De Malediven

Luxe Hotels Malediven

Een unieke bestemming, geschikt voor unieke gelegenheden

Wie denkt aan de Malediven ziet waarschijnlijk meteen het azuurblauwe water voor zich, prachtige resorts die gelegen zijn in een idyllische setting overgoten met een streep luxe. Prachtige witte stranden, exclusieve snorkelervaringen én er genieten van het zalige nietsdoen in je ruime villa op het water mét privé zwembad. De Malediven profileert zich als een bestemming waar je kan baden in luxe. Uiteraard hebben wij onszelf ook afgevraagd of deze bestemming er in het echt uitziet zoals je ziet op de foto’s.

De Malediven zijn een wat je ziet, is wat je krijgt bestemming

We waren dan ook aangenaam verrast om vast te stellen dat het principe “wat je ziet, is wat je krijgt”, hier wel degelijk van toepassing is. Van zodra je een voet aan land zet waan je je in het paradijs. Niet verwonderlijk dat mensen er graag meerdere keren teruggaan. Het is dan ook dé ideale bestemming voor iedereen die wil genieten van een ontspannende vakantie, weg van alle drukte. Wie  er al naar gereisd is zal het ongetwijfeld met mij eens zijn dat dit één van de bijzonderste én meest idyllische bestemmingen op aarde is. En natuurlijk is het een prachtige bestemming voor wie er zijn huwelijksreis wil doorbrengen, een huwelijksjubileum wil vieren of er de huwelijksgeloften willen hernieuwen maar waarom zou jij jezelf niet trakteren op een onvergetelijke reis naar het paradijs? Moet je wel een reden hebben om naar de Malediven te reizen? Wij vinden alvast elke gelegenheid om hier je vakantie door te brengen.

De ultieme luxe vakantie vind je op de Malediven

Je begint vast al weg te dromen bij het bekijken van de foto’s van de hotels uit ons aanbod? Met parelwitte stranden én azuurblauw water én prachtige wuivende palmbomen krijg je een instant paradijs gevoel. Het lijkt wel zo afgekeken van een prachtige postkaart. Op de vele eilanden zijn échte pareltjes van hotels te vinden. Dit gaat van intieme kleinschalige boetiek hotels tot resort hotels. Elk hebben ze zo hun eigen uniek karakter én stijl.  Maar één ding hebben ze absoluut wel gemeen, het uitzicht op de omgeving is er prachtig én een verblijf in een luxe hotel op de Malediven staat garant voor een unieke beleving.

Bereikbaarheid van je hotel

De meeste eilanden zijn bereikbaar per catamaran, sommige eilanden kan je enkel per watervliegtuig bereiken of per binnenlandse vlucht vanaf de luchthaven van Malé. Maar de Malediven bewonderen vanuit de lucht is een absoluut niet te missen ervaring. 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA