Luxe Citytrip Dubai 
6 – daagse groepsreis

Luxe Citytrip Dubai, waarbij je naar Dubai reist met een kleine groep

We hebben een bijzondere citytrip ontworpen voor wie graag de hoogtepunten van Dubai wil ontdekken. We kozen voor een aantal leuke ervaringen én dit samen met een kleine groep. Waarom? Omdat wij uit ervaring weten dat reizen met een kleine groep nog zoveel leuker is. We nemen jou mee naar een aantal van onze favoriete restaurants in Dubai. Logeren in één van onze favoriete hotels in Dubai. En nemen je mee naar een aantal van onze favoriete plekjes in Dubai. Uiteraard hebben we een selectie aan excursies gemaakt want er valt nog zoveel meer te beleven in Dubai. Voor wie Dubai al lang op zijn of haar verlanglijstje staan heeft en deze bruisende stad in stijl wil ontdekken met échte Dubai kenners is deze reis jou op het lijf geschreven. Een 3-tal weken voor vertrek hebben we een ontmoetingsmoment met diner voorzien zodat je kennis kan maken met alle deelnemers.

 

Hoogtepunten tijdens je Luxe Citytrip Dubai 

Ga snuisteren in de lokale soeks in het oude stadsgedeelte van Dubai

Geniet van het prachtige uitzicht aan boord van de jacht

Laat je verrassen door het culinaire Dubai

Bewonder de adembenemende zonsondergang in de woestijn

Ga flaneren in de Dubai Mall, de meest iconische shopping mall in Dubai 

Reisroute Luxe Citytrip Dubai

Dag 1    24/10/2022 Brussel – Dubai Je vertrekt vanuit Brussel naar Dubai per rechtstreekse vlucht met Emirates.

Dag 2    25/10/2022 Dubai Bij aankomst wacht je een warm onthaal door onze lokale vertegenwoordiger. Marhaba Silver meet & Greet, meteen bij aankomst aan de gate ontvang je. Bij aankomst transfer naar je hotel, waar je je rustig kan installeren. Lunch in Al Seef (optioneel) In de namiddag halve dag excursie in Dubai met onder meer een bezoek aan het Al Seef district. Vervolgens wandel je door de oude wijk Al Bastakiya met onder meer het Dubai museum, waarna je met de abra de overtocht maakt richting de souks. Je overnacht in hotel Ritz-Carlton.

Dag 3    26/10/2022 Dubai Na het ontbijt worden we verwacht in de haven waar we aan boord gaan van een mooie yacht. Tijdens deze prachtige cruise geniet je van het mooie uitzicht. Ondertussen wordt er aan boord ook een lunch geserveerd met dranken. In de namiddag bezoek aan het Ras Al Khor Wildlife reservaat, gekend omwille van zijn talrijke flamingo’s. Geniet vervolgens van de prachtige zonsondergang aan de Dubai Creek Harbour. Je overnacht in hotel Ritz-Carlton.

Dag 4    27/10/2022 Dubai Vrije voormiddag. Lunch in Cé La Vi (optioneel). In De namiddag geniet je van de platinum safari met diner. Je overnacht in hotel Ritz-Carlton.

Dag 5    28/10/2022 Dubai Vrije voormiddag. Lunch in Zuma (optioneel) Vandaag breng je een bezoekje aan de Dubai Mall. Waar uiteraard een bezoek aan de Burj Khalifa niet mag ontbreken. In de At.mosphere lounge kan je genieten van een drankje. Je overnacht in hotel Ritz-Carlton.

Dag 6    29/10/2022 Dubai – Brussel Vrije tijd tot aan het vertrek naar de luchthaven. Bij aankomst ga je aan boord van de internationale rechtstreekse vlucht van Dubai naar Brussel.

Hotelkeuze

* De voorgestelde restaurants voor de optionele lunches kunnen nog gewijzigd worden.

Prijzen zijn gebaseerd op minimum 6 deelnemers en maximum 8 deelnemers

Prijs per persoon in een 2-persoonskamer                         €  8.888,00                                                        
Prijs per persoon in een 1-persoonskamer                         op aanvraag

Inbegrepen in de prijs

 • Internationale vlucht met Emirates vanuit Brussel naar Dubai
 • 5 overnachtingen in hotel Ritz-Carlton Dubai in half pension
 • Alle maaltijden zoals vermeld
 • Alle toeristentaksen
 • Transfers bij aankomst en vertrek luchthaven – hotel luchthaven
 • Excursies & entreegelden zoals vermeld in het programma
 • Nederlandstalige begeleiding vanuit België
 • 24/7 support ter plaatse
 • Kennismakingsdiner een 3-tal weken voor vertrek


Niet inbegrepen in de prijs

 • Dranken
 • Optionele lunches
 • Alle uitgaven van persoonlijke aard
 • Visum voor de Emiraten (indien van toepassing)
 • Fooien
 • Alle optionele excursies
 • Bijstands- en Annulatieverzekering

 

Individuele rondreis en programma op maat

Bij ons is 100% maatwerk mogelijk. Reis je liever individueel en maak je deze reis graag op een ander moment? Dan maken wij graag een persoonlijk voorstel op maat.

Combineer deze reis met de Malediven

Wil je graag je reis verlengen na de Luxe Citytrip Dubai? Dan stellen wij jou graag een verlenging voor op de Malediven. Een prachtige bestemming waar een uitgebreid aanbod aan ultra luxe hotels hebben. Wanneer je kiest voor een verblijft op één van de paradijselijke eilanden van de Malediven kunnen we je nu al verzekeren dat dit een unieke reisbeleving zal worden.

 

BOEK DEZE REIS