Voor bijzondere èn unieke reiservaringen

Wij bieden volgende bestemmingen aan

India | Maldiven | Sri Lanka

 

Met onze reisorganisatie kozen we voor een unieke aanpak én hebben we bewust het aantal bestemmingen in ons aanbod beperkt

Op onze website vind je talrijke voorbeelden van rondreizen, die dienen als bron van inspiratie én vervolgens gepersonaliseerd worden

Onze persoonlijke visie over reizen

Het was een bewuste keuze om te kiezen voor een select aanbod. Op deze manier kunnen wij ons écht specialiseren. Als specialist, bezoeken we zelf  regelmatig de bestemmingen uit ons aanbod. Zo kunnen wij jouw steeds begeleiden bij het ontwerp van jouw droomvakantie, blijft onze kennis up-to-date en verbeteren wij onze expertise. Het geeft ons ook de mogelijkheid om bijzondere én unieke reizen samen te stellen.

Wij werken enkel samen met gerenommeerde partners

Voor alle bestemmingen in India, de Malediven én Sri Lanka werken wij samen met gerenommeerde partners. We hebben dan ook een uitstekende relatie met onze partners. De reizen worden door ons persoonlijk ontworpen. Je kan je alvast laten inspireren door ons aanbod op onze website.

Keuze uit een waaier van tophotels

In ons aanbod vind je enkel kwalitatieve en comfortabele hotels aan. Dit gaat van luxe accommodaties tot super de luxe resorts. Van charmante logies die karakter uitstralen tot state of the art boetiek resorts, bijzondere excursies en unieke activiteiten zorgen er voor dat jouw reis de nodige couleur locale krijgt en jij kan genieten van een unieke belevenisreis. Voor elke aanvraag werken wij een gepersonaliseerd voorstel op maat uit.

100% Maatwerk

Alvorens een uitmuntend én gepersonaliseerd voorstel op maat voor jou uit te werken, weten wij graag wat jouw wensen zijn. Daarom stellen wij steeds een kennismakingsgesprek voor. Vind je de afstand te ver dan kan je ons een gedetailleerde mail sturen met jouw wensen. Laat je in tussentijd alvast inspireren door ons boeiend aanbod.

Wij bieden jou een bijzondere ervaring aan

Van zodra jij ervoor kiest om je door ons te laten begeleiden, nemen wij de zorgen over jouw reisplanning over. Zo wordt jouw reis tot in de puntjes verzorgd. Jouw reis regelen wij van van A tot Z, van vertrek tot terugkeer. Ter plaatse kan je rekenen op de nodige ondersteuning van jouw persoonlijke contactpersoon en dit 24/7. Uiteraard blijven wij ook beschikbaar voor al jouw vragen.

DE JASMINE TRAVEL & EVENTS ERVARING

Wij geloven dat elke reiziger uniek is. Daarom werken wij voor elke aanvraag een persoonlijk voorstel op maat uit

onze Partners

Offerte aanvragen