FAQ items aan het laden...
Blog2024-01-14T10:59:32+00:00

Ik schrijf blogs om jou te inspireren

Een bijzondere missie met mijn bedrijf, Jasmine Travel & Events

Nog een nieuwe blog? Ja, ik schrijf blogs om jou te inspireren. Want al van bij de start van mijn bedrijf Jasmine Travel & Events was mijn missie om reizigers te inspireren. En natuurlijk te begeleiden bij het maken van prachtige reizen.

Reizen is mijn passie, al voor zolang ik het me kan herinneren. Omdat ik regelmatig mensen hoorde vertellen over hun negatieve reiservaringen. Besloot ik dat ik het op een ander manier wilde aanpakken. Op mijn manier.

Als reisprofessional heb ik een eigen kijk op de reissector en daar deel ik dus ook graag mijn kennis over. Net als ik graag mijn reisverhalen met jou deel. 

Bestemmingen waar wij ons thuis voelen

De dag van vandaag is de wereld bereikbaarder dan ook. Mensen hebben zoveel opties om te reizen. Hoe kies je dan bestemmingen die je in je aanbod wil opnemen? Simpel door een blog van mij te lezen.

Ik hou er van om de dingen eenvoudig te houden. Dus was het logisch dat we bestemmingen gingen aanbieden waar we ons zelf thuis voelen. Aangezien ik het belangrijk vind om mensen te inspireren met mijn persoonlijke reiservaringen.

Vind ik het ook nodig om zelf regelmatig de bestemmingen uit ons aanbod te bezoeken. Contact te houden met de hoteliers waar we mee samenwerken. Maar om ook nieuwe ervaringen te gaan uittesten. Voor mij is het een vorm op blijvend te werken aan mijn kennis en expertise.

Ambassadrice voor het leven voor mijn geboorteland India

Natuurlijk vinden we zowel de Malediven als de Emiraten stuk voor stuk unieke en bijzonder leuke bestemmingen.

Maar ja India, dat is en blijft natuurlijk mijn geboorteland. De connectie met mijn roots. In India noemen ze mij een ambassadrice voor mijn geboorteland en daar ben ik best wel trots op.

Het is het geheel van mijn concept die voldoening brengt. Uiteraard vind ik reizen bijzonder leuk. Maar ik vind het ook bijzonder fijn als reizigers mij hun reisverhaal brengen. 

Inspireren van reizigers maakt mij gelukkig

Als ik te horen krijg hoe ze ervan genoten hebben én dat hun reis naar nog meer smaakt. Ons idee is niet om zomaar reizen te organiseren en je dan nooit meer te begeleiden. Neen, wij willen net dat we je zin geven om nog meer met ons te reizen.

Ik schrijf al lang. Vroeger was dat eigenlijk alleen voor mezelf. Maar nu vind ik het best wel leuk om een blog te schrijven en jou daarmee te kunnen inspireren.

Mensen vragen me ook al eens hoe ze zich kunnen voorbereiden op hun reis. Lees dan zeker eens mijn blog.

Mijn blog bestaat uit verschillende thema’s

Daarom kies ik er ook voor om blogs over verschillende thema’s want ik hou wel van afwisseling.  Gelukkig bieden al onze bestemmingen veel om over te vertellen. Dus keuze genoeg.

Nu zie ik mezelf niet als een traditionele blogster. Ik heb er ook geen behoefte aan om wekelijks te schrijven. Niet alleen zou het me dan aan de nodige tijd ontbreken, maar ook aan inspiratie.

Bovendien vind ik zoals in alles wat ik doe de kwaliteit belangrijker dan de kwantiteit. Dus ik hoop alvast dat je hier af en toe terugkomt om een blog te lezen van mijn.

Inspiratie via mijn eigen reisverhalen

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod te reizen en zo via onze eigen reisverhalen jou te inspireren.

Onze favoriete bestemmingen zijn: de Malediven, India, de Emiraten, Sri Lanka en Indonesië.

Véél leesplezier !

Subhadra
Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador  

Onze blogs kunnen affiliate links bevatten

Laat je inspireren door mijn reisverhalen

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.

 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN 

Ga naar de bovenkant