Luxe hotels Emiraten

De Emiraten hebben zich van bij het begin als dé bestemming voor luxe reizen in de kijker gezet. Niet alleen vind je er écht architecturale pareltjes van hotels maar ook ligt de nadruk op de service én dienstverlening. Hospitality is er écht van belang en dat merk je in de manier waarop er omgegaan wordt met reizigers en hoe men ten dienste staat van hun gasten.

Ultieme luxe in Dubai

Dubai heeft een ruim aanbod aan hotels en daar zitten een waaier aan luxe hotels bij. In ons aanbod vind je zowel 5 sterren hotels tot 7 sterren hotels, zoals het Burj Al Arab. Daar zitten kleinschalige boetiekhotels tussen tot de grotere resort hotels. Maar naast de prachtige ruime kamers die voorzien zijn van alle comfort, de culinaire prikkels die je kan ervaren in de hotels wordt ook de focus op de belevenissen gelegd. Zo tref je in heel wat hotels wellness centra aan die je doen denken aan de sfeer van 1001 nachten. Heel wat hotels werken ook samen met verschillende amusementsparken of bezorgen je een gratis shuttle naar één van de shopping malls die Dubai rijk is.

The Emirates Palace in Abu Dhabi

Neen, ook dit kleinere en misschien minder bekende emiraat moet zeker niet onderdoen voor het betere gekende emiraat Dubai. Wie logeert in het Emirates Palace zal verbaasd zijn over de grandeur waarmee dit luxe hotel werd ingericht.  Ook hier zal je in de watten gelegd worden én staat het personeel ten dienste van hun gasten. De aandacht die hier aan service gegeven wordt is ongekend.

Sharjah en Ras-Al-Khaimah

Het wat striktere Sharjah dat op zo’n 40 km gelegen is van Dubai en Ras-Al-Khaimah die de ideale uitvalsbasis is voor wie zijn reis naar Dubai wil combineren met een strandvakantie hebben ook hun eigen unieke identiteit. Maar wat ze wel gemeen hebben met de bekendere emiraten is dat je ook hier fantastische pareltjes van hotels kan vinden.

De Emiraten, een bestemming uit dromen

We merken dat de interesse meer en meer toeneemt voor deze prachtige bestemming. Zo maken de rechtstreekse vluchten het bijzonder gemakkelijk om naar de Emiraten te reizen. Kan je er rekening op een fantastisch verblijf waar je onbezorgd kan genieten van je vakantie. Zal je je geen moment vervelen door het grote aanbod aan diverse activiteiten die er aangeboden worden. Maar ook zal je verbaasd zijn over de efficiëntie waarmee alles er georganiseerd wordt. De Emiraten zijn voor ons absoluut een bestemming waar je waar voor je geld krijgt.

Combineer je luxe reis naar de Emiraten

Zelf vinden we het een bijzonder leuke manier om 2 fantastische bestemmingen te combineren. Namelijk je luxe citytrip naar de Emiraten combineren met een verblijf op de idyllische Malediven. Wist je dat je dit meestal in 1 vliegtuigticket kan combineren?

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN | INDONESIË | SRI LANKA