Luxe reizen met Jasmine Travel naar

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA

 

Reizen is onze passie en die delen we graag met jou

Contacteer mij

Uitmuntende service, ontspannen reizen én jezelf laten verwennen

Wat zijn luxe hotels? Voor elk van ons zal dit een andere definitie krijgen. Maar bij ons ligt de nadruk op luxe in het concept dat we aanbieden. Uiteraard horen daar uitmuntende luxe hotels bij die je kan terugvinden in ons aanbod. Hospitality is op alle bestemmingen uit ons aanbod een belangrijke waarde waar er veel aandacht aan besteed wordt én onderdeel van de belevenis. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om zo comfortabel mogelijk te vliegen. Snelle check-in, vlotte paspoort controle, ontspannen wachten in de lounges met een persoonlijk onthaal en zoveel meer. 

Een extra focus op onze persoonlijke kennis

Van bij de start van onze reisorganisatie is de focus altijd al geweest om kwalitatieve reizen samen te stellen. Daarom kiezen steevast om samen te werken met gerenommeerde partners. Maar we vinden het ook belangrijk om zelf regelmatig tijd vrij te maken om onze bestemmingen uit ons aanbod te bezoeken. Op deze manier kunnen we voortdurend onze kennis bijwerken én jou nog beter adviseren. 

Wij ontwerpen enkel unieke reizen mét bijzondere ervaringen

We beseffen maar al te goed dat de reis die wij voor jou organiseren een blijvende indruk zal nalaten. Veelal wordt een verre bestemming voor de eerste maal bezocht. Net daarom vinden we het belangrijk om goed te weten waar jij naar op zoek bent én stellen we een gesprek voor. We nemen altijd onze tijd om een gedetailleerd voorstel op maat uit te werken met de nodige zorg. En zijn pas tevreden als het voorstel 100% jouw goesting is. Uiteindelijk is het altijd ons doel om ons aanbod te matchen met jouw wensen. Wij geloven dat elke reiziger uniek is én dus ook op zoek is naar een unieke én passende reis.

Al jouw wensen zijn bespreekbaar 

We merken dat reizigers het soms moeilijk vinden om duidelijk te maken wat hun wensen zijn. Maar het is net door jouw wensen te bespreken dat het voor ons mogelijk wordt om een adembenemend voorstel te ontwerpen. Net doordat we altijd 100% maatwerk leveren komen we altijd tot een compromis tussen jouw wensen en ons aanbod. Maatwerk is bij ons de standaard, niet de uitzondering.

Ultieme luxe hotels voor unieke luxe reizigers

Waarom zouden we talrijke keren dezelfde reis organiseren? Wij geloven net dat elke reiziger uniek is en net daarom ontwerpen we voor elke reiziger een programma op maat.  Heb je bijzondere wensen? Wil je graag een bijzondere gebeurtenis vieren op een unieke manier? Een bijzondere droom die je wil waarmaken? Staat je to-do-list vol met waanzinnige plannen maar weet je niet hoe je er moet aan beginnen? Dan helpen wij jou graag om deze te realiseren. Daarom vinden wijzelf het ontzettend boeiend om te luisteren naar jouw verhaal en te bekijken op welke manier we kunnen helpen om jouw droomreis waar te maken. Zodat jij zorgeloos kan genieten van een fantastische vakantie, waar er herinneringen gemaakt worden voor het leven.

Verzorgde reizen van A tot Z

Al onze reizen die we organiseren zijn tot in de puntjes verzorgd. Niet alleen begeleiden we jou bij de voorbereidingen van de reis. Ook tijdens de reis staan onze lokale teams en wijzelf 24/7 tot jullie beschikking maar ook nadien luisteren we graag naar jullie feedback. 

Voor verschillende van de bestemmingen heb je een Visum nodig. Dit kan je via deze link aanvragen: VISUM

Waarom kiezen voor 

Bestemingsspecialist voor India, Sri Lanka, Malediven en de Emiraten

We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

Wij ontwerpen jouw droomreis

We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

Investeren in onze bestemmingen

We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

We delen onze passie voor reizen

De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

Persoonlijke aanpak én reizen op maat

We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

Erkende reisorganisatie

Verzekerd via MS Amlin en lid van VVR & VVRO

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA