Subhadra, Ultra-Luxury Travel Designer

INDIA | MALEDIVEN | EMIRATEN 

 

 

 

 

 

Reizen is mijn passie

Mijn passie voor reizen

deel ik graag met jou

Subhadra, bestemmingsspecialist voor India, de Malediven, Oman en de Emiraten 

Ondertussen organiseer ik al meer dan 10 jaar bijzondere en unieke reizen op maat. En of ik dat graag doen! Met mijn eigen bedrijf heb ik er resoluut voor gekozen om voluit te gaan voor de bestemmingen én thema’s waar ik mij zelf goed bij voel.

Het begon uiteraard allemaal met India, mijn geboorteland. Niet onlogisch dat ik koos voor deze bestemming aangezien ik in India geboren ben. De onlosmakelijke band met mijn geboorteland India zorgen er voor dat ik naar India op een andere manier kijk.

Vaak word ik een fantastische ambassadrice voor mijn geboorteland genoemd net omwille van mijn duidelijke visie op wat India is én hoe ik reizigers voorbereid én begeleid naar een zorgeloze vakantie. Uiteraard hebben wij door de jaren heen een bijzonder sterk netwerk uitgebouwd met al onze bestemmingen én dat komt uiteraard ten goede aan de reizigers die voor ons kiezen.

Subhadra haar roots liggen in het prachtige groene Kerala, de thuishaven van de Ayurveda

Ik werd geadopteerd toen ik amper 2 jaar was. Lange tijd beschikte ik over bijzonder weinig informatie over mijn ouders, mijn geboortestreek en dergelijke meer. Maar of je het nu wil of niet. Ik heb zelf ondervonden dat je roots blijvend zorgen voor een bijzondere aantrekkingskracht.

Mijn eigen zoektocht naar mijn roots leidde me ondertussen naar het prachtige én groene Kerala. Toen ik er voor de eerste keer terugging, voelde ik me er onmiddellijk thuis. En dat gevoel van thuiskomen is nooit meer weggegaan.

Kerala, dat bovendien de bakermat van de ayurveda is, ademt wellness uit. Geen wonder van waar mijn interesse voor ayurveda, wellness, yoga én meditatie afkomstig is. Mijn roots zijn vandaag nog meer dan ooit verweven met mijn bedrijf.

De verklaring van de oorsprong van mijn naam Subhadra

De herkomst van mijn naam “Subhadra” is te vinden in het Hindoeïsme en de betekenis is “bron van het welzijn”. In de betekenis van mijn naam zit misschien wel de verklaring waarom ik al jaren gefascineerd ben door onder andere yoga, ayurveda én wellness. Daarom vind je in mijn reisaanbod échte luxueuze pareltjes van hotels en resorts die je doen dromen, waar je kan herbronnen én tot rust kan komen. 

Ik koos bewust voor de naam Jasmine Travel. Het woord Jasmine verwijst naar de jasmijnbloemen

De jasmijnbloemen worden dan weer vaak gebruikt als offer in de prachtige tempels in het zuiden van India. Het was ook een idee om mijn eigen naam Subhadra te gebruiken als naam voor ons bedrijf maar met de jasmijnbloemen hebben we toch ook een sterke connectie met mijn roots.

Ik vind het ongelofelijk mooi én bijzonder om inspirerende reizen naar India te creëren. De reizen die ik ontwerp en voor jou, bieden dan ook steeds een eerlijke kijk op de prachtige bestemming die India is.

Mijn overige bestemmingen werden niet lukraak gekozen

Ondertussen heb ik nog een aantal fantastische bestemmingen toegevoegd aan mijn reisaanbod: 

  • Malediven
  • Emiraten

Je zou misschien denken dat dit lukraak gekozen is, maar niets is minder waar. Elk van deze bestemmingen heeft al heel lang een sterke connectie met India. En omdat India het centrum van mijn bedrijf is ben ik van daaruit gaan kijken welke andere bestemmingen ik hieraan kon koppelen.

Maar stuk  voor stuk bestemmingen waar ik zelf graag naartoe reis. Reizen aanbieden waar ik zelf voor de volle 100% achter sta. Ik geloof er sterk in dat je dit uitstraalt. Reizen aanbieden met dezelfde passie zoals ik die heb voor India. 

Ondertussen ben ik bijzonder blij met deze prachtige bestemmingen in mijn aanbod.

3 unieke bestemmingen én 3 unieke thema’s

Voor mij is minder meer. Aangezien ik bewust het aantal bestemmingen heb beperkt koos ik er ook voor om het aantal thema’s te beperken. Mijn doel is altijd geweest om als specialist te werken. Omdat ik zelf ontzettend geloof in de meerwaarde hiervan.

Wanneer ik een programma ontwerp denk ik vaak, dit is het soort van programma dat ik ook zou willen doen. En dat heb je alleen maar als je zelf 100% achter je product staat. Ik vind dat belangrijk. Ik wil voor mijn reizigers dezelfde kwaliteit als wat ik voor mijzelf wil. 

Zo ken ik heel wat van de hoteliers en lokale partners persoonlijk. Mijn adresboekje is de laatste jaren fors uitgebreid. Ondanks het feit dat ik zeer persoonlijk werk realiseren we toch een impact op elk van de bestemmingen waar ik mee samenwerk. Net omdat we regelmatig reizigers hebben voor dezelfde bestemming.

Ik geloof ook écht dat dit bijdraagt aan een betere service én ondersteuning aan onze reizigers. Net doordat ik met een heel duidelijk focus werk kan ik net meer bereiken ook al is mijn concept gericht op een niche aanbod.

De 3 thema’s waar ik rond werken zijn:

  • Well-being reizen
  • Belevenisreizen
  • Huwelijksreizen

De klemtoon bij mijn reizen ligt altijd op kwaliteit

Van bij de start met onze reisorganisatie is er steeds de focus geweest om bijzondere en uitmuntende reizen aan te bieden. Hierbij staat een doorgedreven service centraal met als ultieme doel gelukkige reizigers. Al snel kwam ik uit bij leveranciers die dezelfde klemtoon leggen als wij. 

Mijn producten zijn kwalitatief van A tot Z. Zo werk ik samen met gerenommeerde partners van luchtvaartmaatschappijen, tot hotels, tot lokale partners. Dat is ook iets waar we voortdurend aan werken. Ik beantwoord dan ook bijzonder graag voor jou de vraag welke meerwaarde ik bied bij het ontwerp van jouw volgende droomreis.

Mijn missie? Ik maak jou gelukkig met de adembenemende reizen die ik voor jou organiseer!

Reizen is nu eenmaal beleven. Je ontdekt een nieuwe bestemming, bezoekt nieuwe plaatsen. Je maakt kennis met een nieuwe cultuur en geniet van de lokale keuken. Wij vinden het dan ook bijzonder leuk om jouw droomreis te ontwerpen.

Heel belangrijk voor mij is dat ik zelf regelmatig de bestemmingen bezoek uit mijn aanbod. Het lijkt misschien saai om voortdurend dezelfde bestemmingen te bezoeken maar dat is het allesbehalve.

De toeristische sector is steeds volop in evolutie. En net daarom blijft een blijvende investering in kennis opdoen op de bestemmingen zelf, écht wel broodnodig als je jezelf specialist wil blijven noemen.

Subhadra ontwerpt voor elke unieke reiziger een unieke reis

Omdat ik werk vanuit mijn eigen ervaring, deel ik mijn kennis via mijn blogs en persoonlijke reisverhalen. Je leest er meer over de avonturen die ik beleef, de steden die ik bezoek maar ook de activiteiten die ik uittest. Aangevuld met mijn persoonlijk fotomateriaal, al een geluk dat ik graag foto’s maak. Maar ook video’s zijn daar recent bijgekomen. 

Om mensen te inspireren met reizen is het visuele aspect uiteraard zeer belangrijk.

Ik geloof er sterk in dat elke reiziger uniek is. Dankzij mijn kennis én mijn expertise kan ik jou begeleiden bij het maken van een prachtige én onvergetelijke reis. Ik ga dan ook met passie aan de slag voor jou. Zo ontwerp ik voor elke aanvraag een uniek en gepersonaliseerd reisprogramma.

Mijn doel is écht om het verschil te maken

Ondertussen heb ik ook een aantal kansen gekregen om mijn netwerk uit te breiden. Waarom ik daar dan ja op gezegd heb? Omdat ik er van overtuigd ben dat ik op deze manier het verschil kan maken. Als reisprofessional vind ik ook dat ik een stem kan zijn voor de landen waar ik het vaakst mee samenwerk. Een samenwerking gaat verder dan enkel en alleen maar de verkoop van reizen.

Wanneer je een passie hebt voor de bestemmingen waar je mee samenwerkt, ontstaat er ook een engagement. En ik begrijp dat als je niet regelmatig ter plaatse gaat, je niet kan weten hoe de situatie er is. En net daarom vind ik dat ik als toerisme professional mijn stem moet gebruiken. 

Daarnaast ben ik ook lid van de Tourism & Hospitality Wing van de G100 voor België. Een uniek netwerk met wereldwijde vertakking die zich inzet voor gelijke kansen. Meer informatie lees je hier: https://www.g100.in/

Een familiebedrijf runnen is ook reizen met mijn gezin

Gelukkig voor mij! Is ook mijn gezin gebeten door de reismicrobe. Oef, want altijd de wereld alleen rondreizen zou mij wel gaan vervelen. Ze zijn dan ook net als ik fantastische ambassadeurs voor onze fantastische bestemmingen, India, Malediven, Emiraten en Sri Lanka.

Ze zijn even gedreven, gepassioneerd én liefhebbers van diverse culturen, idyllische locaties én bijzondere en unieke ervaringen. Onze vrije tijd vullen we het liefst in met eenvoudige dingen zoals quality time samen doorbrengen in België maar uiteraard ook in het buitenland.

We reizen nu eenmaal regelmatig samen naar het buitenland om er bijzondere en leuke avonturen te beleven én die delen we dan graag met jullie om jullie te inspireren. Dé ideale reis voor ons is een mix tussen cultuur ontdekken en genieten van wat ontspanning.

Subhadra en gezin op de Malediven

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.

 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN