Voor unieke luxe reiservaringen

Wij bieden volgende bestemmingen aan

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA

 

 

Met onze luxereisorganisatie kozen we voor een unieke aanpak én hebben we bewust het aantal bestemmingen in ons aanbod beperkt

Op onze website vind je talrijke voorbeelden van rondreizen, die dienen als bron van inspiratie én vervolgens gepersonaliseerd worden

 

We leggen je graag kort uit hoe ons concept om  maar een aantal bestemmingen aan te bieden tot stand is gekomen.

Onze start als bestemmingsspecialist

Aangezien we onze reisorganisatie pas een 5-tal jaar geleden hebben opgestart, was het op dat moment nog vrij uniek om slechts een beperkt aantal bestemmingen aan te bieden. Maar we hebben het concept van ons bedrijf gebaseerd op onze persoonlijke visie over het organiseren van reizen. We zijn gestart met het idee dat we reizen op maat wilden aanbieden. Uiteraard vraagt dit de nodige kennis én achtergrond om goede reisprogramma’s te kunnen samenstellen. En één van de beste manieren voor ons, om onze kennis bij te schaven is, door zelf naar de bestemmingen te reizen én het zelf ter plaatse te gaan ontdekken én te gaan beleven. Op die manier zijn we in staat om zelf te analyseren welke hotels, partners en leveranciers er in ons concept passen. Ook is toerisme een bijzonder dynamische sector en voortdurend in evolutie. Onze kennis voortdurend up-to-date houden is dan ook een absolute must wanneer je kwaliteit wil leveren.

Hoe wij onze bestemmingen gekozen hebben als bestemmingsspecialist

Het was uiteraard een logische keuze dat we als bestemmingsspecialist voor onze eerste bestemming, India gekozen hebben om mee te starten. Gezien onze voorliefde voor India sinds onze eerste reis naar daar én de sterke band met het land, omwille van mijn Indische roots. Maar éénmaal we beslist hebben om nog een beperkt aantal bestemmingen toe te voegen aan ons aanbod, hebben we logischerwijze geopteerd om te kiezen voor landen waar we zelf ook een “klik” mee hebben. Net omdat we het belangrijk vinden om regelmatig te reizen naar de bestemmingen uit ons aanbod, is het ook belangrijk dat we zelf bestemmingen aanbieden die we op een authentieke en geloofwaardige manier promoten.

Met ons luxe reisaanbod leggen we de nadruk op de kwaliteit van de bestemmingen die we aanbieden

Wat voor ons essentieel is aan reizen, is de beleving. We geloven niet dat er iets bestaat zoals een slecht reisaanbod. Voor elke soort van reis bestaat er een reiziger die daar naar op zoek is. Maar wij geloven wel dat elke reiziger uniek is, daarom vinden we het een prima keuze om 100% maatwerk aan te bieden. Daarnaast vinden we het bijzonder belangrijk dat wij goed weten wie onze reizigers zijn én waar de nadruk moet liggen tijdens het maken van de reis. Om zo de wensen van de reizigers te matchen met ons aanbod.

Van bij de start van ons bedrijf stond het vast dat we de focus wilde leggen op een kwalitatief aanbod, een goede reiservaring, een uitstekende service én persoonlijke begeleiding. Zo zijn we terecht gekomen in het luxe aanbod. De bedrijven met wie we samenwerken matchen met onze visie en werkwijze. Het is voor ons heel belangrijk wanneer we samenwerken met onze partners, dat zij op dezelfde manier werken als wij. We zien onze reisorganisatie als een onderdeel van een internationaal team met diverse partners én om dit te doen slagen is het essentieel dat iedereen eenzelfde manier van werken hanteert.

En zo is ons concept tot stand gekomen om te starten als bestemmingsspecialist en luxe reisorganisator.

 

Vraag je offerte aan

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA