Emiraten

Luxe Hotels Emiraten
Vraag je offerte aan

Daarom zijn de Emiraten één van onze favoriete bestemmingen

Onze andere favorieten bestemmingen mogen zich dan wel al wat verder richting het Oosten situeren maar de Emiraten mochten toch zeker niet ontbreken in ons aanbod. En we vertellen jou graag waarom.  Zelf reisden we voor de eerste keer naar de Emiraten in 2015 én we waren er beiden meteen fan van. Wat ons vooral opviel was de aanpak ter plaatse. Als we de Emiraten in 3 woorden zouden moeten omschrijven zouden we dat doen met “efficiënt, innovatief én luxueus”. De Emiraten staan bekend als een luxe bestemming, tussen de meer dan 600 hotels in Dubai alleen al, vind je vast wel een hotel naar jouw smaak. 

Maar het staat vast, zonder twijfel, voor wie zich in de watten wil laten leggen tijdens zijn vakantie, zullen de Emiraten allesbehalve een ontgoocheling zijn. Heel wat hotels zijn architecturale pareltjes, je geniet er van bijzondere culinaire ervaringen in de restaurants van sterrenchefs, je geniet er van de ruime kamers met een waanzinnig uitzicht, het openbaar vervoer is er ontzettend efficiënt geregeld. Alles wordt in het werk gesteld om je als reiziger maximaal te laten genieten van je verblijf.

Verleng je luxe citytrip in Dubai met een adembenemende vakantie op de Malediven

Wij combineerden onze reis naar Dubai met een verblijf op de Malediven. Voor ons echt een fantastische combinatie. Natuurlijk hebben de Emiraten heel wat te bieden en vind je er een ruim aanbod aan fantastische én prachtige luxueuze hotels waar je je non-stop in de watten kan laten leggen én hoef je je er geen moment te vervelen.

Maar je citytrip combineren met een verblijf op één van de idyllische eilanden op de Malediven, met adembenemende uitzichten én top hotels dat is je reis afsluiten in stijl. In ons aanbod vind je zowel voor Dubai als voor de Malediven échte pareltjes terug. Ga gerust eens grasduinen in ons aanbod op onze website, maar weet dat dit slechts een selectie uit ons aanbod is

Dubai en Abu Dhabi

In de Emiraten zetten wij bijzondere belevenissen op je programma, ontdek je restaurants die je smaakpapillen verwennen, ga je flaneren langsheen de waanzinnige shopping mall, je vergapen aan de skyline tijdens een cruise diner op het water, de omgeving bewonderen tijdens een helikoptervlucht of de blik op oneindig zetten op de top van de Burj Khalifa. Maar minstens even leuk is het om te gaan snuisteren in de goud soek of de kruiden soek, de woestijn doorkruisen per jeep of gewoon genieten van het zalige niets doen aan de prachtig ogende zwembaden in één van de talrijke luxueuze hotels die de stad rijk is.

Abu Dhabi, de hoofdstad van de Emiraten, mag dan al wat minder bekend zijn dan Dubai maar is daarom zeker niet minder geliefd. Je ontdekt er één van de prachtigste moskeeën uit de Emiraten namelijk, de Sheikh Zayed moskee, racepiloten kunnen dan weer hun hart ophalen op het F1 Yas Marina Circuit en waag je aan een ritje Formula Rossa, de snelste achtbaan ter wereld in Ferrari World. Doe je het liever wat rustiger aan? Geniet van de voortreffelijke afternoon tea in de Emirates Palace, vergaap je aan het uitzicht op de omgeving vanop het uitkijkpunt in de Etihad Towers, werp een blik op de bijzondere kunstwerken in het Louvre of ga op bezoek het valken ziekenhuis.

Sharjah

Ligt op zo’n 40 kilometer van het centrum van Dubai, maar dichtbij de luchthaven. De stad ligt ook aan een creek zoals Dubai maar het leven verloopt er wel wat strikter dan in Dubai. Hier bieden wij jou ook een prachtig top hotel aan waar jij je in de watten kan laten leggen en genieten van een ontspannend verblijf.

Ras Al Khaimah

Na anderhalf uurtje rijden bereik je vanop de luchthaven van Dubai het Emiraat Ras Al Khaimah. Het is zeker een stuk rustiger dan Dubai en er zijn heel wat verblijfshotels te vinden waar je tot rust kan komen. Je kan vanuit Ras Al Khaimah een excursie maken naar Dubai of gewoon de beide Emiraten combineren tijdens één reis.

In totaal bestaan de Verenigde Arabische Emiraten uit 7 Emiraten, elk met hun eigen troeven én bieden ze voor elk wat wils.

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA