FAQ items aan het laden...
Blog2021-07-15T13:53:42+00:00

Ik schrijf blogs om jou te inspireren

Een bijzondere missie met mijn bedrijf, Jasmine Travel & Events

Nog een nieuwe blog? Ja, ik schrijf een blog om jou te inspireren. Want al van bij de start van mijn bedrijf Jasmine Travel & Events was mijn missie om reizigers te inspireren. En natuurlijk te begeleiden bij het maken van prachtige reizen.

Reizen is mijn passie, al voor zolang ik het me kan herinneren. Omdat ik regelmatig mensen hoorde vertellen over hun negatieve reiservaringen. Besloot ik dat ik het op een ander manier wilde aanpakken. Op mijn manier.

Bestemmingen waar wij ons thuis voelen

De dag van vandaag is de wereld bereikbaarder dan ook. Mensen hebben zoveel opties om te reizen. Hoe kies je dan bestemmingen die je in je aanbod wil opnemen? Simpel door een blog van mij te lezen.

Ik hou er van om de dingen eenvoudig te houden. Dus was het logisch dat we bestemmingen gingen aanbieden waar we ons zelf thuis voelen. Aangezien ik het belangrijk vind om mensen te inspireren met mijn persoonlijke reiservaringen.

Vind ik het ook nodig om zelf regelmatig de bestemmingen uit ons aanbod te bezoeken. Contact te houden met de hoteliers waar we mee samenwerken. Maar om ook nieuwe ervaringen te gaan uittesten. Voor mij is het een vorm op blijvend te werken aan mijn kennis en expertise.

Ambassadrice voor het leven voor mijn geboorteland India

Natuurlijk vinden we zowel de Malediven, de Emiraten en Sri Lanka stuk voor stuk unieke en bijzonder leuke bestemmingen.

Maar ja India, dat is en blijft natuurlijk mijn geboorteland. De connectie met mijn roots. In India noemen ze mij een ambassadrice voor mijn geboorteland en daar ben ik best wel trots op.

Het is het geheel van mijn concept die voldoening brengt. Uiteraard vind ik reizen bijzonder leuk. Maar ik vind het ook bijzonder fijn als reizigers mij hun reisverhaal brengen. 

Inspireren van reizigers maakt mij gelukkig

Als ik te horen krijg hoe ze ervan genoten hebben én dat hun reis naar nog meer smaakt. Ons idee is niet om zomaar reizen te organiseren en je dan nooit meer te begeleiden. Neen, wij willen net dat we je zin geven om nog meer met ons te reizen.

Ik schrijf al lang. Vroeger was dat eigenlijk alleen voor mezelf. Maar nu vind ik het best wel leuk om een blog te schrijven en jou daarmee te kunnen inspireren.

Mensen vragen me ook al eens hoe ze zich kunnen voorbereiden op hun reis. Lees dan zeker eens mijn blog.

Mijn blog bestaat uit verschillende thema’s

Daarom kies ik er ook voor om blogs over verschillende thema’s want ik hou wel van afwisseling.  Gelukkig bieden al onze bestemmingen veel om over te vertellen. Dus keuze genoeg.

Nu zie ik mezelf niet als een traditionele blogster. Ik heb er ook geen behoefte aan om wekelijks te schrijven. Niet alleen zou het me dan aan de nodige tijd ontbreken, maar ook aan inspiratie.

Bovendien vind ik zoals in alles wat ik doe de kwaliteit belangrijker dan de kwantiteit. Dus ik hoop alvast dat je hier af en toe terugkomt om een blog te lezen van mijn.

Véél leesplezier !

Subhadra
Inspirerend & Gepassioneerd
Luxe Reizen Ambassadrice 

Laat je inspireren door mijn reisverhalen

Waarom kiezen voor 

Bestemingsspecialist voor India, Sri Lanka, Malediven en de Emiraten

We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

Wij ontwerpen jouw droomreis

We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

Investeren in onze bestemmingen

We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

We delen onze passie voor reizen

De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

Persoonlijke aanpak én reizen op maat

We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

Erkende reisorganisatie

Verzekerd via MS Amlin en lid van VVR & VVRO

Contacteer mij

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA

 

Ga naar de bovenkant