kan je uiteraard meerdere regio’s combineren.

Ik hou in elk geval van evenwichtige reisprogramma’s maar elk programma wordt samengesteld in samenspraak met jou en op basis van je wensen.

Kerala 

Deze prachtige groene regio in het zuiden is natuurlijk de ideale plaats bij uitstek voor wie zich wil laten onderdompelen in de wereld van de Ayurveda. Maar Kerala is natuurlijk veel meer dan enkel de wondere wereld van wellness. 

In deze zuidelijke regio in India kan je genieten van de prachtige uitzichten in de bergen in Kerala. Je kan er genieten van lange wandelingen en de theeplantages er gaan verkennen. 

Maar uiteraard wie graag blootsvoets langs het strand wil wandelen, zal zeker zijn of haar hart kunnen ophalen in Kovalam. Deze idyllische locatie geeft je een instant paradijs gevoel. 

Aangezien mijn roots afkomstig zijn uit Kerala, reis ik zelf er bijzonder graag naartoe én voel ik mij er als bestemmingsspecialist voor India bijzonder thuis.

Tamil Nadu 

Deze regio wordt vaak gecombineerd met Kerala. Maar uiteraard wie liever kiest voor een rustige rondreis kan evengoed opteren om je reis te starten in de bruisende stad Chennai.

Om je vervolgens te laten onderdompelen in het cultureel erfgoed die deze regio rijk is. Tot rust komen kan je doen in één van de prachtige luxe hotels. 

Goa 

Bestaat er een bruisendere regio in India dan Goa? De prachtige privé stranden nodigen jou alvast uit voor een zalige en ontspannende vakantie waarbij je niets hoeft te doen.

Rajasthan 

Een van de rijkste toeristische regio’s in India is ongetwijfeld Rajasthan. In de regio vind je dan ook heel wat prachtige forten en paleizen die herinneren aan de grandeur van weleer. Keuze genoeg om een boeiende reis te vullen. 

Niet vergeten, wanneer je naar India reist heb je een visum nodig.

 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN