De Malediven

 

Een unieke bestemming, geschikt voor unieke gelegenheden

Wie denkt aan de Malediven ziet waarschijnlijk meteen het azuurblauwe water voor zich, prachtige resorts die gelegen zijn in een idyllische setting overgoten met een streep luxe. Prachtige witte stranden, exclusieve snorkelervaringen én er genieten van het zalige nietsdoen in je ruime villa op het water mét privé zwembad. De Malediven profileert zich als een bestemming waar je kan baden in luxe. Uiteraard hebben wij onszelf ook afgevraagd of deze bestemming er in het echt uitziet zoals je ziet op de foto’s

Mijn persoonlijk contactpersoon in elke luxe hotel

Ik heb er altijd al een punt van gemaakt om mij te profileren als bestemmingsspecialist voor de Malediven. Ik ben dan ook bijzonder fier dat in elk van de hotels die op mijn website staan, ik daar ook een persoonlijk contactpersoon heb. Dat was één van mijn voorwaarden om samen te werken met de hotels in de Malediven.

Waarom? Omdat ik het bijzonder belangrijk vind om een direct aanspreekpunt te hebben. Dit draagt zeker bij tot de beleving van mijn reizigers. Het is zoveel eenvoudiger en sneller als er heel specifieke vragen zijn of je bepaalde wensen wil doorgeven om daar snel een antwoord op te krijgen.

Daarnaast vind ik dat dicht bij de hoteliers staan er ook voor zorgt dat zij duidelijk weten wie mijn reizigers zijn en wat zij verwachten tijdens hun droomvakantie. Op deze manier stellen we alles in het werk om daar samen iets moois van te maken. 

De Malediven zijn een wat je ziet, is wat je krijgt bestemming

We waren dan ook aangenaam verrast om vast te stellen dat het principe “wat je ziet, is wat je krijgt”, hier wel degelijk van toepassing is. Van zodra je een voet aan land zet waan je je in het paradijs. Niet verwonderlijk dat mensen er graag meerdere keren teruggaan. Het is dan ook dé ideale bestemming voor iedereen die wil genieten van een ontspannende vakantie, weg van alle drukte. Wie  er al naar gereisd is zal het ongetwijfeld met mij eens zijn dat dit één van de bijzonderste én meest idyllische bestemmingen op aarde is. En natuurlijk is het een prachtige bestemming voor wie er zijn huwelijksreis wil doorbrengen, een huwelijksjubileum wil vieren of er de huwelijksgeloften willen hernieuwen maar waarom zou jij jezelf niet trakteren op een onvergetelijke reis naar het paradijs? Moet je wel een reden hebben om naar de Malediven te reizen? Wij vinden alvast elke gelegenheid om hier je vakantie door te brengen.

De ultieme luxe vakantie vind je op de Malediven

Je begint vast al weg te dromen bij het bekijken van de foto’s van de hotels uit ons aanbod? Met parelwitte stranden én azuurblauw water én prachtige wuivende palmbomen krijg je een instant paradijs gevoel. Het lijkt wel zo afgekeken van een prachtige postkaart. Op de vele eilanden zijn échte pareltjes van hotels te vinden. Dit gaat van intieme kleinschalige boetiek hotels tot resort hotels. Elk hebben ze zo hun eigen uniek karakter én stijl.  Maar één ding hebben ze absoluut wel gemeen, het uitzicht op de omgeving is er prachtig én een verblijf in een luxe hotel op de Malediven staat garant voor een unieke beleving.

Subhadra’s connectie met de Malediven

Het moet uiteraard niet gezegd worden dat de Malediven op een korte afstand gelegen zijn van het zuiden van India. Net daarom zijn de Malediven ook voor Indiërs een bijzonder populaire vakantiebestemming. Maar uiteraard zijn ook veel van de werknemers in de Malediven van India afkomstig.

Natuurlijk zal het je niet verwonderen dat heel wat luxe hotels de eigendom zijn van Indische ondernemers. Tijdens mijn recente bezoek viel het mij op dat er toch wel een ruim aanbod aan Indische gerechten geserveerd worden in de hotel en dat de lokale Ayurveda behandelingen aangeboden worden.

Nodeloos om te zeggen dat ik als Indisch – Belgische een uniek voordeel heb wanneer ik zaken doe met de Malediven. Het uiterste zuiden van India heeft trouwens ook zo van die idyllische uitzichten met palmbomen alleen is de zee er wat ruiger dan op de Malediven.

Bereikbaarheid van je hotel

De meeste eilanden zijn bereikbaar per catamaran, sommige eilanden kan je enkel per watervliegtuig bereiken of per binnenlandse vlucht vanaf de luchthaven van Malé. Maar de Malediven bewonderen vanuit de lucht is een absoluut niet te missen ervaring. 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN