Luxe Huwelijksreis

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN |OMAN 

Jullie luxe huwelijksreis tot in de puntjes verzorgd van A tot Z

Bij jullie mooiste dag, mag uiteraard ook de luxe huwelijksreis niet ontbreken. Misschien hebben jullie al een idee naar waar die huwelijksreis naartoe mag gaan. In elk geval vragen de voorbereidingen voor jullie bijzondere dag al jullie aandacht. Dus samen met het plannen van de dag zelf, willen jullie uiteraard ook de nodige aandacht besteden aan jullie luxe huwelijksreis. Die voorbereidingen, die voorafgaan aan jullie mooiste dag zijn best wel intensief. Geen wonder dat jullie nadien ook wat tijd samen willen doorbrengen. Wij begeleiden jullie graag om jullie droomreis tot in de puntjes te verzorgen. Wat jullie dan nog te doen staat? Gewoon genieten, zo eenvoudig is het.

Van een luxe huwelijksreis in het paradijs tot een actieve luxe huwelijksreis op maat

Van alle bestemmingen uit ons aanbod zijn natuurlijk de Malediven de meest exotische. Jullie kunnen er uitgebreid genieten van het uitzicht over de azuurblauwe zee en de parelwitte zandstranden. Genieten er van een strandwandeling bij zonsopgang. Uiteraard kunnen jullie er ook proeven van de culinaire gerechten. Maar ga zeker ook op ontdekking in de bijzondere onderwaterwereld tijdens het snorkelen. Of laat jullie gewoon verwennen met een ontspannende massage in de luxe wellness van jullie hotel. Wie zich eens een echte échte Maharani en Maharadja wil voelen, kiest dan weer voor een rondreis in India terwijl jullie verblijven in één van de voormalige paleizen. Of ga op een avontuurlijke rondreis in Oman en bewonder er diversiteit. Natuurlijk kan je ook altijd gaan flaneren in één van de luxueuze Emiraten.

Combineer verschillende van onze bestemmingen tijdens jullie luxe huwelijksreis

Uiteraard begrijpen we dat jullie misschien graag een combinatiereis willen maken. Een optie kan zijn om wat avontuur in te plannen tijdens jullie reis terwijl jullie nadien toch genieten van wat rust. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld eerst een stop maken in de Emiraten om vervolgens jullie luxe huwelijksreis te eindigen op de Malediven. Of maken jullie eerst een rondreis doorheen India of Oman in combinatie met een verblijf op de Malediven. Dat kan dikwijls met 1 vliegtuigticket. Wij kunnen talrijke mogelijkheden aanbieden. Zo wordt jullie luxe huwelijksreis een bijzondere en unieke reis.

Bijzondere wensen voor jullie luxe huwelijksreis

Beeld jullie dit even in. Een fantastische adembenemende foto gemaakt bij zonsondergang op de Malediven in jullie prachtige huwelijksoutfit. Of die bijzondere foto van jullie beiden aan de Taj Mahal ’s morgens vroeg onder een stralende zon. Maar evengoed neemt de fotograaf jullie mee voor een unieke fotoreeks in het midden van de natuur. Het zijn maar enkele van de ideeën die we kunnen voorstellen. Wij begeleiden jullie graag in het vinden van de juiste fotograaf. Een waaier aan foto’s gemaakt op een prachtige en unieke locatie zorgt voor bijzondere herinneringen om mee te nemen naar huis. Pak alvast jullie huwelijkskledij in.

Luxe huwelijksreis

 

 

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist

 bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist kozen wij er bewust voor om slechts 5 bestemmingen op te nemen in ons aanbod

IndiaSri LankaMaledivenEmiratenOman

Bestemmingsspecialist

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerpen wij een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met onze ideeën. Voor elke aanvraag

ontwerpen wij een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist

 Passie voor reizen

Wij reizen regelmatig naar onze favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én de bijzondere te gaan uittesten.

Ons doel is om jou te inspireren

Bestemmingsspecialist

 Service met een smile

Bij ons krijg je de nodige zorg en ondersteuning van bij het plannen van je luxe reis op maat tot bij je terugkeer. 

Uiteraard kan je ter plaatse ook rekenen op de ondersteuning van onze teams en dit 24/7

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATENINDIAMALEDIVEN | OMAN