Belevenisreizen op maat

  INDIA | MALEDIVEN | EMIRATEN 

 

Emiraten-reisinformatie

Beleef de Emiraten

“De Emiraten mogen dan al het imago hebben dat het er vooral bling bling is. Voor mij is het vooral een bestemming waar hospitality écht van belang is en jij als reiziger centraal staat”.

De Emiraten, je hebt er misschien al veel over gelezen en gezien maar je weet eigenlijk niet goed wat je zoal mag verwachten. Hoe kan jij je voorbereiden op jouw reis naar de Emiraten?

Daar help ik je graag bij. Vandaar dat ik je graag wat tips en informatie in mijn Emiraten reisinformatie geef zodat jij goed voorbereid kan vertrekken op reis naar de Emiraten

1/ Wat is de beste reisperiode om naar de Emiraten te reizen?

Uiteraard kunnen we alleen maar een idee geven van de te verwachten weersomstandigheden. Het hangt er ook vanaf wat je reisdoel is. Wil je graag veel ter plaatse gaan bezoeken of wil je gewoon gaan genieten van een zonvakantie.

Zeker de zwembaden in de luxehotels zijn temperatuur gecontroleerd.

  • Van oktober tot eind april. De temperaturen liggen dan tussen de 22 graden – 32 graden
  • Voor een zonvakantie kies je best oktober/november of april
  • In juli, augustus en september kunnen de temperaturen oplopen tot 38 graden à 45 graden

2/ Heb je een visum nodig voor een reis naar de Emiraten?

Indien je beschikt over de Belgische nationaliteit heb je geen visum nodig indien je naar de Emiraten reist voor een korte periode en als toerist.

Je dient wel in het bezit te zijn van een internationale reispas die nog minimum 180 dagen geldig is na de retour datum van je reis.

Via deze link vind je meer informatie over de reisdocumenten én ontvang je ook een gedetailleerd document Emiraten reisinformatie. 

3/ Kan ik een luxe reis maken naar de Emiraten?

Uiteraard ja. In Dubai vind je het (voorlopig) althans enige 7* hotel ter wereld, namelijk de Burj Al Arab. Daarnaast vind je een uitgebreid aanbod aan luxe hotels in diverse categorieën en dit over de diverse Emiraten.

Je kan er zonder twijfel opteren voor een citytrip in stijl in Dubai of Abu Dhabi of een luxueuze rondreis doorheen de verschillende Emiraten.

4/ Waarom kiezen voor Jasmine Travel & Events voor mijn luxe reis naar de Emiraten?

Zelf ben ik al jaren fan van de Emiraten. Ik ging er al regelmatig op bezoek. Ik ken er ondertussen heel wat hoteliers persoonlijk en dat draagt zeker bij tot een unieke reiservaring voor onze gasten.

Op basis  van mijn persoonlijke kennis en ervaringen kan ik jou uiteraard goed begeleiden bij het ontwerpen van een droomvakantie.

5/ Waarom bied je enkel reizen op maat aan naar de Emiraten?

Ik geloof persoonlijk dat elke reiziger uniek is. Waarom zou je dan genoegen nemen met een “algemeen” programma. Elke reiziger heeft een eigen idee en wensen voor de reis. Net daarom is maatwerk ook boeiend.

Voor elke aanvraag start ik met een blanco canvas en hierin zoeken we samen naar het concept dat past bij jouw wensen en interesses. Uiteraard geven de programma’s op mijn website je alvast een idee en inspiratie over de mogelijkheden.

6/ Wat houdt een samenwerking met Jasmine Travel & Events in

Ik vind het belangrijk dat ik voor elke gast voldoende tijd kan vrijmaken. Vandaar dat ik steeds een kennismakingsgesprek voorstel om te zien of wat ik aanbied een match is naar waar jij op zoek bent.

Vervolgens beslis je of je het begeleidingstraject wil volgen bij mij. Hiervoor reken ik een fee van
€ 365,00 aan. Vervolgens ga ik aan de slag met een voorstel op maat voor jou uit te werken.

Uiteraard volgen er daarna nog diverse advies gesprekken zodat we kunnen bepalen of het voorstel voldoet aan je wensen en of je het nog wil bijsturen.

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.