Exclusieve Luxe Reizen

 INDIA | MALEDIVEN | EMIRATEN 

 

 

Exclusieve luxe reizen

Met onze luxe reisorganisatie kozen we voor een uniek concept van exclusieve luxe reizen
én hebben we bewust het aantal bestemmingen in ons aanbod beperkt

Op onze website vind je talrijke voorbeelden van rondreizen, die dienen als bron van inspiratie
én vervolgens gepersonaliseerd worden

Exclusieve luxe reizen

Exclusieve luxe reizen. Ik zou hier natuurlijk uitgebreid kunnen schrijven over welke 7* hotels er in ons exclusieve luxe reizen aanbod zitten. Of je vertellen dat we met privéjet maatschappijen samenwerken. Daarnaast kan ik ook de verschillende luchtvaartmaatschappijen opsommen waar we mee samenwerken en die prachtige first class aanbieden op hun vluchten. Of je vertellen dat we toegang hebben tot heel wat exclusieve luxueuze ervaringen op al onze bestemmingen.

Maar ik verkies eigenlijk om dat niet te doen. Want natuurlijk worden al deze zaken die ik hierboven heb opgesomd vaak genoemd onder de noemer luxe. Maar voor ons gaat luxe reizen verder dan alleen maar het samen brengen van een bijzonder en uniek aanbod.

Focus op kwaliteit bij onze exclusieve luxe reizen

Van bij de start van ons bedrijf lag de focus op kwaliteit. Een goede service bieden aan onze klanten. Dat vinden we uiteraard belangrijk. Maar misschien krijgt luxe reizen voor jou wel een andere invulling Misschien is luxe voor jou wel weten dat er iemand is om je te ondersteunen tijdens je reis. Wanneer je vragen hebt of er een onvoorziene situatie is.

Misschien is luxe wel weten dat je in alle rust kan genieten van je reis. Dat je er kan op vertrouwen dat alles vlot verloopt tijdens je reis. Dat je daar niets hoeft van aan te trekken. Dat er een oplossing voor jou voorgesteld wordt wanneer er zich een onverwachte situatie voordoet.

100% maatwerk voor al onze exclusieve luxe reizen

Elke reis bij ons is uniek. Net omdat we een stapje verder willen gaan. Omdat we het belangrijk vinden dat jouw droomvakantie voldoet aan al jouw wensen. Net daarom passen wij elk reisvoorstel aan elke reiziger. Niet alleen is elke reis bij ons uniek. Ook elke reiziger is uniek. Net daarom hebben we beslist om 100% maatwerk aan te bieden. Daar maken wij het verschil voor jou.

Want luxe dat is kiezen voor de reis van je dromen. En dat voor 100%. Waarom zou je keuzes maken bij die ene unieke reis. Die je misschien maar 1 maal in je leven gaat maken. Ik kan me niet voorstellen dat je minder zou accepteren. Wanneer wij een reis voor jou samenstellen. Gaan we altijd uit van het idee, hoe kunnen we hier het maximum uithalen. Dat is toch ook jouw doel?

Persoonlijke expertise bij exclusieve luxe reizen

En net daarom vinden we het zo belangrijk dat wij ook zelf ter plaatse gaan. Met onze partners en leveranciers spreken. Hotels gaan ontdekken én ervaringen gaan uitproberen. De bestemmingen met onze eigen ogen bewonderen. Maar ook beleven. Alleen met dergelijke kennis zijn we in staat om onszelf expert te noemen.

Daarbij komt nog dat toerisme een bijzondere dynamische sector is. We vinden het dan ook belangrijk om blijven te investeren in onze bestemmingen. En op die manier steeds up-to-date te zijn met het de reizen en trends die wij jou aanbieden.

Van solo tot groepen bij exclusieve luxe reizen

We begrijpen maar al te goed dat je even een pauze wil van de dagelijkse sleur. Geen betere manier om er even alleen op uit te trekken. Het ideale moment om inspiratie of te doen of nieuwe inzichten. Wil je er liever met een kleine groep op uittrekken? Natuurlijk kan dat ook. Wij voorzien alvast lokale begeleiding ter plaatse. De reis wordt voor jou tot in de puntjes uitgewerkt van A tot Z. Het enige wat jou nog rest is genieten tijdens onze exclusieve luxe reizen.

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.

 

our preferred Partners

qatar airways
Singapore airlines

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN