Voor unieke luxe reizen werken wij met onze Preferred Partners

Wij bieden volgende bestemmingen aan

 INDIA | MALEDIVEN | EMIRATEN 

 

Onze Preferred Partners

Door de jaren heen met mijn bedrijf te werken voor de diverse bestemmingen uit mijn aanbod heb ik de voorbije jaren al een goed gevuld adresboekje en dat voor diverse bijzondere hotels en leveranciers verspreid in het Midden-Oosten en Azië inclusief de regio rond de Indische Oceaan.

Mijn bestemmingen uit mijn aanbod zijn:

India
Malediven
Emiraten
Sri Lanka

Af en toe en op aanvraag organiseer ik ook wel eens een reis naar paradijselijke bestemmingen die niet opgenomen werden in mijn vast aanbod. Ik vind het altijd een fijne uitdaging om op zoek te gaan naar kwalitatieve leveranciers voor bestemmingen waar ik niet dagelijks mee werk.

Maar uiteraard verwacht ik ook hier hetzelfde soort van samenwerking. Bestemmingen die niet in mijn  vast aanbod zitten zijn:

Seychellen
Mauritius
Bora Bora
La Réunion
Vietnam
Thailand

Goede relaties onderhouden

Het is dan ook logisch dat ik graag met al deze partners samenwerk. Doordat ik maar een aantal bestemmingen in mijn aanbod heb opgenomen hebben we natuurlijk goede contacten omdat we vaak met hen samenwerken.

Dat is dan weer bijzonder aangenaam voor mijn reizigers aangezien dat altijd wel eens van pas komt bij het plannen en organiseren van de luxe reizen uit mijn aanbod.

Vlotte samenwerking met onze Preferred partners

Mijn visie over reizen ontwerpen is altijd bijzonder duidelijk geweest. Net doordat ik mij profileer als specialist werk ik heel vaak samen met dezelfde leveranciers. En uiteraard weten zij ook goed wie ik ben.

Het is dan ook fijn om te zien dat ik zoveel steun krijg van al mijn leveranciers. Omdat ook zij duidelijk geloven in mijn aanpak. Het is net door samen aan onze expertise te werken en te bouwen dat we betere ervaringen kunnen organiseren voor onze reizigers

Persoonlijke ontmoetingen met onze Preferred Partners

Natuurlijk, zoals dat in het dagelijkse leven is heb je met sommige mensen betere contacten dan met andere. Aan de andere kant van de wereld word je dan als eens thuis uitgenodigd bij de mensen. Dat zorgt natuurlijk voor bijzondere ervaringen.

Reizen

 

our preferred Partners

qatar airways
Singapore airlines

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN