Voor unieke luxe reiservaringen bieden wij een luxe groepsreis naar India aan 

 

 

Met onze luxereisorganisatie kozen we voor een unieke aanpak én hebben we bewust het aantal bestemmingen in ons aanbod beperkt

Op onze website vind je talrijke voorbeelden van rondreizen, die dienen als bron van inspiratie én vervolgens gepersonaliseerd worden

Luxe groepsreis naar India

De voorbije jaren heb ik reeds meermaals groepen begeleid naar India én dat beviel mij prima. Ik merk dat vele reizigers toch graag een Luxe groepsreis naar India onder begeleiding bezoeken.

En aangezien ik mijzelf een échte ambassadrice voel voor India, doe ik dat steeds met veel plezier. Wil je graag India in groep ontdekken maar met het comfort en de mogelijkheid om je eigen privé groepsreis op maat samen te stellen volgens jouw wensen? Dan is dit de ideale optie voor jullie luxe groepsreis naar India.

Een uniek concept voor een luxe groepsreis naar India op maat

Net zoals voor mijn andere reisconcepten vind ik het ook belangrijk, ook als je in groep reist dat ik een beleving volgens jullie wensen kan ontwerpen. Wanneer jullie kiezen voor een luxe groepsreis naar India.

Kunnen jullie zelf de duur én de route bepalen. En ontwerp ik een programma op maat volgens jullie wensen. En uiteraard voegen we daar graag exclusieve ervaringen aan toe geheel in het thema van jullie reisplan. Voor een ideale beleving tijdens jouw India reis stellen we toch een periode van minimum 13 dagen voor.

Plan je unieke groepsreis naar India

Aangezien ik zelf slechts een beperkt aantal groepsreizen naar India kan begeleiden stel ik voor om jullie reis op tijd te plannen. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om het project te plannen én te realiseren.

Zelf begeleid ik enkel groepsreizen van een 12-tal dagen. Indien jullie opteren voor een langere reistijd, dan kunnen we ook een lokale begeleider voor jullie voorzien tijdens jullie luxe groepsreis.

We kunnen reizen een 11-tal maanden voor vertrek reeds plannen. Zelf begeleid ik geen groepsreizen tijdens schoolvakanties.

Luxe groepsreis naar India begeleid door Subhadra

1 maal per jaar organiseer ik een luxe groepsreis naar India die ik zelf begeleid. Dit concept van reizen heb ik speciaal ontworpen voor reizigers die een eerste kennismaking willen met India.

Daarnaast heb ik er bewust voor gekozen om tijdens deze reis slechts 6 reizigers mee te nemen. Het is een bewuste keuze om de groep ultra klein te houden. Omdat ik er sterk in geloof dat dit bijdraagt tot de beleving tijdens de reis.

Je hebt er de voordelen van het reizen in groep maar doordat het aantal deelnemers zo beperkt blijft, krijg je een totaal andere reiservaring.

Heb je vragen of plannen over ons concept Luxe groepsreis naar India?
Neem gerust contact op én dan bespreken we de mogelijkheden

Luxe groepsreis naar India

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Luxe groepsreis naar India

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Luxe groepsreis naar India

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Luxe groepsreis naar India

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.

 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN