Luxe belevenisreizen op maat

 INDIA | MALEDIVEN | EMIRATEN

Luxe belevenisreizen op maat, wij realiseren jouw droomreis

Je kent dat wel dat gevoel de dag voordat je op reis vertrekt. Je mag nog zo ervaren zijn in het reizen. Het blijft altijd een beetje spannend. Zelf vind ik het bijvoorbeeld een geruststelling wanneer ik weet dat alles op voorhand geregeld werd. Als ik zelf de teugels niet in handen heb dan voelt dat toch wel onwennig aan. Maar bij een belevenisreis ga je voor 100% ervaring.

Voeg een vleugje coleur locale toe aan je reis

Natuurlijk bestaan reizen in vele vormen. Maar zeker wanneer je buiten Europa op reis gaat merk je dat er een andere cultuur heerst in jouw gastland. Om daar dan kennis mee te maken dat geeft net dat tikkeltje extra aan je reiservaring. Gaan eten in een typisch restaurant, flaneren op de lokale markt, een authentiek wandeling maken, een dorpje gaan bezoeken of maak kennis met de lokale bevolking. Wij organiseren ultieme luxe belevenisreizen op maat. 

Mix niet te missen monumenten met unieke ervaringen

Natuurlijk hebben we niets tegen de bekende monumenten. En diverse van onze bestemmingen beschikken over talrijke UNESCO Werelderfgoedsites. Tijdens je bezoek val je zeker van de enen in de andere verbazing. Maar toch raden we je aan om ook buiten de toeristische paden te gaan reizen. Doe je dit onder begeleiding, dan kan dit natuurlijk op een veilige manier. Op deze manier haal je zeker het maximum uit jouw belevenisreis.

We voegen diverse thema’s toe aan jouw belevenisreis

Wanneer je kiest voor een rondreis doorheen India de Emiraten of Oman dan zijn er heel wat mogelijkheden. Zo kunnen we bij het ontwerp van jouw luxe rondreis de nadruk leggen op natuur, cultuur of wellness. Maar het leuke is dat je een mix kan maken van deze verschillende aspecten. Dat is het mooie aan de luxe belevenisreizen op maat die wij samenstellen. Ze volgen 100% jouw interesses.

Een rondreis in balans voor elke reiziger

Natuurlijk moet een belevenisreis ook in balans zijn. Het merendeel van onze reizigers pakt de koffers om een 3-tal weken rond te reizen. Uiteraard moet je al rekening houden met 2 dagen reistijd. Dit kan al best vermoeiend zijn. In combinatie met een goed gevuld programma raden wij toch sterk aan om de laatste dagen van je rondreis wat rust in te plannen. Natuurlijk kunnen wij voor jou ook ene rustig reisprogramma ontwerpen, waarbij je de tijd neemt om van de ene plaats naar de andere te reizen

Grenzeloze opties voor jouw unieke reis op maat

Maar kijk dat is net het mooie aan het ontwerpen van reizen 100% op maat. Je hoeft helemaal geen compromissen te maken. Je kan bij ons gewoon voluit kiezen voor luxe belevenisreizen op maat.

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.

 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN