Reisaanbod

| INDIA | MALEDIVEN | EMIRATEN 

Ons reisaanbod is 100% maatwerk voor al onze luxe reizen

Waarom is ons reisaanbod is beperkt tot 4 bestemmingen

Ons reisaanbod werd bewust beperkt tot een select aantal bestemmingen. Op deze manier kunnen wij ons écht specialiseren. Als specialist, bezoeken we zelf regelmatig de bestemmingen uit ons aanbod. Zo kunnen wij jou steeds begeleiden bij het ontwerp van jouw droomvakantie, blijft onze kennis up-to-date en verbeteren wij onze kennis voortdurend. Vervolgens helpt dit ons om bijzondere én unieke reizen samen te stellen.

Wij werken enkel samen met gerenommeerde partners in ons reisaanbod

Voor ons reisaanbod in India, de Malediven, de Emiraten én Sri Lanka werken wij samen met gerenommeerde partners. We hebben dan ook een uitstekende relatie met onze partners. De reizen worden door ons persoonlijk ontworpen. Je kan je alvast laten inspireren door ons aanbod op onze website. Weet dat elk inspiratieprogramma kan aangepast worden volgens jouw wensen.

Keuze uit een waaier van tophotels

In ons aanbod vind je een zeer divers aanbod aan hotels terug. Dit gaat van luxe accommodaties tot super de luxe resorts. Van charmante logies die karakter uitstralen tot state of the art boetiek hotels. Natuurlijk logeren we zelf ook in de hotels die je kan terugvinden in ons aanbod. Onze persoonlijke ervaringen delen we graag met jou.

100% Maatwerk in ons reisaanbod

Bijzondere excursies en unieke activiteiten zorgen er voor dat jouw reis een vleugje couleur locale. Zo kan jij genieten van een bijzondere en unieke reis. Die speciaal voor jou op maat ontworpen werd. Om goed te weten wat jouw wensen zijn, stellen we steeds een kennismakingsgesprek voor. Uiteraard kan dit bij ons op kantoor of via video call. 

Verzorgde reizen van A tot Z

Voor ons staat vakantie gelijk aan genieten. Daarom verzorgen wij jouw reisplanning tot in de puntjes. Zo begeleiden we jou tijdens de voorbereidingen van je reis tot bij jouw terugkeer. Uiteraard kan je ter plaatse rekenen op de ondersteuning van onze contactpersoon ter plaatse en dit 24/7. Zonder twijfel kan je ons ook steeds contacteren bij vragen. 

Onze bijzondere én unieke aanpak

Het klopt dat we onze eigen kijk hebben op het organiseren van luxe reizen. We zijn allesbehalve een traditionele luxe reisorganisaties. Maar het concept van ons bedrijf is meegegroeid met de behoeften van onze reizigers. Net als bij onze partners ligt ook bij ons de nadruk op jouw reiservaring. Uiteindelijk is ons doel om jullie een unieke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Daarom volgen wij het verloop van jouw reis ook op samen met onze partners ter plaatse

Luxe reisorganisatie voor 4 unieke bestemmingen

In het begin hadden we maar 1 bestemming in ons aanbod maar gezien de vraag hebben we dit ondertussen uitgebreid. Doordat we enkel reizen aanbieden naar India, de Malediven, de Emiraten en Sri Lanka zijn we bestemmingsspecialist. Maar net omdat we onze bestemmingen goed kennen kunnen we steeds op maat werken.

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.

 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN