Wie op zoek is naar een stukje paradijs op aarde en naar de Malediven reist, zal zeker en vast niet ontgoocheld terugkeren.

Zelf vind ik de Malediven een fantastische droombestemming die haar naam als paradijs alle eer aan doet.Kies voor één van de tophotels en geniet van de luxueuze accommodatie, de uitstekende service, het culinaire eten en bijzondere activiteiten. Vergaap je aan het prachtige leven onder water door er te gaan snorkelen of duiken.

’s Ochtends wakker worden terwijl je het ruisen van de zee hoort staat garant voor een ontspannend begin van je dag.Wie naar de Malediven wil reizen kan gerust kiezen voor een ontspannend verblijf na een rondreis in Sri Lanka of India of een citytrip in Dubai.

Maar evengoed kan je verschillende eilanden combineren die je kan bereiken per speedboot of per watervliegtuig.Niet alleen het een geschikte bestemming voor wie op zoek is naar een paradijselijke bestemming voor zijn of haar huwelijksreis ook voor wie zijn huwelijksverjaardag wil vieren op een prachtige bestemming kan dikwijls genieten van mooie kortingen.
Daarnaast zijn er ook heel wat hotels die een super aanbod hebben voor families met kinderen waardoor dit ook voor gezinnen een uitstekende bestemming zijn.

 

 

Zin om te vertrekken? Vraag nu je offerte aan.

Contact

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!