Luxe well-being reizen

 INDIA | MALEDIVENEMIRATEN | INDONESIË | SRI LANKA

Inspiratie dankzij mijn Indische roots

Je vraagt je misschien wel af hoe ik er bij gekomen ben om luxe well-being reizen te organiseren en daarom geef ik je graag mee hoe ik inspiratie gevonden heb.

De betekenis van mijn naam “Subhadra” is namelijk “bron van het welzijn”. Ik heb altijd al interesse gehad in well-being. Neem daarbij ook mijn roots vanuit Kerala, de regio in India die Ayurveda ademt. En dan heb je de redenen waarom ik een connectie heb met mijn well-being reizen. 

Dus, terwijl ik zelf regelmatig naar India reis. Merkte ik dat mijn interesse en waardering en aandacht voor een gezonde levensstijl toenam. Ondanks het imago dat we dikwijls hebben van India. 

Want een gezond en gelukkig leven staat echt wel centraal in India. Uiteraard gaat het niet alleen om naar de spa te gaan of naar de wellness. Een gezond leven bereik je wanneer je lichaam, geest en ziel in evenwicht zijn. Daarom dat je in India veel aandacht zal vinden voor meditatie, yoga te beoefenen én gezond biologisch te eten. Daarnaast bieden ook heel wat locaties de traditionele ayurvedische massages aan. 

Voor mij is het ondertussen duidelijk dat gezond leven in India écht wel een belangrijke plaats inneemt én uiteraard wil ik jou daar als reiziger ook graag kennis mee laten maken. Dus waarom zou jij daar niet van leren en de voordelen van deze Oosterse levenswijze niet toepassen op je eigen pad. Dat is de reden waarom ik gestart ben met het ontwerpen van well-being reizen.

Waarom luxe well-being reizen populair zijn

Gezondheid is het nieuwe luxe. Een gezond leven is een gelukkig leven. Tevreden werknemers, tevreden werkgevers, onthaasten, ontspannen, tot rust komen, balans vinden. 

Uiteindelijk weten we allemaal best wel wat we nodig hebben om een gelukkig én gezond leven te leiden. Ik ben er vrij zeker van dat jij dat ook weet. Maar daarom passen we dit nog niet altijd toe. 

De eerste stap begint al wanneer je zelf bewust bent. Vervolgens kan je op zoek gaan op welke manier je deze nieuwe levenswijze wil gaan toepassen in jouw leven. 

Ik moet toegeven, dat ik in het verleden ook niet altijd bezig was met een gezond leven te leiden. Of dat ik de juiste balans tussen werk en privé had gevonden. Maar toen ik eenmaal met mijn eigen bedrijf begon besefte ik wel dat er een aantal dingen moesten veranderen. Als ondernemer heb je nog meer nood aan die balans. 

Geniet van onze luxe well-being reizen op onze favoriete bestemmingen

Uiteraard is het bijzonder fijn dat zoveel locaties zijn waar je uit kan kiezen om te gaan herbronnen. Maar ik vind het toch belangrijk om een variatie te kunnen aanbieden. Daarom maakte ik een selectie van de partners en experts waar we mee samenwerken. Vervolgens zullen ze jou ondersteunen tijdens de well-being reizen die wij organiseren.

Wij geloven dan ook echt dat in contact komen met de lokale cultuur van de bestemming van je keuze, jou ook nieuwe inzichten, visie en ideeën zal geven. 

Ons doel is om je mindset te veranderen in een gezonde mindset & levensstijl

Wij vinden het fantastisch om anderen te inspireren. Maar we vinden het ook fijn om geïnspireerd te worden. Het zorgt er voor dat we ons hoofd vrij kunnen houden. Maar het helpt ons ook om nieuwe projecten te ontwikkelen. We vinden het fijn om te innoveren. Om vervolgens nieuwe opportuniteiten te onderzoeken. We houden wel van een uitdaging en leren graag nieuwe dingen bij.

Met onze well-being reizen willen we een ander soort van ervaring organiseren. Reizen is altijd boeiend. Maar afhankelijk van het doel van je reis zal de ervaring ook anders zijn. Net daarom vinden wij reizen op maat organiseren zo belangrijk. En net daarom zijn ook onze well-being reizen 100% op maat ontworpen.

Duur van onze luxe well-being reizen

Natuurlijk begrijpen we dat wanneer je wil gaan voor een eerste kennismaking met de wereld van de wellness dat je dan misschien liever kiest voor een verblijf van 1 week.

Om ten volle van de voordelen te kunnen genieten van je verblijf hou je het beste rekening met een verblijf van 21 tot 28 dagen. Op deze manier kan er een kwalitatief programma op maat samengesteld worden waarbij je echt van alle therapieën kan genieten.

Kies je voor een verblijf van kortere duur dan zullen bepaalde therapieën niet mogelijk zijn.

Het is belangrijk om te weten dat de wellness centra er veel belang aan hechten om een kwalitatief programma samen te stellen. Maar ook waken over de balans omtrent jouw gezondheid.

Voorbeelden van programma’s die je kan volgen zijn

Stress Management: Manashanthi Chikitsa – Duur van de kuur – 14 tot 28 dagen
Weight Management: Sthoulyaghna Chikitsa – Duur van de kuur – 21 tot 28 dagen

Complete Detox: Panchakarma Chikitsa – Duur van de kuur – 21 tot 28 dagen
Healthy Aging – Cleansing and Rejuvenation – Rasayana Chikitsa – Duur van de kuur – 21 tot 28 dagen

Wij begeleiden je graag bij het maken van je keuze en bezorgen je meer details van wat mogelijk is.

Proef van onze luxe well-being reizen

Zoal altijd ontwerp ik 100% reizen op maat. Elke reis is uniek en wordt speciaal voor jou ontworpen, aangepast aan jouw wensen. We vinden het fantastisch om een unieke ervaring te creëren samen met ons team van experten die jou zullen ondersteunen tijdens deze bijzondere ervaring.

Ons doel is om inspirerende reizen te organiseren. Die jou geluk en bijzondere ervaringen brengen. Maar bovenal willen we een unieke ervaring voor het leven organiseren. 

En hopelijk vind jij de balans tussen lichaam, geest en ziel tijdens deze unieke ervaring. 

Voor sommige bestemmingen dien je in het bezit te zijn van een visum.

We zijn er van overtuigd wanneer je je oude levensstijl loslaat én deze inruilt voor een nieuwe levensstijl, deze reis je leven voorgoed, én op een positieve manier, zal veranderen.

Wij selecteerden alvast een aantal bijzondere hotels voor India, de Malediven en de Emiraten

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.

 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

INDIAMALEDIVENEMIRATEN | INDONESIË | SRI LANKA