Exclusieve Luxe Reizen

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN 

 

 

Met onze luxereisorganisatie kozen we voor  exclusieve luxe reizen én hebben we bewust het aantal bestemmingen in ons aanbod beperkt

Op onze website vind je talrijke voorbeelden van rondreizen, die dienen als bron van inspiratie én vervolgens gepersonaliseerd worden

Ik zou hier natuurlijk uitgebreid kunnen schrijven over welke 7* hotels er in ons exclusieve luxe reizen  aanbod zitten. Of je vertellen dat we met privéjet maatschappijen samenwerken. Daarnaast kan ik ook de verschillende luchtvaartmaatschappijen opsommen waar we mee samenwerken en die prachtige firstclass aanbieden op hun vluchten. Of je vertellen dat we toegang hebben tot heel wat exclusieve luxueuze ervaringen op al onze bestemmingen.

Maar ik verkies eigenlijk om dat niet te doen. Want natuurlijk worden al deze zaken die ik hierboven heb opgesomd vaak genoemd onder de noemer luxe. Maar voor ons gaat luxe reizen verder dan alleen maar het samen brengen van een bijzonder en uniek aanbod.

Focus op kwaliteit

Van bij de start van ons bedrijf lag de focus op kwaliteit. Een goede service bieden aan onze klanten. Dat vinden we uiteraard belangrijk. Maar misschien krijgt luxe reizen voor jou wel een andere invulling Misschien is luxe voor jou wel weten dat er iemand is om je te ondersteunen tijdens je reis. Wanneer je vragen hebt of er een onvoorziene situatie is.

Misschien is luxe wel weten dat je in alle rust kan genieten van je reis. Dat je er kan op vertrouwen dat alles vlot verloopt tijdens je reis. Dat je daar niets hoeft van aan te trekken. Dat er een oplossing voor jou voorgesteld wordt wanneer er zich een onverwachte situatie voordoet.

100% maatwerk voor al onze bestemmingen

Elke reis bij ons is uniek. Net omdat we een stapje verder willen gaan. Omdat we het belangrijk vinden dat jouw droomvakantie voldoet aan al jouw wensen. Net daarom passen wij elk reisvoorstel aan elke reiziger. Niet alleen is elke reis bij ons uniek. Ook elke reiziger is uniek. Net daarom hebben we beslist om 100% maatwerk aan te bieden. Daar maken wij het verschil voor jou.

Want luxe dat is kiezen voor de reis van je dromen. En dat voor 100%. Waarom zou je keuzes maken bij die ene unieke reis. Die je misschien maar 1 maal in je leven gaat maken. Ik kan me niet voorstellen dat je minder zou accepteren. Wanneer wij een reis voor jou samenstellen. Gaan we altijd uit van het idee, hoe kunnen we hier het maximum uithalen. Dat is toch ook jouw doel?

Persoonlijke expertise

En net daarom vinden we het zo belangrijk dat wij ook zelf ter plaatse gaan. Met onze partners en leveranciers spreken. Hotels gaan ontdekken én ervaringen gaan uitproberen. De bestemmingen met onze eigen ogen bewonderen. Maar ook beleven. Alleen met dergelijke kennis zijn we in staat om onszelf expert te noemen.

Daarbij komt nog dat toerisme een bijzondere dynamische sector is. We vinden het dan ook belangrijk om blijven te investeren in onze bestemmingen. En op die manier steeds up-to-date te zijn met het de reizen en trends die wij jou aanbieden.

Van solo tot groepen

We begrijpen maar al te goed dat je even een pauze wil van de dagelijkse sleur. Geen betere manier om er even alleen op uit te trekken. Het ideale moment om inspiratie of te doen of nieuwe inzichten. Wil je er liever met een kleine groep op uittrekken? Natuurlijk kan dat ook. Wij voorzien alvast lokale begeleiding ter plaatse. De reis wordt voor jou tot in de puntjes uitgewerkt van A tot Z. Het enige wat jou nog rest is genieten.

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist

 bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist kozen wij er bewust voor om slechts 5 bestemmingen op te nemen in ons aanbod

IndiaSri LankaMaledivenEmiratenOman

Bestemmingsspecialist

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerpen wij een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met onze ideeën. Voor elke aanvraag

ontwerpen wij een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist

 Passie voor reizen

Wij reizen regelmatig naar onze favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én de bijzondere te gaan uittesten.

Ons doel is om jou te inspireren

Bestemmingsspecialist

 Service met een smile

Bij ons krijg je de nodige zorg en ondersteuning van bij het plannen van je luxe reis op maat tot bij je terugkeer. 

Uiteraard kan je ter plaatse ook rekenen op de ondersteuning van onze teams en dit 24/7

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATENINDIAMALEDIVEN | OMAN