Voor unieke luxe reiservaringen

Wij bieden volgende bestemmingen aan

  INDIA | MALEDIVEN | EMIRATEN

 

 

Met onze luxereisorganisatie kozen we voor een unieke aanpak én hebben we bewust het aantal bestemmingen in ons aanbod beperkt

Op onze website vind je talrijke voorbeelden van rondreizen, die dienen als bron van inspiratie én vervolgens gepersonaliseerd worden

We leggen je graag kort uit hoe ons concept om  maar een aantal bestemmingen aan te bieden tot stand is gekomen.

Onze start als bestemmingsspecialist

Ondertussen ontwerp ik reeds meer dan 10 jaar unieke reizen op maat. Toen ik mijn eigen bedrijf gestart ben wilde ik een uniek concept ontwerpen. Vandaar koos ik bewust om slechts een beperkt aantal bestemmingen aan te bieden. Ik ging van start met slechts 1 bestemming maar ondertussen kwamen daar reeds een aantal andere bestemmingen bij:

India
Malediven
Emiraten

Het ontstaan van mijn bedrijf werd gebaseerd op mijn persoonlijke visie op het organiseren van reizen. Ik vind het belangrijk om me te specialiseren in een aantal bestemmingen. Omdat ik geloof dat dit voor een aantal voordelen zorgt.

Wanneer je vaak samenwerkt met een bepaalde bestemming, leer je uiteraard deze bestemming goed kennen. Vervolgens bouw je door de jaren heen een uitgebreid netwerk op samen met deze bestemmingen. Maar ook zal je een impact kunnen maken ook al focus je op een beperkt aantal klanten. En net zo maak je het verschil.

Uiteraard vraagt dit de nodige kennis én achtergrond om goede reisprogramma’s te kunnen samenstellen. En één van de beste manieren voor mij, om mijn kennis van de bestemming bij te schaven, is natuurlijk om de bestemming ter plaatse te gaan ontdekken.

Op deze manier kan ik vanuit mijn eigen kennis reizigers adviseren. Nu de toeristische industrie is een zeer dynamische industrie. De sector is steeds in beweging. Er komen voortdurend nieuwe hotels bij, reistrends wijzigen maar ook het reisgedrag wijzigt.

Er komt aandacht voor meer duurzaamheid maar ook kwaliteit verdient de nodige aandacht. Net daarom vind ik het ook belangrijk om regelmatig contact te hebben met de bestemmingen. Mijn kennis voortdurend up-to-date houden is dan ook een absolute must wanneer je kwaliteit wil (blijven) aanbieden. 

Hoe ik mijn bestemmingen kies als bestemmingsspecialist

Het was uiteraard een logische keuze dat we als bestemmingsspecialist voor onze eerste bestemming, India gekozen hebben om mee te starten. Gezien onze voorliefde voor India sinds onze eerste reis naar daar én de sterke band met het land, omwille van mijn Indische roots. Maar éénmaal we beslist hebben om nog een beperkt aantal bestemmingen toe te voegen aan ons aanbod, hebben we logischerwijze geopteerd om te kiezen voor landen waar we zelf ook een “klik” mee hebben. Net omdat we het belangrijk vinden om regelmatig te reizen naar de bestemmingen uit ons aanbod, is het ook belangrijk dat we zelf bestemmingen aanbieden die we op een authentieke en geloofwaardige manier promoten.

Met mijn luxe reisaanbod ligt de nadruk op de kwaliteit van de bestemmingen die ik aanbied

Wat voor mij essentieel is aan reizen, is de beleving. Ik geloof niet dat er iets bestaat zoals een slecht reisaanbod. Voor elke soort van reis bestaat er een reiziger die daar naar op zoek is. Maar ik geloof wel dat elke reiziger uniek is, daarom vind ik het een prima keuze om 100% maatwerk aan te bieden. Daarnaast vind ik het bijzonder belangrijk dat ik goed weet wie mijn reizigers zijn.

Maar ook neem ik graag de tijd om naar jou te luisteren. Om te horen wat jouw reisplannen zijn en waar de nadruk moet op liggen. Om zo de wensen van mijn reizigers te matchen met mijn aanbod.

Van bij de start van mijn bedrijf stond het vast dat ik de focus wilde leggen op een kwalitatief aanbod en een goede reiservaring, een uitstekende service én persoonlijke begeleiding. Zo ben ik terecht gekomen in het luxe aanbod. De bedrijven met wie we samenwerken matchen met mijn visie en werkwijze.

Het is voor mij heel belangrijk wanneer ik samenwerk met mijn partners, dat zij op dezelfde manier werken als ik. Ik zie mijn reisorganisatie als een onderdeel van een internationaal team met diverse partners én om dit te doen slagen is het essentieel dat iedereen eenzelfde manier van werken hanteert.

En zo is mijn concept tot stand gekomen om te starten als bestemmingsspecialist en luxe reisorganisator.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.

 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN