Subhadra, inspirerend reisagent

voor luxe reizen naar 

India | Malediven | Sri Lanka

Reizen is onze passie

Onze passie voor reizen

delen we graag met jou

Bestemmingsspecialist voor India

Toen ik 1998 voor de eerste maal terugkeerde naar mijn geboorteland India. Wist ik al meteen hier kom ik nog terug. Bij mijn eerste reis naar India, voelde ik al meteen I love it! Het werd een bijzondere fantastische belevenisreis.

Het verbaasde mij dan ook om reizigers te horen die negatief waren over hun India reiservaring. Ondertussen zien we het als onze persoonlijke missie om jou het echte India te tonen, zoals ik het zie. Uiteindelijk begon het met een gevoel. Dat wij iets moesten ondernemen met onze jarenlange ervaring in de reissector én mijn Indische roots.

Vervolgens besloten we om ons eigen reiskantoor te starten. Een kantoor met een innovatieve aanpak, met slechts 1 bestemming namelijk India. Dé ideale manier om onze kennis en onze expertise in de verf te zetten én jullie in contact te brengen met het authentieke India.

Reisagent met Indische roots die reizen organiseert naar India

Van een uniek concept gesproken! Het is uiteraard helemaal niet onlogisch dat uitgerekend ik, met Indische roots en zo gepassioneerd door mijn persoonlijke reiservaringen, reizen ging organiseren naar jawel, India, mij geboorteland. Want eerlijk wie zich er voor openstelt én zich laat begeleiden door een gepassioneerde India reizigster zal een compleet ander India te zien krijgen. Enkel en alleen al omdat je met een andere ingesteldheid vertrekt.

Onder onze begeleiding stellen wij voor jou een bijzondere belevenisreis samen, aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Wil je écht voor een op en top belevenisreis gaan met véél ruimte om de lokale sfeer te proeven, boeiende reiservaringen op te doen én unieke plaatsen te ontdekken. Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij stellen voor jou een bijzonder boeiende rondreis op maat samen.

We kozen bewust voor de naam Jasmine Travel. 
Het woord Jasmine verwijst naar de jasmijnbloemen die als offer gebruikt worden in de tempels in het zuiden van India

Wij vinden het ongelofelijk mooi én bijzonder om inspirerende reizen naar India te creëren. De reizen die wij ontwerpen voor jou, bieden dan ook steeds  een eerlijke kijk op de prachtige bestemming die India is. Ondertussen besloten wij om naast India ons reisaanbod uit te breiden met een aantal prachtige bestemmingen. Zo hebben we ervoor gekozen om ook Sri Lanka en de Malediven toe te voegen aan ons aanbod. Op deze manier kunnen wij jouw steeds vanuit onze kennis en expertise adviseren.

Wanneer jij je droomreis wil maken, bekijken wij hoe wij dit voor jou kunnen realiseren 

Onze visie op het ontwerpen van unieke reizen

Reeds van bij de start van ons reiskantoor is er steeds de focus geweest om bijzondere en uitmuntende reizen te kunnen aanbieden waarbij een doorgedreven service centraal staat met als ultieme doel tevreden reizigers. Als snel kwamen we uit bij leveranciers die dezelfde klemtoon leggen als wij. 

Onze producten zijn kwalitatief van A tot Z. Zo werken we samen met gerenommeerde partners van luchtvaartmaatschappijen, tot hotels, tot lokale partners. We beantwoorden dan ook bijzonder graag voor jou de vraag welke meerwaarde wij bieden bij het ontwerp van jouw volgende droomreis.

Dankzij onze persoonlijke begeleiding haal jij het maximum uit jouw unieke droomvakantie

 

Onze missie: jou inspireren bij het realiseren van jouw droomvakantie

Reizen is nu eenmaal beleven. Je ontdekt een nieuwe bestemming, bezoekt nieuwe plaatsen. Je maakt kennis met een nieuwe cultuur en beleeft een écht avontuur. Wij vinden het dan ook bijzonder leuk om jouw droomreis te ontwerpen. En dit gebaseerd op onze eigen ervaringen én kennis. In onze blog lees je onze persoonlijke reisverhalen over de avonturen die wij beleven, aangevuld met ons eigen fotomateriaal.

Wij geloven er sterk in dat elke reiziger uniek is. Dankzij onze kennis én onze expertise kunnen wij jou begeleiden bij het maken van een prachtige én onvergetelijke reis. Wij gaan dan ook met passie aan de slag voor jou. Zo ontwerpen wij voor elke aanvraag een uniek en gepersonaliseerd reisprogramma.

Mijn roots liggen in het groene Kerala, de thuishaven van de ayurveda

Ik werd geadopteerd toen ik amper 2 jaar was. Lange tijd beschikte ik over bijzonder weinig informatie over mijn ouders, mijn geboortestreek en dergelijke meer. Maar of je het nu wil of niet. Ik heb zelf ondervonden dat je roots blijvend zorgen voor een bijzondere aantrekkingskracht.

Mijn eigen zoektocht naar mijn roots leidde me ondertussen naar het prachtige én groene Kerala. Toen ik er voor de eerste keer terugging, voelde ik me er onmiddellijk thuis. En dat gevoel van thuiskomen is nooit meer weggegaan.

Kerala, dat bovendien de bakermat van de ayurveda is, ademt wellness uit. Geen wonder van waar mijn interesse voor ayurveda, wellness, yoga én meditatie afkomstig is. 

De oorsprong van mijn naam Subhadra, dat bron van het welzijn betekent, is te vinden in het hindoeïsme

In de betekenis van mijn naam zit misschien wel de verklaring waarom ik al jaren gefascineerd ben door onder andere  yoga, ayurveda én wellness. Daarom vind je in ons reisaanbod échte luxueuze pareltjes van hotels en resorts die je doen dromen, waar je kan herbronnen én tot rust kan komen. 

Een familiebedrijf runnen is ook reizen met mijn gezin

Want ook zijn zijn gebeten door de reismicrobe. En dat is goed nieuws, want zij zijn fantastische ambassadeurs geworden voor ons bedrijf. Even gedreven én gepassioneerd én liefhebbers van boeiende culturen, idyllische locaties én bijzondere en unieke ervaringen. Onze vrije tijd vullen we het liefst in met eenvoudige dingen zoals quality time samen doorbrengen in België maar uiteraard ook in het buitenland.

We reizen nu eenmaal regelmatig  samen naar het buitenland om er bijzondere leuke avonturen te beleven én die delen we dan graag met jullie om jullie te inspireren. Dé ideale reis voor ons is een mix tussen cultuur ontdekken en genieten van wat ontspanning tijdens een boeiende reis.

onze Partners

Offerte aanvragen