Belevenisreizen op maat

  INDIA | MALEDIVEN | EMIRATEN 

 

India-reisinformatie 

Beleef India

“Ik zeg het al jaren en hoor het al jaren van onze gasten die voor een samenwerking kiezen met Jasmine Travel & Events.
Een reis naar India maken, verandert je leven.”

India, het is een bijzonder en divers land. Of je het land nu gaat doorkruisen van Noord naar Zuid of je ervoor kiest om 4 weken te verblijven op één en dezelfde plaats. Ik heb zo’n vermoeden dat je best wat vragen hebt over je reis. Daarom dat ik je graag mijn tips meegeef in deze India reisinformatie pagina.

En daar help ik je graag bij. Vandaar dat ik je graag wat tips en informatie geef zodat jij goed voorbereid kan vertrekken op reis naar India.

1/ Wat is de beste reisperiode om naar India te reizen?

India is een gigantisch land en moeten we eigenlijk in verschillende zones opsplitsen want afhankelijk van de regio waarvoor jij kiest, is er een andere klimaatzone.

Rajasthan, deze immens populaire regio in India bezoek je het best tussen oktober tot maart. De temperaturen zijn er dan aangenaam en er is weinig kans op regen.

In deze periode zijn er ook heel wat populaire festivals die je ter plaatse kan beleven zoals Diwali in oktober/november en Holi rond maart

Zuid-India, het zuiden van India is dan weer een totaal verschillende regio van het noorden. Niet verwonderlijk met de kuststreek maar ook de heuvels zal je ook hier een verschillende klimaat ervaren. Voor rondreizen doorheen Zuid-India raden we dan ook de periode van oktober tot maart aan.

Wil je echter een ayurveda retreat reserveren en zo’n 3-tal weken tot rust komen in één van de bijzonder en exclusieve resorts die Kerala rijk is dan is de ideale periode hiervoor augustus en september. Uiteraard kan je ook opteren om een kuur te volgen tussen oktober en maart.

2/ Heb je een visum nodig voor een reis naar India

Ondertussen is het vrij eenvoudig om een elektronisch visum naar India aan te vragen. Dit kan je aanvragen vanaf 1 maand voor vertrek. De aanvraag duurt normaal gezien zo’n 72 uur alvorens je bevestiging ontvangt.

Uiteraard alvorens je je visum kan aanvragen dien je in het bezit te zijn van een geldige reispas die nog 180 dagen geldig is na de retour datum van je reis.

Wanneer je bij mij een reis reserveert geef ik je uiteraard de nodige ondersteuning en begeleiding bij het regelen van je visum aanvraag. En uiteraard ontvang je ook een apart document met alle India reisinformatie.

Via deze link kan je je visum aanvragen.

3/ Kan ik een luxe reis maken naar India

Absoluut. Een van de dingen die zeker onbekend zijn is het feit dat India uitermate geschikt is voor het maken van een luxe reis. Het transport kan verzorgd worden door luxe voertuigen, je overnacht er in pareltjes van hotels. Van luxueuze forten en paleizen die omgetoverd werden tot hotels tot luxe boetiek hotels.

4/ Waarom kiezen voor Jasmine Travel & Events voor mijn luxe reis naar India

Met mijn Indische roots heb ik uiteraard een bijzondere passie voor mijn geboorteland India. Ik vind het dan ook een geweldige eer dat ik gezien wordt als een “ambassadrice voor reizen naar India”.

Want mijn doel is eigenlijk maar 1 ding. Mijn gasten een fantastische reiservaring meegeven op hun boeiende en innemende reis doorheen India, dat zeker en vast een indruk voor het leven zal nalaten.

Ik vind een goede begeleiding en ondersteuning bijzonder belangrijk voor al mijn gasten. Vandaar dat ik een eigen werkwijze toepas. “Gastvrijheid” staat bij mij centraal, niet alleen voor maar ook tijdens de reis.

De bestemmingen waar ik mee samenwerk hechten daar veel belang aan. Ik vind het dan ook belangrijk dat jij diezelfde “gastvrijheid” ervaart van bij de voorbereiding van je reis tot na de reis. Aan dit aspect werk ik dan ook samen met mijn team in India. Want goed voorbereid op reis vertrekken is bijzonder belangrijk vandaar dat ik je graag wat leesvoer meegeef met de India reisinformatie.

5/ Waarom bied je enkel reizen op maat aan naar India?

Ik geloof persoonlijk dat elke reiziger uniek is. Waarom zou je dan genoegen nemen met een “algemeen” programma. Elke reiziger heeft een eigen idee en wensen voor de reis. Net daarom is maatwerk ook boeiend.

Voor elke aanvraag start ik met een blanco canvas en hierin zoeken we samen naar het concept dat past bij jouw wensen en interesses. Uiteraard geven de programma’s op mijn website je alvast een idee en inspiratie over de mogelijkheden.

6/ Wat houdt een samenwerking met Jasmine Travel & Events in

Ik vind het belangrijk dat ik voor elke gast voldoende tijd kan vrijmaken. Vandaar dat ik steeds een kennismakingsgesprek voorstel om te zien of wat ik aanbied een match is naar waar jij op zoek bent.

Vervolgens beslis je of je het begeleidingstraject wil volgen bij mij. Hiervoor reken ik een fee van € 365,00 aan. Vervolgens ga ik aan de slag met een voorstel op maat voor jou uit te werken.

Uiteraard volgen er daarna nog diverse advies gesprekken zodat we kunnen bepalen of het voorstel voldoet aan je wensen en of je het nog wil bijsturen.

 

 

 

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.