Belevenisreizen op maat

  INDIA | MALEDIVEN | EMIRATEN | INDONESIE

 

 Sri Lanka Reisinformatie

Beleef Sri Lanka

Zelf zijn we uiteraard ook fan van Sri Lanka bij Jasmine Travel & Events. Het is een ongelofelijk gevarieerde bestemming. En het grootste voordeel? Je hoeft er geen uren lange ritten voor in de auto te zitten om van de ene wow verbazing in de andere te vallen.

Sri Lanka heeft heel wat UNESCO werelerfgoed sites in haar aanbod en in functie van de gekozen reisroute voegen wij er graag een aantal toe aan jouw unieke reisroute.

Wie kiest voor Sri Lanka mag zich voorbereiden op een unieke reis waar je kan opteren voor een mix van strand, natuur en cultuur. Uiteraard kunnen we ook een reis samenstellen gebaseerd op 1 thema. Maar ook voor wie op zoek is naar afwisseling kunnen we verrassende programma’s samenstellen.

Qua hotels heeft Sri Lanka heel wat troeven van bijzondere en unieke boetiekhotels tot de traditionele ketenhotels. Maar je laten verwennen in stijl is zeker mogelijk. 

Nuttige Sri Lanka reisinformatie

1/ Wat is de beste reisperiode om naar Indonesië te reizen?

Uiteraard kunnen we alleen maar een indicatie geven van het te verwachten klimaat tijdens de door jouw gewenst reisperiode

Maar eigenlijk kan je naar Sri Lanka het ganse jaar door reizen. Soms moeten we de routes wat aanpassen in functie van de reisperiode.

Met een tropisch klimaat mag je je aan aangename temperaturen het ganse jaar door verwachten. Deze liggen gemiddeld rond de 30°. Natuurlijk in de hoger gelegen gebieden zoals Ella & Nuwara Elya kan het iets frisser zijn.

Ook heeft Sri Lanka verschillende moessonperiodes. Hier kunnen we je programma aanpassen volgens de reisperiode. Maar meestal zijn de moesson regens vrij beperkt.

De beste periode om naar Sri Lanka te reizen is van september / oktober tot en met maart  april.

2/ Heb je een visum nodig voor een reis naar Sri Lanka

De voorwaarden om naar Sri Lanka te reizen kunnen uiteraard steeds wijzigen.

+ Je dient in het bezit te zijn van een geldige reispas, nog minimum 180 dagen geldig na de retourdatum van je reis

+ Het e-visum kan je online aanvragen op voorhand. Prijzen en voorwaarden kunnen wijzigen.

Meer Sri Lanka reisinformatie over de nodige reisdocumenten kan je vinden via deze link alsook de laatste updates.

https://diplomatie.belgium.be/nl/reisdocumenten

3/ Kan ik een luxe reis maken naar Sri Lanka

Uiteraard snap ik dat je niet altijd goed weet wat te verwachten wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve luxe reis.

4/ Waarom kiezen voor Jasmine Travel & Events voor mijn luxe reis naar Sri Lanka?

Voor Sri Lanka werken we samen met een partner ter plaatse die specialist is in het organiseren van reizen op maat. Heel bewust werken zij ook enkel met kleinschalige reisorganisaties die dezelfde visie delen.

Elke reiziger is uniek én daarom bieden wij voor elke reiziger een unieke rondreis aan én een verschillende aanpak.

Maar de laatste jaren werd er veel geïnvesteerd in infrastructuur én ook nieuwe hotels werden er geopend. Met meer en meer de nadruk op luxe én kwalitatieve beleving. Uiteraard vind je in Sri Lanka unieke en bijzondere accommodaties, luxe boetiekhotels alsook prachtige resorts. Inspireren genoeg én die delen we graag met jou!

5/ Waarom bied je enkel reizen op maat aan naar Sri Lanka?

Ik geloof persoonlijk dat elke reiziger uniek is. Waarom zou je dan genoegen nemen met een “algemeen” programma. Elke reiziger heeft een eigen idee en wensen voor de reis. Net daarom is maatwerk ook boeiend.

Voor elke aanvraag start ik met een blanco canvas en hierin zoeken we samen naar het concept dat past bij jouw wensen en interesses. Uiteraard geven de programma’s op mijn website je alvast een idee en inspiratie over de mogelijkheden.

6/ Wat houdt een samenwerking met Jasmine Travel & Events in?

Ik vind het belangrijk dat ik voor elke gast voldoende tijd kan vrijmaken. Vandaar dat ik steeds een kennismakingsgesprek voorstel om te zien of wat ik aanbied een match is naar waar jij op zoek bent.

Vervolgens beslis je of je het begeleidingstraject wil volgen bij mij. Hiervoor reken ik een fee van
€ 385,00 aan. Vervolgens ga ik aan de slag met een voorstel op maat voor jou uit te werken.

Uiteraard volgen er daarna nog diverse advies gesprekken zodat we kunnen bepalen of het voorstel voldoet aan je wensen en of je het nog wil bijsturen.

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist koos ik er bewust voor om slechts 5 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMaledivenEmiratenIndonesië

Bestemmingsspecialist

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist

 Hospitality met een smile

Mijn belangrijkste doel is om er voor te zorgen dat jij zorgeloos kan genieten van je reis. Van bij de planning van je luxe reis tot bij je terugkeer.