India

Luxe Hotels India

Namasté, welkom in India

We beseffen uiteraard dat we een streepje voor hebben in India. Net omdat mijn roots er liggen én omdat wij een bijzondere band hebben met dit prachtige immense land. We mogen gerust zeggen dat we er ons hart verloren hebben. Ondertussen is het al meer dan 20 jaar geleden dat we de eerste keer naar daar reisden. We voelden meteen een bijzondere connectie vanaf de eerste voet die we op Indische bodem hebben gezet. We vertellen je graag uitgebreid over onze persoonlijke reiservaringen én ondertussen zijn dat er al heel wat. Wie een reis maakt naar India investeert niet alleen in een reiservaring maar in een levenservaring. We zijn er zeker van dat, wanneer jij jezelf ervoor openstelt, je net zo enthousiast zal terugkeren van jouw reis zoals wij. 

Kleurrijk India steelt zeker ook jouw hart

Het land is natuurlijk veel meer dan de majestueuze forten, de hoge bergtoppen, de adembenemende valleien, de historische tempels en de eeuwenoude rituelen. Met haar gigantische oppervlakte lijkt India eerder een subcontinent. Met haar landschap zo divers van bergen tot woestijn en stranden. Wijzelf worden altijd instant blij, van de vrouwen te zien rondwandelen in hun prachtige kleurrijke sari’s die ze zo perfect én elegant draperen. Maar stel je ook open voor het contact met de lokale bevolking. Je zal vast en zeker de glimlach op het gezicht opmerken van de spelende kinderen. Mijn geboorteland is uniek op zoveel manieren, zoals met haar rijke eeuwenoude cultureel erfgoed. 

Woon eens een bijzonder festival bij tijdens jouw reis

Onze reiservaringen zullen je helpen om een authentieke reis te maken. Van het vieren van de belangrijkste festivals zoals Holi, Diwali, Kumbh Mela, Rath Yatra, Ganesh Puja. Maar proef er ook van de heerlijke lokale gerechten, ga er flaneren langs de typische markten en maak kennis en krijg er inzicht in het leven van de lokale bevolking. Tijdens jouw ontdekkingstocht zorgen wij voor een mix van bezoeken langs de imposante monumenten, beleef je een festival, woon je authentieke rituelen bij en geniet je van de adembenemende landschappen. Maar laat ook af en toe eens je zintuigen tot rust komen én geniet gewoon van de omgeving. 

Bij ons kan je terecht wanneer je unieke reizen wil maken

Doordat we zelf regelmatig naar India reizen adviseren we je steeds vanuit onze persoonlijke ervaringen. Niet alleen onze passie voor reizen, zorgt ervoor dat we ontzettend gedreven zijn om een boeiend, adembenemende én beklijvend reisprogramma te ontwerpen. Bij het ontwerpen van onze reizen, durven we ook kijken ver buiten de platgetreden paden. We hebben een niet alledaagse aanpak en ontwerpen luxueuze reisprogramma’s die jou de beste reiservaring bezorgen. We ontwerpen de meest exclusieve rondreizen, sturen je naar ongerepte plaatsen waar je logeert in luxueuze accommodaties. Je krijgt toegang tot ons bijzonder exclusief én luxueus reisaanbod. Persoonlijk uitgetest door ons persoonlijk én onze klanten. 

Komt tot rust tijdens jouw wellness reis in India

Het lijkt misschien niet evident, misschien zelfs onmogelijk om je in te beelden dat je tot rust kan komen tijdens jouw reis. Maar eens we de drukke grote steden zoals Delhi, Mumbai, Chennai en Kolkata achter ons laten kom je in een andere omgeving terecht. Ook wanneer je snakt naar een complete digitale detox en even weg wil uit het hectische en drukke leven organiseren wij voor jou een bijzondere reis. In ons reisaanbod van wellness reizen vind je bijzondere ervaringen terug zoals mediteren aan de oevers van de Ganges in Rishikesh en genieten van ayurvedische verjongingsprogramma’s in Kerala. Laat je onder onderdompelen in een luxueus wellness resort en geniet er van de rust en de stilte. 

Een gigantisch land in evolutie

Ondertussen staat ook de tijd hier niet stil en zie je dat het land een mix is van oude tradities en moderne Westerse eigenschappen. Zo is de wi-fi er uitstekend en was het nooit eenvoudiger om contact te houden met het thuisfront. Ondertussen is het onze persoonlijke missie geworden om jou het prachtige India te laten ontdekken op een unieke manier. Wanneer je je openstelt voor deze mooie bestemming, zal ook jij genieten van een adembenemende en onvergetelijke reiservaring.

Niet vergeten, wanneer je naar India reist heb je een visum nodig. Je kan dit hier zelf elektronisch aanvragen: Visum

 

 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA