Subhadra, Ultra-Luxury Travel Designer

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA

 

 

 

 

 

Reizen is onze passie

Onze passie voor reizen

delen we graag met jou

Subhadra, bestemmingsspecialist voor India

Het was pas na bijna 20 jaar in België te wonen, dat ik in 1998 voor de eerste maal terugkeerde naar mijn geboorteland India. En mijn eerste terugkeer reis was meteen raak.  I just love India! Het werd een bijzondere en unieke belevenisreis, en trouwens mijn eerste reis buiten Europa, maar de connectie met India was er onmiddellijk. Ik wist zeker dat ik nog ging terug gaan naar mijn geboorteland. Het verbaasde mij dan ook om reizigers te horen die negatief waren over hun India reiservaring. Uiteindelijk begon de opstart van ons eigen bedrijf met een gevoel. Dat wij iets moesten ondernemen met onze jarenlange ervaring in de reissector, onze passie voor India én mijn Indische roots. Vervolgens besloten we om onze eigen reisorganisatie te starten. Dé ideale manier om onze kennis en onze expertise in de verf te zetten én jullie in contact te brengen met het authentieke India. Ondertussen zien we het als onze persoonlijke missie om jou het echte India te tonen, zoals wij het zien.

Onderneemster met Indische roots die reizen organiseert naar India

Van een uniek concept gesproken! Het is uiteraard helemaal niet onlogisch dat uitgerekend ik, Subhadra met mijn Indische roots en zo gepassioneerd door mijn persoonlijke reiservaringen naar India, reizen ging organiseren naar jawel, mijn geboorteland. Want eerlijk wie zich er voor openstelt én zich laat begeleiden door een gepassioneerde India reizigster zal een compleet ander India te zien krijgen. Enkel en alleen al omdat je met een andere ingesteldheid vertrekt.

Onder onze begeleiding stellen wij voor jou een bijzondere belevenisreis samen, aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Wil je écht voor een op en top belevenisreis gaan met véél ruimte om de lokale sfeer te proeven, boeiende reiservaringen op te doen én unieke plaatsen te ontdekken. Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij stellen voor jou een bijzonder boeiende rondreis op maat samen. Wanneer jij je droomreis wil maken, bekijken wij hoe wij dit voor jou kunnen realiseren.

We kozen bewust voor de naam Jasmine Travel. Het woord Jasmine verwijst naar de jasmijnbloemen

En de jasmijnbloemen worden dan weer vaak gebruikt als offer in de prachtige tempels in het zuiden van India. Het was ook een idee om mijn eigen naam Subhadra te gebruiken als naam voor ons bedrijf maar met de jasmijnbloemen hebben we toch ook een sterke connectie met mijn roots. Wij vinden het ongelofelijk mooi én bijzonder om inspirerende reizen naar India te creëren. De reizen die wij ontwerpen voor jou, bieden dan ook steeds  een eerlijke kijk op de prachtige bestemming die India is. Ondertussen besloten wij om naast India ons reisaanbod uit te breiden met een aantal prachtige bestemmingen. Zo hebben we ervoor gekozen om ook de Malediven, de Emiraten, Oman en Sri Lanka toe te voegen aan ons aanbod. Op deze manier kunnen wij jou steeds vanuit onze kennis en expertise adviseren.

De klemtoon bij onze reizen ligt altijd op kwaliteit

Reeds van bij de start met onze reisorganisatie is er steeds de focus geweest om bijzondere en uitmuntende reizen aan te bieden. Hierbij staat een doorgedreven service centraal met als ultieme gelukkige reizigers. Als snel kwamen we uit bij leveranciers die dezelfde klemtoon leggen als wij. 

Onze producten zijn kwalitatief van A tot Z. Zo werken we samen met gerenommeerde partners van luchtvaartmaatschappijen, tot hotels, tot lokale partners. We beantwoorden dan ook bijzonder graag voor jou de vraag welke meerwaarde wij bieden bij het ontwerp van jouw volgende droomreis.

Onze missie? Wij maken jou gelukkig met de adembenemende reizen die wij voor jou organiseren !

Reizen is nu eenmaal beleven. Je ontdekt een nieuwe bestemming, bezoekt nieuwe plaatsen. Je maakt kennis met een nieuwe cultuur en geniet van de lokale keuken. Wij vinden het dan ook bijzonder leuk om jouw droomreis te ontwerpen. En dit gebaseerd op onze eigen ervaringen én kennis. In onze blogs lees je onze persoonlijke reisverhalen over de avonturen die wij beleven, aangevuld met ons eigen fotomateriaal.

Wij geloven er sterk in dat elke reiziger uniek is. Dankzij onze kennis én onze expertise kunnen wij jou begeleiden bij het maken van een prachtige én onvergetelijke reis. Wij gaan dan ook met passie aan de slag voor jou. Zo ontwerpen wij voor elke aanvraag een uniek en gepersonaliseerd reisprogramma.

Subhadra haar roots liggen in het prachtige groene Kerala, de thuishaven van de Ayurveda

Ik werd geadopteerd toen ik amper 2 jaar was. Lange tijd beschikte ik over bijzonder weinig informatie over mijn ouders, mijn geboortestreek en dergelijke meer. Maar of je het nu wil of niet. Ik heb zelf ondervonden dat je roots blijvend zorgen voor een bijzondere aantrekkingskracht.

Mijn eigen zoektocht naar mijn roots leidde me ondertussen naar het prachtige én groene Kerala. Toen ik er voor de eerste keer terugging, voelde ik me er onmiddellijk thuis. En dat gevoel van thuiskomen is nooit meer weggegaan.

Kerala, dat bovendien de bakermat van de ayurveda is, ademt wellness uit. Geen wonder van waar mijn interesse voor ayurveda, wellness, yoga én meditatie afkomstig is. 

De verklaring van de oorsprong van mijn naam Subhadra

De herkomst van mijn naam “Subhadra” is te vinden in het Hindoeïsme en de betekenis is “bron van het welzijn”. In de betekenis van mijn naam zit misschien wel de verklaring waarom ik al jaren gefascineerd ben door onder andere  yoga, ayurveda én wellness. Daarom vind je in ons reisaanbod échte luxueuze pareltjes van hotels en resorts die je doen dromen, waar je kan herbronnen én tot rust kan komen. 

Een familiebedrijf runnen is ook reizen met mijn gezin

Want ook zij zijn gebeten door de reismicrobe. En dat is goed nieuws, want ondertussen zijn ze fantastische ambassadeurs geworden voor ons bedrijf. Even gedreven én gepassioneerd én liefhebbers van diverse culturen, idyllische locaties én bijzondere en unieke ervaringen. Onze vrije tijd vullen we het liefst in met eenvoudige dingen zoals quality time samen doorbrengen in België maar uiteraard ook in het buitenland.

We reizen nu eenmaal regelmatig  samen naar het buitenland om er bijzondere en leuke avonturen te beleven én die delen we dan graag met jullie om jullie te inspireren. Dé ideale reis voor ons is een mix tussen cultuur ontdekken en genieten van wat ontspanning.

 

Subhadra en gezin op de Malediven

Subhadra
Ultra-Luxury Travel Designer

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Waarom kiezen voor 

luxe reizen op maat
Bestemmingsspecialist

 bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist kozen wij er bewust voor om slechts 5 bestemmingen op te nemen in ons aanbod

IndiaSri LankaMaledivenEmiratenOman

Bestemmingsspecialist

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerpen wij een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met onze ideeën. Voor elke aanvraag

ontwerpen wij een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist

 Passie voor reizen

Wij reizen regelmatig naar onze favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én de bijzondere te gaan uittesten.

Ons doel is om jou te inspireren

Bestemmingsspecialist

 Service met een smile

Bij ons krijg je de nodige zorg en ondersteuning van bij het plannen van je luxe reis op maat tot bij je terugkeer. 

Uiteraard kan je ter plaatse ook rekenen op de ondersteuning van onze teams en dit 24/7

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA