Luxe Huwelijksreis

 

Jullie luxe huwelijksreis tot in de puntjes verzorgd van A tot Z

Bij jullie mooiste dag, mag uiteraard ook de luxe huwelijksreis niet ontbreken. Misschien hebben jullie al een idee naar waar die huwelijksreis naartoe mag gaan. In elk geval vragen de voorbereidingen voor jullie bijzondere dag al jullie aandacht. Dus samen met het plannen van de dag zelf, willen jullie uiteraard ook de nodige aandacht besteden aan jullie luxe huwelijksreis. Die voorbereidingen, die voorafgaan aan jullie mooiste dag zijn best wel intensief. Geen wonder dat jullie nadien ook wat tijd samen willen doorbrengen. Wij begeleiden jullie graag om jullie droomreis tot in de puntjes te verzorgen. Wat jullie dan nog te doen staat? Gewoon genieten, zo eenvoudig is het.

Van een luxe huwelijksreis in het paradijs tot een actieve luxe huwelijksreis op maat

Van alle bestemmingen uit ons aanbod zijn natuurlijk de Malediven de meest exotische. Jullie kunnen er uitgebreid genieten van het uitzicht over de azuurblauwe zee en de parelwitte zandstranden. Genieten er van een strandwandeling bij zonsopgang. Uiteraard kunnen jullie er ook proeven van de culinaire gerechten. Maar ga zeker ook op ontdekking in de bijzondere onderwaterwereld tijdens het snorkelen. Of laat jullie gewoon verwennen met een ontspannende massage in de luxe wellness van jullie hotel. Wie zich eens een echte échte Maharani en Maharadja wil voelen, kiest dan weer voor een rondreis in India terwijl jullie verblijven in één van de voormalige paleizen. Of ga op een avontuurlijke rondreis in Oman en bewonder er diversiteit. Natuurlijk kan je ook altijd gaan flaneren in één van de luxueuze Emiraten.

Combineer verschillende van onze bestemmingen tijdens jullie luxe huwelijksreis

Uiteraard begrijpen we dat jullie misschien graag een combinatiereis willen maken. Een optie kan zijn om wat avontuur in te plannen tijdens jullie reis terwijl jullie nadien toch genieten van wat rust. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld eerst een stop maken in de Emiraten om vervolgens jullie luxe huwelijksreis te eindigen op de Malediven. Of maken jullie eerst een rondreis doorheen India of Oman in combinatie met een verblijf op de Malediven. Dat kan dikwijls met 1 vliegtuigticket. Wij kunnen talrijke mogelijkheden aanbieden. Zo wordt jullie luxe huwelijksreis een bijzondere en unieke reis.

Bijzondere wensen voor jullie luxe huwelijksreis

Beeld jullie dit even in. Een fantastische adembenemende foto gemaakt bij zonsondergang op de Malediven in jullie prachtige huwelijksoutfit. Of die bijzondere foto van jullie beiden aan de Taj Mahal ’s morgens vroeg onder een stralende zon. Maar evengoed neemt de fotograaf jullie mee voor een unieke fotoreeks in het midden van de natuur. Het zijn maar enkele van de ideeën die we kunnen voorstellen. Wij begeleiden jullie graag in het vinden van de juiste fotograaf. Een waaier aan foto’s gemaakt op een prachtige en unieke locatie zorgt voor bijzondere herinneringen om mee te nemen naar huis. Pak alvast jullie huwelijkskledij in.

Luxe huwelijksreis

 

 

India

India

Malediven

Malediven

Emiraten

Emiraten

Indonesië

Indonesië

Oman

Oman

Sri Lanka

Sri Lanka

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.

 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN