Voor unieke luxe reiservaringen

Wij bieden volgende bestemmingen aan

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | INDONESIË | SRI LANKA

 

 

Reiservaringen

Jasminetravel/reiservaringen

Uiteraard na jouw reisavontuur vinden we het krijgen van feedback natuurlijk bijzonder belangrijk. Vooral omdat we zelf voortdurend de kwaliteit van onze reizen verder opvolgen om in de eerste plaats te controleren of alles naar wens is verlopen.

En natuurlijk ook om op te volgen of er nog zaken voor verbetering vatbaar zijn. Want de reissector is nu eenmaal een bijzonder dynamische sector en wijzigingen zijn er voortdurend. Net daarom besteden wij zoveel waarde aan jouw reiservaringen.

Wordt een brand Ambassador voor Jasmine Travel & Events

Tevreden reizigers zijn natuurlijk altijd ons doel. Maar eerlijk is eerlijk, reizen verlopen niet altijd 100% zoals gepland. Net daarom vinden wij het zelf bijzonder belangrijk om bereikbaar te blijven. Daarnaast kan je ook altijd rekenen op de steun van onze lokale teams ter plaatse.

Wanneer er iets niet volgens plan zou verlopen, vinden we het uitermate belangrijk dat jij ons hiervan snel op de hoogte stelt of dit doet via ons lokaal team. Op deze manier kunnen we dan de opties bekijken en eventuele oplossingen voorzien.

Wij houden contact

Zeker bij de rondreizen houden we regelmatig contact met onze reizigers. Dankzij de moderne communicatiemiddelen, is contact houden eenvoudiger dan ooit. Natuurlijk kan het zijn dat jij rondreist in afgelegen streken en dat de bereikbaarheid daar iets minder is.

Maar over het algemeen loopt dit heel vlot. De meeste hotels bieden zelfs gratis wi-fi aan, alhoewel je altijd best eens checkt of dit wel zo is alvorens voor onaangename verrassingen te komen te staan. Maar ook als je rondreist van punt A naar B kunnen we het vervolg van de reis verder opvolgen. Daarom is het delen van jouw reiservaringen met ons zo belangrijk.

Tevreden reizigers met positieve reiservaringen

Net daarom vinden we het ook altijd fijn als reizigers hun reiservaringen delen. Dat is fijn voor ons maar ook om andere reizigers te inspireren. Voor hen die reisplannen hebben maar ook voor zij die misschien nog niet overtuigd zijn.

En natuurlijk kan ik goed uitleggen waar Jasmine Travel & Events voor staat en wat wij als reisorganisatie voor jou kunnen beteken. Maar net de reiservaringen van reizigers die reeds met ons op reis vertrokken zijn dan ook weer bijzonder inspirerend.

Daarom dat we graag reiservaringen van onze reizigers met jullie delen. Natuurlijk respecteren wij hierbij onze reizigers hun privacy.

Maar hierbij alvast een greep uit de reacties die ik mocht ontvangen van tevreden reizigers van de afgelopen jaren en hun persoonlijke reiservaringen samengevat.

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN | INDONESIË | SRI LANKA