India

 Een bijzondere connectie door mijn roots

India, waar mijn roots liggen én waar ik mijn hart heb verloren. Ik kan er uren over vertellen. Daarom vertel ik jou graag meer over dit prachtige innemende land. Tijdens een persoonlijk gesprek, over mijn boeiende reiservaringen. Ik ben er zeker van dat, wanneer jij jezelf er voor openstelt, dat je net zo enthousiast zal terugkeren van jouw reis zoals ik.

Kleurrijk

Met haar gigantische oppervlakte lijkt het eerder een sub continent. Met haar gevarieerd landschap van bergen, woestijn en stranden, zo divers, zo uniek. Persoonlijk word ik er altijd instant blij, van de vrouwen te zien rondwandelen in hun prachtige kleurrijke sari’s die ze zo perfect én elegant draperen. Maar je bent misschien wel nieuwsgierig naar het rijke historische verleden. Met als getuige de imposante monumenten, levendige festivals en de bijzondere rituelen en de adembenemende landschappen.

 In evolutie

Ondertussen staat de tijd ook niet stil  en zie je dat het land zich aan een mix is van oude tradities en moderne Westerse eigenschappen. Zo is de wi-fi er uitstekend en was het nooit eenvoudiger om contact te houden met het thuisfront. Ondertussen is het zo een beetje mijn persoonlijke missie geworden om jou mijn geboorteland te tonen, hoe ik het zie. In al haar pro’s en contra’s. Wanneer je je openstelt voor de prachtige bestemming, zal ook jij genieten van een adembenemende en onvergetelijke reiservaring.

Bijzondere reizen.

Naast bijzondere belevenisreizen, ontwerp ik voor jou ook wellness reizen of kan je bij mij terecht voor mijn concept van bijzondere luxe reizen.

Je hebt een visum nodig, dit kan je hier zelf elektronisch aanvragen: Visum

 

Ik deel graag mijn inspiratie voor deze fascinerende hotels

The Raviz Kovalam

The Leela New Delhi

Taj Mahal Hotel Mumbai 

Taj Bekal Resort & Spa

onze Partners

Offerte aanvragen

Ik focus mij op volgende bestemmingen

India | Malediven | Sri Lanka