Luxe Huwelijksreis

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN |OMAN | SRI LANKA

Jullie luxe huwelijksreis tot in de puntjes verzorgd van A tot Z

Bij jullie mooiste dag, mag uiteraard ook de luxe huwelijksreis niet ontbreken. Misschien hebben jullie al een idee naar waar die huwelijksreis naartoe mag gaan. In elk geval vragen de voorbereidingen voor jullie bijzondere dag al jullie aandacht. Dus samen met het plannen van de dag zelf, willen jullie uiteraard ook de nodige aandacht besteden aan jullie luxe huwelijksreis. Die voorbereidingen, die voorafgaan aan jullie mooiste dag zijn best wel intensief. Geen wonder dat jullie nadien ook wat tijd samen willen doorbrengen. Wij begeleiden jullie graag om jullie droomreis tot in de puntjes te verzorgen. Wat jullie dan nog te doen staat? Gewoon genieten, zo eenvoudig is het.

Van een luxe huwelijksreis in het paradijs tot een actieve luxe huwelijksreis op maat

Van alle bestemmingen uit ons aanbod zijn natuurlijk de Malediven de meest exotische. Jullie kunnen er uitgebreid genieten van het uitzicht over de azuurblauwe zee en de parelwitte zandstranden. Genieten er van een strandwandeling bij zonsopgang. Uiteraard kunnen jullie er ook proeven van de culinaire gerechten. Maar ga zeker ook op ontdekking in de bijzondere onderwaterwereld tijdens het snorkelen. Of laat jullie gewoon verwennen met een ontspannende massage in de luxe wellness van jullie hotel. Wie zich eens een echte échte Maharani en Maharadja wil voelen, kiest dan weer voor een rondreis in India terwijl jullie verblijven in één van de voormalige paleizen. Of ga op een avontuurlijke jeepsafari in Sri Lanka en bewonder er de wilde dieren. Natuurlijk kan je ook altijd gaan flaneren in één van de luxueuze Emiraten.

Combineer verschillende van onze bestemmingen tijdens jullie luxe huwelijksreis

Uiteraard begrijpen we dat jullie misschien graag een combinatiereis willen maken. Een optie kan zijn om wat avontuur in te plannen tijdens jullie reis terwijl jullie nadien toch genieten van wat rust. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld eerst een stop maken in de Emiraten om vervolgens jullie luxe huwelijksreis te eindigen op de Malediven. Of maken jullie eerst een rondreis doorheen India of Sri Lanka in combinatie met een verblijf op de Malediven. Dat kan dikwijls met 1 vliegtuigticket. Wij kunnen talrijke mogelijkheden aanbieden. Zo wordt jullie luxe huwelijksreis een bijzondere en unieke reis.

Bijzondere wensen voor jullie luxe huwelijksreis

Beeld jullie dit even in. Een fantastische adembenemende foto gemaakt bij zonsondergang op de Malediven in jullie prachtige huwelijksoutfit. Of die bijzondere foto van jullie beiden aan de Taj Mahal ’s morgens vroeg onder een stralende zon. Maar evengoed neemt de fotograaf jullie mee voor een unieke fotoreeks in het midden van de natuur. Het zijn maar enkele van de ideeën die we kunnen voorstellen. Wij begeleiden jullie graag in het vinden van de juiste fotograaf. Een waaier aan foto’s gemaakt op een prachtige en unieke locatie zorgt voor bijzondere herinneringen om mee te nemen naar huis. Pak alvast jullie huwelijkskledij in.

 

Waarom kiezen voor 

Bestemingsspecialist voor India, Sri Lanka, Malediven en de Emiraten

We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

Wij ontwerpen jouw droomreis

We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

Investeren in onze bestemmingen

We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

We delen onze passie voor reizen

De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

Persoonlijke aanpak én reizen op maat

We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

Erkende reisorganisatie

Verzekerd via MS Amlin en lid van VVR & VVRO

Contacteer mij

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA